Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuodille

Vihreästä muodista ja sen vaihtoehtoista epämiellyttävistä tosiasioista

Mitkä ovat ensimmäiset merkit, jotka voit nimetä spontaanisti? Voimme myös kertoa teille hyvin spontaanisti, että suurin osa ihmisistä on pikamuotibrändejä. Koska tämä on todellisuus: Useimmat merkit tarjoavat edelleen nopeaa muotia, vaikka vaihtoehto, nimittäin vihreä muoti, on myös trendi.

Kestävä muoti vaihtoehtona pikamuodille

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuotibrändeille

Tässä artikkelissa haluamme selventää, mitä kestävällä vaatetuksella tarkoitetaan. Teemme tämän tekemällä selväksi, mitä se ei ole … Kerromme teille joitain epämiellyttäviä totuuksia pikamuodista, joka on vaihtoehto kestävälle muodille. Jos pidät nämä tiedot mielessä ostaessasi, teet automaattisesti valinnan, joka on hyvä ihmisille ja planeetalle.

Totuus pikamuodista

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuotialalle

Uusia kokoelmia joka viikko

Muodissa oli kaksi pääkautta-kevät-kesä ja syksy-talvi. Nyt se on kuin muutama minikausi. Tämä kehottaa meitä ostamaan ja vaihtamaan vaatteita uudelleen. Pyrkimyksemme näyttää nykyiseltä ja täyttää yleisön odotukset varmistaa, että seuraamme näitä suuntauksia sokeasti. Olisi tietoisempaa käyttää vaatteita, jotka ovat ajankohtaisia ​​useita vuodenaikoja ja useita vuosia.

Nopea muoti pakottaa meidät ostamaan yhä enemmän

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuodin halvoille vaatteille

Siitä muuten maksaa joku muu, ei vain me. Me kaikki tunnemme saastumisen vaikutukset, ja pikamuoti on selvästi merkittävä tekijä. Mutta joissakin maissa ihmiset kuolevat, koska he työskentelevät halpaa työvoimaa kauhistuttavissa olosuhteissa.

Alennukset eivät ole todellisia alennuksia

Nämä ovat oikeastaan ​​vaatteiden todelliset hinnat … Voitteko kuvitella, kuinka halvalla joku on maksettava, jotta voimme ostaa T-paidan alle 5 eurolla?

Alennukset tai mekkojen todelliset hinnat?

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuodin alennuksille

Ja vaaralliset kemikaalit?

Esimerkiksi vaaralliset kemikaalit, joilla puuvillaa käsitellään, tappavat monia ihmisiä ja eläimiä vaatetustuotannon alkuperämaissa. Ne ovat kuitenkin haitallisia myös omalle ihollemme.

Vaarallisia aineita

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuotikokoelmille

Halpoja vaatteita pidetään pitkällä aikavälillä liian kalliina

Monien mielestä halvan ostoksen tekeminen on liian kallista. Tiedätkö tämän ilmauksen? Kyllä, se on todellakin. Jos luotat vain nopeaan muotiin, sinulla on ongelma, että sinun on saatava jotain uutta käytännössä muutaman viikon välein, koska vanhat vaatteet rikkoutuvat liian nopeasti.

Kaappi täynnä “mitään pukeutumista”

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuodille

Vaatteiden korut ovat pääosin lasten ompelemia …

Koriste -elementit ovat tyypillinen tehtävä köyhimpien maiden lapsille. Tästä syystä emme voi ostaa tällaisia ​​vaatteita puhtaalla omantunnolla, vaikka kuinka haluaisimme niistä …

Osta tietoisesti. Esitä kriittisiä kysymyksiä vaatteiden alkuperästä. Tämä vaikuttaa omaan terveyteesi. Joten ymmärrät joka päivä selvästi, mikä on kestävää ja mikä ei … Suurten vaatteiden muotiketjuissa on yhä enemmän kestäviä muotituotteita. Se toimii, koska he ovat nyt suuren julkisen paineen alla. Olet erittäin hidas toteuttamaan kestävän kehityksen trendiä, koska nopean muodin voitto on nopeampaa ja suurempaa …

Muotialan todelliset kasvot

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuoditehtaalle

Voit kuitenkin ostaa kestävämmin erikoissertifioituja, kalliimpia merkkejä tai paikallisia valmistajia. He työskentelevät todennäköisemmin paikallisesti tuotettujen materiaalien kanssa, jotka ovat kohtuullisen palkan saaneiden ja kohteliaiden työntekijöiden valmistamia.

 Suunnittelija Stella McCartney edustaa kestävää muotia

Vihreä muoti vaihtoehtona pikamuodille Stella McCartney