8 tapaa löytää aikaa ja nauttia rennosta ilmapiiristä kotona

rento ilmapiiri kotona pöydän makuuhuoneen vieressä

Rentoudu ja käytä rentoutumisideoita. Nämä sopisivat hyvin myös kiireisimmille ihmisille.

Nykyaikaista ihmistä repivät jatkuvasti edestakaisin erilaiset tehtävät ja jatkuva valtava ammatillinen paine. Mutta mitä tapahtuu, kun otat epärealistisen määrän tehtäviä?

Jossain vaiheessa saavutat liian vähän ja menetät elämänhimon! Mutta useimmat ihmiset voisivat varmasti varata vähän aikaa itselleen. Jos tämä on myös omistettu täydelliselle rentoutumiselle, saat uutta voimaa hyvin nopeasti.

Hermoja voi säästää yksinkertaisilla menetelmillä. Käytä siis aikaasi tehokkaasti, niin löydät varmasti enemmän aikaa itsellesi. Valitsin numeron 8! Se takaa rauhan ja harmonian. Tämä neuvo antaa kuitenkin vain suuntaa. Sen jälkeen saat paljon muita vinkkejä.

Syö kun olet nälkäinen ja nuku väsyneenä

rento ilmapiiri kotona

rento ilmapiiri kotona keittiöpurkit

On sanomattakin selvää, mutta harvat noudattavat tätä neuvoa. Mutta aterioiden puuttuminen tai kiireinen lounaspaketti sekä töiden tekeminen myöhään yöhön lisää stressiä. Kun olet todella stressaantunut ja hallinto sekoittuu, löydät hyvin hitaasti tien takaisin harmoniaan.

  Rentoutua

rento ilmapiiri kotikäytävällä ripustinlaukut hattu

Jos yhtäkkiä alat tuntea olosi väsyneeksi ja jännittyneeksi ilman erityistä syytä, sinun tulisi maata muutaman minuutin ajan. Hengitä syvään ja yritä rauhoittua. Jos kävelit hieman hitaammin, unohdat, menetät ja törmäät eri kohteisiin vähemmän.

 Lopeta asiat

rento ilmapiiri kotona pöydän makuuhuoneen vieressä

Keskity tekemään yksi tehtävä kerrallaan. Yhtä tärkeää on, siivoatko sängyn, laitatko jalkineet jalkaan tai kirjoitatko sähköpostin töihin. Monitehtävällä on vain yksi vaikutus: ajaminen hulluksi.

Vähennä television katseluun ja muihin näytön harrastuksiin kuluvaa aikaa

rento ilmapiiri kotipöydän virkailijalla

Tee päivittäinen aikataulu tietokone- tai TV -ajallesi. Jatkuva sähköpostien kirjoittaminen, tekstiviestit illallisen aikana ja verkkokaupat yöllä myös stressaavat meitä. Näiden toimintojen vähentämisellä on välitön myönteinen vaikutus elimistöösi.

Säilytä osa vanhoista tavoistasi

rento ilmapiiri kotona sisäänrakennettu takka tiili valkoinen polttopuut

Liian monta muutosta kerralla johtaa väkivaltaiseen uusiutumiseen. Uusien asioiden sekoittaminen muutamiin rutiineihin voi kuitenkin olla oikea lähestymistapa. Voit aloittaa pienillä asioilla, kuten sängyn siivoamisella aamulla tai lisäämällä tilaa nukkumisen ja television katselun välille.

Luo enemmän järjestystä ja vähemmän näkyvissä olevia esineitä huoneeseen

rento ilmapiiri kotona kodikas kodikas olohuone

Kaikki sähköpostit, joihin et ole vastannut, tai luettelo keskeneräisistä asioista pilaavat mielenrauhasi. Monet meistä eivät voi elää ilman näitä pieniä tehtävälistoja, mutta ne voidaan ainakin julkaista piilotetuissa paikoissa. Entä kaapin sisäpuolella tai joissakin kupeissa.

Osta vähemmän

rento ilmapiiri kotona ruokasali puinen ikkunaluukku

Uusien asioiden ostaminen “syö” aikamme. Sinun on valittava esineet, purettava ne pakkauksesta, löydettävä uusi paikka ja luultavasti suunniteltava uusia asioita. Niiden pitäisi tietysti vastata tarpeisiisi, mutta jopa hieman pienempi määrä voi viedä paljon pidemmälle.

Herätä aikaisin!

rento ilmapiiri kotona ikkunassa niche tyyny luonne

Herääminen 10 minuuttia aikaisemmin voi myös auttaa rentoutumaan aamulla. Älä kuitenkaan käytä ylimääräistä aikaa tehtävien suorittamiseen. Sen sijaan istu ja hengitä syvään.

Ehkä juo vettä!

Lopuksi sanoisin näin: kysy itseltäsi, mitä harrastat, ja löydä aikaa ja tilaa kotiisi siihen aikaan.

    Anna itsellesi aikaa rentoutua, sillä se tekee sinusta yleensä järjestäytyneemmän ja tehokkaamman  rento ilmapiiri kotona pöydän makuuhuoneen vieressä