Vuosittainen horoskooppi 2021 – mitä tähdet edustavat kuudelle horoskooppimerkille?

Uuden vuoden alussa odotellaan kärsimättömästi astrologisia ennusteita vuodelle 2021. Erityisesti sen jälkeen, kun olemme kokeneet vaikeita aikoja vuonna 2020, toivomme nyt jotain parempaa. Kuten selitimme vuotuisen horoskooppimme 2021 ensimmäisessä osassa, yksityis- ja työelämäämme ohjaavat suurelta osin Jupiter- ja Saturnus -planeetat tänä vuonna. Vaikka Jupiter edustaa kasvua, optimismia, itseluottamusta ja oikeudenmukaisuutta, sen vastustaja Saturnus tuo enemmän velvollisuutta, maltillisuutta ja järjestystä jokapäiväiseen elämään. Aurinkokunnan kahden jättiläisen tapaaminen 21. joulukuuta 2020 antaa astrologien puhua uudesta energiasta. Varsinkin tammikuun puolivälissä (16. tammikuuta) tapahtuneen planeettojen jälkeen se on todella jännittävää. Jupiter ja Saturnus jättävät hyvästit, samoin kuin Venus. Mutta tätä varten Merkurius ilmestyy ja Mars on korkealla tähtitaivaalla. Tältä osin astrologit odottavat onnellisia elinoloja, uusien voimien kehittymistä ja arvaamattomia prosesseja poliittisessa ja sosiaalisessa elämässä vuotuisessa horoskoopissa 2021.

Vuotuinen horoskooppi 2021: Uudella vuonna kaiken pitäisi olla erilaista, yksityistä, sosiaalista, poliittista, taloudellista!

Vuosittainen horoskooppi 2021 kaikki on erilaisia ​​onnellisia hetkiä kaikille horoskooppimerkeille

Olemme uuden aikakauden alussa.

Vuosittainen horoskooppi 2021 ihmiskunta on uuden aikakauden alussa

 Vuosittainen horoskooppi 2021: Mitkä ovat kuuden horoskoopin tähdet uudella vuodella??

Vaaka (24.9. – 10.23.)

Vaakalapset ovat kokeneet ja kokeneet paljon viimeisen vuoden aikana. Nyt on aika miettiä, miten haluat jatkaa elämääsi. Sinun ei todellakaan pitäisi haudata, vaan kehittää visio. Tee siitä tyypillinen vaa’alle, punnittu uudestaan ​​ja uudestaan! Uuden kaipuu seuraa Vaaka -ihmisiä ympäri vuoden. Lisäksi he kehittävät vahvaa itsetietoisuutta ja osoittavat enemmän ylellisyyttä itsessään. Kauneus stimuloi heitä ja Vaaka-elämä tulee näyttämään itsensä kaikessa loistossaan vuonna 2021.

Vaakahoroskooppi 2021: Odottamaton kohtaaminen syyskuussa tuo hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Vuosittainen horoskooppi 2021 Vaaran odottamaton kokous syyskuussa tarjoaa hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseen kumppanuuteen

Vuosittainen horoskooppi 2021: Skorpioni-syntyneet keskittyvät uudessa vuodessa enemmän itseensä.

Vuotuinen horoskooppi 2021 Skorpioni-syntyneet keskittyivät uuteen vuoteen enemmän itseensä.

Skorpioni (24.10. – 22.11.)

Uuden vuoden aikana skorpionien on lopetettava ikävystyminen! Tammikuussa voi olla perhosia vatsassasi ja kokea kuumaa flirttiä. Myös ammatillisesti asiat näyttävät vielä alkuvuodesta. Skorpionin syntyneiden on työskenneltävä lähes tauotta, koska heiltä vaaditaan paljon. Vasta vuoden 2021 lopussa he voivat odottaa rikasta sadonkorjuukautta ja nähdä työnsä hyviä tuloksia. Tällaisissa dynaamisissa olosuhteissa Skorpionin syntyneiden tulisi myös ajatella lenkkeilyä tai joogaa, jotta he voivat paremmin ja helpommin torjua stressiä työssä.

Jousimiehen on osoitettava paljon kärsivällisyyttä uudenvuoden aikana.

Vuosittainen horoskooppi 2021 Jousimies näyttää paljon kärsivällisyyttä nuori nainen nauttii panoraamanäkymistä meren rannalla

Jousimies (23.11 – 21.12)

Jousimies-syntyneen vuoden 2021 horoskoopissa on monia ala- ja yläkohtia sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Tärkein asia tälle horoskoopille olisi aina olla kärsivällinen eikä kiirehtiä mitään! Vuonna 2021 koet paljon liikettä jokapäiväisessä elämässä, kehität hienoja ideoita ja tapaat monia uusia ihmisiä. Rakkauden ja intohimon alalla Jousimies kokee miellyttäviä yllätyksiä, ja vuoden 2021 vuotuisen horoskoopin mukaan mikään ei saa estää hänen rakkautensa. Jousimies kohtaa myös uusia haasteita työssään, mutta hän on kasvanut hyvin ja astuu rohkeasti eteenpäin. Lyhyesti sanottuna uusi vuosi on todella vaihteleva tälle horoskooppimerkille!

