12 vinkkiä kauniiseen asumiseen parvella tai studiossa

kaunis asuminen parvella tai studiossa olohuoneen alkuperäinen sisustus

Räätälöi parvi tai studio tarpeidesi mukaan

Kaipaatko tallennusvaihtoehtoja? Eikö sinulla ole makuuhuone? Olemme keränneet sinulle ideoita täältä, kuinka voit maksimoida tilan ja muokata parveasi tai studiota tarpeidesi mukaan.

Riippumatta siitä, kuinka suuria, parveilla ja studioilla on samanlaiset ominaisuudet.

Lähes kaikissa niissä ei ole tarpeeksi sisäänrakennettuja kaappeja säilytykseen, he tarvitsevat mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, heillä on sänky olohuoneessa. Lue 12 vinkkiä huoneiden suunnitteluun maksimaalisen mukavuuden, tyylin ja joustavuuden takaamiseksi.

Suunnittele yhtenäinen värimaailma – kaunis asuminen parvella tai studiossa

kaunis asuminen parvella tai studiosohvalla olohuoneen seinähyllyt

Jos näet asuintilasi vain yhdellä silmäyksellä, tarvitset ehdottomasti vastaavat värit. Huone, jossa on harmoniset värit, näyttää siistimmältä, puhtaammalta ja integroidulta.

Ajattele huonekalujen koordinointia. Eklektinen ilme toimisi, jos se olisi tarkoituksellisesti kohdistettu – tiukka värimaailma auttaa. Mutta jos et ole varma, pidä kiinni yhdestä tyylistä – esimerkiksi Midcentury. Sitten saat yhden hengen huoneen.

Sijoita valaistusjärjestelmät eri korkeuksille

kaunis asuminen parvella tai studio pöytä ruokasali klassinen sisustus

Alhaisesti riippuvat riippuvalaisimet luovat intiimin tunteen – joten käytä niitä ruokapöydän yläpuolella tai olohuoneessa. Korkeammat riippuvalaisimet sopivat “julkisiin” kulmiin, kuten käytäviin tai keittiön työpisteisiin.

Määritä “huoneet” matoilla. Vanha vihje, mutta se on mainittava uudelleen, koska se todella toimii. Matto, joka on liian pieni vyöhykkeelle, on yleisin virhe. Ihannetapauksessa sinun pitäisi valita matot, jotka ovat riittävän suuria sopimaan kaikkiin niihin liittyviin huonekaluihin. Voit sijoittaa pienemmän maton maton päälle saadaksesi enemmän väriä ja pehmeyttä. Ota ruokasalissa riittävän suuri matto, jotta taaksepäin työnnetty tuoli jää matolle, kun nouset ylös.

Mieti tallennusvaihtoehtoja

kaunis asuminen parvella tai studiossa olohuoneen alkuperäinen sisustus

Kaapit eivät koskaan riitä ullakoille ja studioihin. Rakenna kaapit seinälle itse. Aseta koko seinä hyllyille, kaappeille ja sisäänrakennetuille vaatekaappeille. Vaikka se olisi kallista, tämä vaiva tekee elämästä helpompaa ja nautittavampaa joka päivä, joten se on sen arvoista.

Erota huone hyllyillä ilman takaseinää

kaunis asuminen parvella tai studiohyllyillä jakajat puukoristeita

Helpoin tapa suunnitella huone huoneen sisällä on hylly ilman takaseinää, joka on sijoitettu kohtisuoraan seinää vasten. Tätä neuvoa voidaan käyttää suuremmissa ja pienemmissä huoneissa. Järjestä kirjat vaakasuunnassa pikemminkin kuin pystysuunnassa, laita tavarat koreihin, jotka näyttävät hyviltä kaikilta puolilta, ja sekoita paljon koriste -elementtejä, kuten maljakoita, kynttilöitä ja kulhoja. Kaiken on tietysti oltava turvallista – jos asut pienten lasten kanssa tai maassa, jossa on maanjäristyksiä, sinun on kiinnitettävä hylly seinään ja / tai lattiaan kunnolla.

Asenna pyörät joustavuutta varten

kaunis asuminen parvella tai studio -kirjahyllyissä

Kuvan huonekalu on toisella puolella kirjasto ja toisella puolella vaatekaappi – ja kääntyvillä pyörillä sitä voidaan helposti kääntää ja siirtää. Markkinoilta voi ostaa upeita huonekaluja, joissa on kääntyvät pyörät, mutta ne voidaan asentaa melkein mihin tahansa olemassa olevaan huonekaluun. Ajattele kuinka fiksua olisi siirtää sohva, sänky tai hylly heti.

Käytä innovatiivisia, joustavia huonekaluja

kaunis asuminen parvella tai studiossa massiivipuusta liukuovessa

Ahtaassa tilassa tarvitset älykkään, tilaa säästävän suunnittelun. Harkitse taitettavia seinävuoteita, katoavia ovia, moderneja ulosvedettäviä sohvia ja korkeussäädettäviä ruokailu- ja sohvapöytiä.

kaunis asuminen parvella tai studiossa

Kalusteineen studio näyttää kuvassa kevyeltä ja tilavalta – ja sängyn pintaa käytetään muihin tarkoituksiin.

Valitse oikea asteikko

kaunis asuminen parvella tai studion olohuoneen ruokasalissa Oikean kokoisilla huonekaluilla huone näyttää mukavalta ja mukavalta, muuten – kömpelöltä. Pienille tiloille osta suurin mahdollinen koko, joka sallii riittävästi tilaa huonekalujen ympärille. Pienet huonekalut saavat sinut tuntemaan olosi epämukavaksi. Voit varata suurempia huonekaluja suuremmissa tiloissa – mutta älä osta liian suuria. Jotkut markkinoilla olevat sohvat ja tuolit ovat niin jättimäisiä, että tavallinen ihminen tuntee itsensä ylikuormitetuksi.

Asenna parvi

kaunis asuminen parvella tai studio pään keittiö kompaktiErinomainen tapa maksimoida pystysuora tila ja luoda yksityisyyttä on parvella oleva sänky. Mutta mieti tarkkaan, haluatko käyttää tikkaita joka päivä vai uhrata mieluummin hieman enemmän tilaa ja luoda mukava portaikko. Muuten lapsille tai jos ei haittaa, tikkaat ovat erittäin tilaa säästäviä.

Pehmennä kulmia verhoilla ja luo oma tila

mukava asua parvella tai studiossa keltainen seinä kodikas

Ripusta verhot erottaaksesi olemattoman huoneen tai tehdäksesi makuuhuoneesta ja olohuoneesta yksityisempi. Voit tietysti ripustaa huoneen korkeat verhot ikkunoihin – lisää lämpöä ja yksityisyyttä sekä lisää luonnonvaloa.

Hyödynnä laajat seinäalueet ja galleriaseinä

mukava asua parvella tai studio kuvia seinä sohvat lipasto

Gallerian seinän avulla voit paremmin osoittaa tyylisi. Sinun ei tarvitse täyttää koko seinää kerralla. Aloita sävellys keskeltä ja ajan myötä voit lisätä teoksia.

Kerro meille: Asutko parvella tai studiossa? Mikä on suurin haaste edessäsi?