Alumiini -ikkunat – edut, haitat ja hyviä vinkkejä suunnitteluun

Käytännöllisistä syistä alumiini -ikkunoita pidetään usein parempina kuin muita vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa yritämme tehdä selväksi, mitä etuja ne tuovat. Korostamme myös eri suunnitteluvaihtoehtoja. Ne ovat melko leveitä, eikä sinun pitäisi mitenkään tuntea olevansa rajoitettu valitsemaan yksi. Alumiini -ikkunat sopivat erilaisiin muotoiluun ja arkkitehtonisiin tyyleihin ja ovat erittäin käytännöllisiä eri tilanteisiin. Tässä on vinkkimme ja ideamme!

Alumiini -ikkunat ovat ihanteellisia nykyaikaiseen muotoiluun

alumiini -ikkunat - ovet kehykset ovelle

Alumiini -ikkunoiden edut ja haitat yhdellä silmäyksellä

Kuten useimmat mahdolliset ikkunamateriaalit, myös alumiinista valmistetuilla on useita etuja ja haittoja. Tietenkin joissain tilanteissa nämä ovat selkeämpiä kuin toisissa. Jotta voit orientoitua tilanteeseesi mahdollisimman nopeasti, tarjoamme sinulle nopean yleiskatsauksen näistä.

Alumiinisten ikkunoiden kehykset ovat usein erittäin tyylikkäitä

alumiini -ikkunat - ohuet metallikehykset

Alumiini -ikkunoiden edut

Joustavuutta

Alumiini -ikkunat kestävät hyvin erilaisia ​​ulkoisia sääolosuhteita. Ne säilyttävät ominaisuutensa kovassa auringossa sekä kosteudessa ja sateessa. Toisin kuin muut metallit, alumiinin ruosteen vaara ei ole olemassa. Puuhun verrattuna täällä on myös paljon vähemmän huoltoa. Sinun ei tarvitse taistella tuholaisia, termiittejä tai homeita vastaan ​​alumiinilla.

Alumiini -ikkunat sopivat suurempiin seinäaukkoihin

alumiini -ikkuna - tyylikäs valaisimen muotoilu

Yleisluonne ja helppo huoltaa

Alumiini -ikkunoita voidaan käyttää eri huoneissa. Ne sopivat sekä kosteisiin että kuiviin tiloihin. Tyyliltään alumiini on myös melko neutraali, varsinkin kun se voidaan värjätä monilla eri väreillä. Alumiini-ikkunat ovat edelleen helppohoitoinen ratkaisu. Et todellakaan tarvitse ammattitaitoisten siivoojien taitoja tähän. Hyvän hygienian ja hoidetun ulkonäön saat mahdollisimman vähän vaivaa.

Alumiini -ikkunat ovat säänkestäviä

alumiini -ikkuna - ikkuna metsään

Kevyt materiaali, joka voi muodostua erityisen helposti

Alumiinin työstäminen on melko yksinkertaista ja helppoa. Tämä johtuu toisaalta sen kevyestä painosta ja upeasta muodonmuutoskyvystä. Tällä tavalla voidaan saavuttaa erilaisia ​​mittoja ja muotoja. Tämä puolestaan ​​on erittäin hyödyllistä, kun sinun on luotava ikkunat epäsäännöllisille seinille ja huoneille. Kun suunnittelet alumiini -ikkunoita, sinulla on varaa laaja valikoima tunnettuja avausmekanismeja ja sisärakenteita. Tämä on suuri etu, varsinkin kun lasitetaan suurempia seinäaukkoja. Siksi näemme alumiini -ikkunat useammin modernien arkkitehtonisten rakennusten julkisivuilla.

Alumiini -ikkunat sopivat hyvin nykyaikaisiin suunnittelukonsepteihin

alumiini -ikkunat - suuret ranskalaiset ovet

Alumiini -ikkunoiden haitat

Vaikka alumiini on säänkestävä ja helppohoitoinen, se on erittäin herkkä mekaanisille vaurioille. Valitettavasti myös alumiini -ikkunoilla ei ole erityisen hyviä eristysominaisuuksia. Se ei ole paras vaihtoehto, jos haluat suojautua ulkoisilta vaikutuksilta, kuten melulta tai epämiellyttäviltä lämpötiloilta. Loppujen lopuksi alumiini -ikkunat eivät ole erityisen halpa ratkaisu, etenkin eristysnäkökulmasta katsottuna.

Alumiini -ikkunat sopivat kosteisiin ja kuiviin tiloihin

alumiini -ikkuna - korkea musta kehys - idea

Vinkkejä alumiini -ikkunoiden puhdistamiseen

Alumiini -ikkunoiden huolto on yleensä erittäin helppoa. Tämä pätee kuitenkin vain, jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. On parasta käyttää vettä, jonka sisällä on liuotettua pesuainetta. Puhdista pehmeällä sienellä. Puhdistus toimii parhaiten voimakkailla pyörivillä liikkeillä. Kun olet poistanut tarttuneen lian suoraan, voit poistaa vaahdon puhtaalla sienellä ja vedellä. Kuivaa pehmeällä liinalla. Nyt kun tiedät tärkeimmät asiat alumiini -ikkunoiden käytännön puolelta, voit piirtää lisää ideoita alla olevista esimerkeistä.

Alumiini -ikkunat valmistetaan usein mustana

alumiini -ikkuna - harmaa metallirunko

alumiini -ikkunat - kauniit kalusteet keittiöön

alumiini -ikkunat - kauniit kaihtimet

alumiini -ikkuna - mustavalkoinen sisustus

Alumiiniset ikkunanpuitteet ovat huomaamattomia ja ihanteellisia minimalistisiin suunnittelukonsepteihin

alumiini -ikkunat - upeat valkoiset kehykset - ideoita

alumiini -ikkunat - perinteinen talo

Alumiini -ikkuna seinälle

alumiininen ikkuna valkoinen kehys

Valitettavasti alumiini -ikkunat ovat huonolaatuisia

valtava ikkunoiden seinä - alumiini -ikkunat

moderni sisustus alumiini -ikkunat

neliöikkuna - alumiini -ikkuna

Liukuikkunat - alumiini -ikkunat - hienoa

Monille nykyaikaisille julkisivuille on ominaista alumiini -ikkunat

upeat mustat kehykset - alumiini -ikkunat

valkoiset hienot - upeat alumiini -ikkunat