70 -luvun muotoilu ja muoti ovat palanneet! Voitko käsitellä sitä?

70 -luvun suunnittelu- ja muotivaatteiden idealaitteet meren tyyli sininen kuvio

70 -luvun muotoilu ja muoti ovat palanneet!

Herättääkö ajatus 70 -luvulta? Tämä aikakausi liittyy todella paljon esittelyyn! Huomaat sen, kun katsot Soul Trainin vanhoja tallenteita ja taiteilija Steven Colbertin ”groovea”. Uusia autoja tuotettiin uudelleen lihasautojen mallien mukaan.

Amanda Seyfried esittää Linda Lovelacea ja tälle aikakaudelle omistetut elokuvat saavat ensi -iltansa tämän vuoden lopussa.

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusidea alkuperäinen

Tämä kertoo ohjaajan David O. Russellin uusimmasta elokuvasta “American Hussle”. Tästä ilmoitti jo traileri Led Zepelinin musiikilla.

Kullanväriset kodinkoneet ovat pian jälleen pakollisia keittiössä! Tässä 1970 -luvun liikkeessä on monia elementtejä, joita on harkittava uudelleen.

Mutta miten voit ottaa 70 -luvun ominaispiirteitä ilman, että koko asia näyttää täysin liioitelulta? Tässä olemme valinneet muutamia mielestämme sopivia esimerkkejä.

Donitsipuhelimet

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusidea -laitteista soittaa värikkäitä lumoavia

Vaikka Blondie julkaisi kappaleen “Call Me” 80 -luvulla, hän on saattanut käyttää tämän tyyppisiä puhelimia luomisprosessin aikana. Ne näyttävät mielestäni paljon paremmilta kuin mikään uusin ratkaisu. Oletko samaa mieltä??

Vahvat kaaret

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaateideasta sisustus oranssi soikea sohvapöytä

Keskustelupiirit, pyöreät matot ja kaarevat sohvasarjat ovat kaikki 70 -luvun teoksia. Mutta niiden modernit tulkinnat ovat edelleen erittäin suosittuja.

Upea abstrakti maalaus

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusideasta sisätilojen kaapit hyllyt kirjat sohvapöytä

Niitä löytyi vahvoista, usein liian voimakkaista väreistä 70 -luvulla. Nykyaikaisissa väreissä on rajallinen määrä merkityksellisiä sävyjä. Pidät kiinni yleisestä värivalikoimasta ja vältät erittäin hallitsevan vaikutuksen huoneessa.

Gingan -kuvio

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatteiden oleskelutilojen galleriakuvion penkki

Nämä kuvioidut teokset ilmestyivät moniin huoneisiin 1970 -luvulla. Ne ovat yleisiä myös perinteisemmissä mustissa huoneissa. Mutta nykyään ne sekoitetaan muihin moderneihin elementteihin nykyaikaisissa ympäristöissä.

Groovy L.A. näyttää

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaateideasta sisustus timanttimuotoiset sohvat kattokruunut

Jotenkin 70 -luvun tyyli tuntuu enemmän kotona LA: ssa kuin missään muualla. Hila- ja sälekuviot, upeat aaltoilevat sohvapöydät ja kirkkaan keltaiset vivahteet on integroitu suoraan 70 -luvun aikakaudesta meidän aikallemme.

Malibu surffaaja tyylikäs

70 -luvun suunnittelu- ja muotivaatteiden idea makuuhuoneen sängyn patjan vuodevaatteet

Malibu -surffaajan tyylin hillitty tulkinta tulee myös Kaliforniasta. Luultavasti paras kuvaus Malibusta 70 -luvulla tulee Rob Lowelta hänen muistelmissaan. Hänen kuvansa näyttää paljon enemmän kuin tavallinen ajatus ylisuurista taloista, jotka estävät pääsyn rannalle.

Marokon matot ja upeat nykyaikaiset puiset luomukset täysin valkoisen huoneen taustalla edustavat tämänaikaista tulkintaa.

Ruskea ja oranssi

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusideasta sisustus oranssi kuviollinen seinä

Se oli hyvin yleinen yhdistelmä 1970 -luvulla. Mutta se on usein levittänyt masentunutta ja synkkää tunnelmaa ympäristöön.

Niiden vaikutus hyvin valaistuun aksenttiseinään on kuitenkin vilkas ja iloinen.

Pehmeät kankaat

70 -luvun suunnittelu- ja muotivaatteiden idealaitteet meren tyyli sininen kuvio

Tällaisia ​​seinäpäällysteitä löytyi pääasiassa ruskeista sävyistä ja vivahteista 70 -luvulla. Mutta nykyään niitä löytyy monenlaisista väreistä. Nykyaikaiset suunnittelijat näyttävät erittäin ihastuneilta runsaasta tekstuuristaan.

