21 ehdotusta kodikkaista ja mukavista istuimista ikkunan vieressä

Istuinalue ikkunan vieressä, paljon koristetyynyjä

Oleskelualue ikkunan vieressä – alkuperäinen kuvagalleria

Erkkeri -ikkuna on aina täydellinen paikka ikkuna -istuinalueellesi, mutta voit rentoutua kirjan kanssa kädessä tai yksinkertaisesti nauttia näkymästä käytännöllisesti katsoen mistä tahansa ikkunasta. Noudata muita vinkkejämme, etkä tule katumaan sitä – täältä löydät paljon hienoja ideoita ikkunalaudallesi kuvagalleriassa!

 Älä tuhlaa neliötuumaa! Ikkunalaudan alla olevat laatikot tarjoavat yleensä runsaasti säilytystilaa keittiön päivittäisille tavaroille.

  Odotuspaikka -Ikkunaistuin, jossa on pehmeät tyynyt Oleskelualue ikkunan odotusalueella

Ikkunaistuin, jossa on pehmeät tyynyt, on loistava paikka odottaa siellä, että vesi kiehuu. Voit myös nauttia yksityisyydestäsi ja hieman auringonvalosta. Kirkas punainen väri tekee istuinalueesta magneetin koko perheelle.

Kodikkaat ja valoisat kulmaistuimet

kulmaistuimet ikkunan kulmaistuimilla

 Kulmassa oleva kokoonpano tekee ikkunan istuimesta erittäin mukavan lapsille, jossa he voivat tehdä läksyjään ja syödä myös koulun jälkeen. Suuri penkki tarjoaa runsaasti tilaa kaikille.

   Laajennettava pöytä

 Istuinalue ikkunassa Laajennettava pöytä

Kun suunnittelet istuinaluettasi, sinun on myös harkittava tilaa laajennettavalle pöydälle. Jos sinulla on odottamattomia kävijöitä, voit laittaa tämän pöydän istuinalueen eteen.

  Maalaistyylinen sisustus ja mielenkiintoinen kattokruunu

Istuinalue ikkunassa maalaistyylinen valkoinen

Anna tilallesi täydellinen ilme pienillä yksityiskohdilla, kuten maalaistyylisellä tekstuurilla, mielenkiintoisella kattokruunulla jne..

Kaksinkertainen toiminto

Istuinalue ikkunan vieressä Kaksitoiminto

Ikkunaistuin voi myös piilottaa putkiston tai jäähdyttimen. Sinun täytyy vain olla varma, että se on tuuletettu oikein ja että sinne pääsee helposti ja helposti.

Suunnittelualue Istuinalue ikkunassa Design Area

Hyödynnä pitkä, kapea tila yhdistämällä ikkunaistuin ja ruokapöytä. Tämä kokoonpano mahdollistaa tarpeeksi istuimia useille vieraille ja jättää penkki tyhjäksi, jotta voit nauttia näkymistä.

Mukava ruokailutila

Oleskelualue ikkunan ruokailutilassa

Tämä ikkunaistuin tarjoaa sekä lisää säilytystilaa että tarpeeksi istumapaikkoja ruokailuun.

Tyynyt penkillä

 Oleskelualue ikkunan vieressä, tyyny, penkki

Lisää pehmeä kosketus keittiön säilytystilaan pehmustetuilla tyynyillä penkillä. Ikkunaistuin on loistava tapa lisätä väriä valkoiseen tilaan.

Säilytyshyllyt ja istuimet – keittokirjojen ja koriste -esineiden hyllyt Istuinalue ikkunassa säilytyshyllyt istuimet huonekalut

Avoin muotoilu Istuinalue ikkunan edessä Rakennusidean suunnittelu

Pieni alkovi, jossa on kompakti ja mukava ikkunaistuin

 Mukava ikkunaistuin

Istuinalue ikkunassa Mukava ikkunaistuin Yläseinäkaapit

Vietä iltapäivä rentoutuen mukavassa nojatuolissa ikkunan vieressä. Täytä laatikot suosikkikirjoillasi, valmista kuppi kuumaa teetä ja nauti ajastasi rauhassa!

  Pehmustetut huonekalut mukavuutta varten

Pehmustetut huonekalut mukavat ikkunan istuimet

Laita tyynyt penkille lisää tyyliä ja mukavuutta!

Mukava kirjoitusalue Kirjoitusnurkka istuu kulmaikkuna mukava viihtyisä

Tämä ikkunaistuin on täydellinen paikka auttaa lapsiasi kotitehtävissä. Asenna seinävalaisin istuimen yläpuolelle saadaksesi enemmän valoa, jos aiot lukea myöhään illalla.

Juoma -alue ikkunan vieressä

Juoma -alueen ikkunan oleskelualue

Ikkunaistuin on sijoitettu viinilasikaapin ja viinikaapin väliin – tämä on täydellinen paikka vastaanottaa vieraita, valmistaa juomia ja jutella.

Moderni olohuoneen sisustus, jossa on ikkunaistuin lukemista varten

erittäin pitkä ikkunaistuimen kulma

Olohuoneen sisustus maalaismaiseen tyyliin

Ikkunaistuimen säilytysidea  L-muotoinen istuinalue ikkunan vieressäl-muotoinen ikkunan istuinalue               Ruokailu- ja oleskelutilat yhdessä huoneessa

sohva nauha ruokailutila kätevä ikkunaistuin