 Kaurille kauan odotettu ura toteutuu vihdoin vuonna 2021.

Vuosittainen horoskooppi 2021 Kauris hyvillä mahdollisuuksilla jyrkkään ammattiin

Kauris (22.12 – 20.01)

Turbulentin vuoden 2020 jälkeen uudet, syvälliset prosessit alkavat nyt Kauris-syntymästä, jolloin uusi tietoisuus kehittyy. Siksi Kauris tuskin odottaa hiljaisia ​​aikoja, koska hänen elämänsä kehittyy jonkin verran harppauksin. Jupiterin ja Saturnuksen voimakkaan vaikutuksen lisäksi Kaurisissa syntyneet tuntevat myös Pluton vaikutuksen. Tämä planeetta edustaa syvällisiä muutoksia ja psyykkisen potentiaalin voimaa. Kaurille tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa: jyrkkää ammatillista uraa, josta tämä horoskooppimerkki on pitkään haaveillut. Kauris kehittää uuden näkökentän ja rakentaa sillan menneisyyden yli. Nyt asiat näyttävät vain ylöspäin, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti!

 Vuosittaisen horoskoopin mukaan vuodelle 2021 Vesimiehellä on parhaat edellytykset suurelle onnellisuudelle!

Vesimiehen vuotuinen horoskooppi 2021 parhaat olosuhteet onnelliselle vuodelle

Vesimies (21.1. – 02.19.)

Jokainen, joka on syntynyt Vesimiehelle, kokee suurimman onnensa uudessa vuodessa! Horoskooppi rakastuu helmikuussa ja leijuu yhdeksässä pilvessä ympäri vuoden. Vesimies haluaa kuitenkin pitää kiinni vapaudestaan, joten hän ei uskalla tehdä radikaaleja päätöksiä yksityiselämässä. Vesimiehenä sinun tulee siksi olla varovainen, ehkä rakkaus kaatuu keskellä vuotta. Mutta sinulla on varmasti onnekas käsi rahoituksessa ja urassa. Pysy rauhallisena ja rohkeana, kaikki sujuu täydellisesti sinulle joulukuun 2021 loppuun mennessä! Tämä on ehdottomasti onnekas vuosi!

 Kalat ovat romanttisia horoskoopissa.

Vuosittainen horoskooppi 2021 Kalat horoskooppipojan suurimmat romantikot panoraama -auringonnousussa

Kalat (02/20 – 03/20)

Epäilemättä Kalat ovat erittäin herkkiä ja romanttisia. Uudenvuoden aikana on tullut aika, jolloin hänkin voi tuntea olonsa loistavaksi. Venus, rakkauden ja eroottisuuden kasvi, yllättää sinut syvillä rakkauden tunteilla uuden vuoden ensimmäisinä viikkoina. Se jatkuu aina niin emotionaalisesti, vain toukokuun lopun ja heinäkuun puolivälin välillä kaloilla voi olla tiettyjä ongelmia. Työn ja talouden suhteen he tietävät tarkalleen, mitä he haluavat saavuttaa. Tämä auttaa heitä lähestymään tavoitteitaan täydellä voimalla. Merkur tukee myös heidän intoaan työskennellä, jotta Kalat -syntyneet voivat pisteitä luovuudella ja uusilla aloitteilla työssään vuonna 2021. Mutta sinun on otettava jatkuvasti aikaa ajatustesi luokittelemiseen ennen kuin otat seuraavan askeleen.

 Nyt ainakin tiedät mitä tähdet merkitsevät sinulle!

Vuosittainen horoskooppi 2021 planeetat aurinkokunnassa kuinka tähdet ovat

Lisävinkki: Kaikkien horoskooppimerkkien on pidettävä mielessä läheinen Jupiterin ja Saturnuksen tähtikuvio. Astrologien mukaan kahden planeetan vuorovaikutus käynnistää kehityksen, joka tulee olemaan kanssamme vielä 20 vuoden ajan. Nyt on hyvät mahdollisuudet muuttaa ajattelutapaamme ja toimintaamme.

 Vuoden 2021 horoskooppi voi olla hyvä oppaasi seuraavien 12 kuukauden aikana.

Vuosittainen horoskooppi 2021 on hyvä opas seuraavalle 12 kuukaudelle