Kromi kiilto

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusideasta nahkahuonekalujen seinän suunnittelutaustakuva

Metalliset huonekalut ja aksentit olivat erottuva piirre Jetsonin innoittamana futuristisena 70-luvun tyylinä.

Peltiä kylpyhuoneessa

Suunnittelu ja muoti 70-luvun vaatetusideasta kylpyhuoneen amme sisäänrakennettu lattia

70- ja 80 -luvuilla tätä materiaalia käytettiin niin paljon, että jossakin vaiheessa kyllästyit siihen. Mutta sitä käytetään jälleen hyväpalkkaisissa nykyaikaisissa ja perinteisissä sisätiloissa.

Taustakuvat foliosta

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusideasta tyylikkäästi sisustettu kylpyhuone valkoinen

 Tämän aikakauden sosiaalisille huoneille on edelleen ominaista seinään kiinnitettyjen altaiden metallinen ilme. Nykyään arvostetaan erityisesti tapaa, jolla nämä heijastavat valoa ja lisäävät glamouria.

Lucite – 1970 -luku oli valmistanut monia kappaleita tästä materiaalista

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusideasta keittiön sisustus akryylipöytä beige

Tämän päivän suunnittelijat rakastavat myös tämän materiaalin kiiltoa ja tapaa saada huoneet näyttämään suuremmilta ja ilmavammilta.

Aurinkopaneelit

70 -luvun muotoilu- ja muotivaatteiden idea julkisivutalon rakenne

Ensimmäiset aurinkopaneelit asennettiin Valkoiseen taloon jo 1970 -luvulla. Valitettavasti tämä ei ole estänyt ihmiskuntaa käyttämästä öljyä haitallisesti. Mutta aurinkopaneelit ovat olleet muodissa vuodesta 2002.

VW -linja -autot

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun vaatetusideasta tyylikkäät auto -osat volkswagen -sohvat

Näet niitä harvoin kaduilla, mutta jotkut asunnon omistajat ovat sisällyttäneet muistin sisustukseen.

Kukat kuin painavat nastat tunnelmassa

70 -luvun suunnittelu- ja muotivaatteiden idea makuuhuoneen sängyn tyynyseinä

70 -luvun kukat ovat suuria, ilmeikkäitä ja ylpeitä. Tässä esimerkissä näet eklektisen seoksen, jonka kasvit ovat loistavasti luoneet ruukuissa.

“Pops” iloisia kukka -aksentteja

70 -luvun baarijakkaran muotoilu ja muoti matala pyöreä keittiöjääkaappi kukkaruukku

Tämä puhdas, nykyaikainen huone ei vaikuta liian vakavalta. Se on “pilkullinen” kukka -aksentteilla keittiön ulosteiden yläpuolella.

Orgaaninen arkkitehtuuri

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun luontoympäristö puita julkisivu rakennus talo

Tämä tyyli oli myös erittäin suosittu 70 -luvulla ja on nyt tekemässä suurta paluuta. Arkkitehdit käyttävät sitä rakennusten uusimiseen ja retroelementtien vertailuun. Tämä nostaa nykyaikaisen arkkitehtuurin uudelle tasolle.

Shag -matot

70 -luvun valkoinen sisustus ja olohuoneen sohvaverhot beige

1970 -luvulla suosittiin paksumpia mattoja. Nykyään samaa paksuutta käytetään pienikokoisissa matoissa tai matoissa, jotka eivät ulotu seinään. Näin ollen pyritään tyylikkääseen ulkoasuun.

Macramé -koristelu

70 -luvun seinäkoristeiden muotoilu ja muoti neulotut päällyssohvat pöytälevy

Tämä on kudontatyyli, joka oli erittäin tyypillinen 1970 -luvulle. Se tekee myös paluuta yksinkertaisilla kuvioilla ja laajemmalla värivalikoimalla.

Kirkkaat työtasot

Suunnittelu ja muoti 70 -luvun keittiön saaren mustan laudan puukalusteiden pesuallas

Nämä olivat enimmäkseen Formicasta 70 -luvulla. Nykyään se on kierrätettyä lasia ja mittatilaustyönä maalattua betonia.

Kirkkaat väriset kaapit

70 -luvun wc -seinämaalausten muotoilu ja muoti houkutteleva kylpyhuoneen turhamaisuus

Turkoosi, taksinkeltainen, vahva vihreä – kaikki nämä ovat 70 -luvun värejä. Silloin kaikki ei tehty avokadosta ja sadonkorjuusta. Monien vuosien luonnonpuumateriaalien ja valkoisen jälkeen kaapit palasivat tuolloin suosittuihin sävyihin, matta tai sileä pinta.

Miten kuvittelet talosi, jossa on 70 -luvun aksentteja? Ei paha ollenkaan?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80