Aurinkosuojalasi ja vielä fiksumpia vinkkejä kuumuutta vastaan

Aurinkosuojalasi – tuoreita ideoita aurinkosuojalle

Ulkoinen varjostus teltan ja ikkunaluukun muodossa on paras tapa suojautua kuumuudelta. On myös aurinkosuojalasi ja aurinkosuojakalvo. Ne, jotka lähinnä haluavat suojautua loistavalta lounasaikaan kesällä tai haluavat käytännöllisiä yksityisyysnäyttöjä, ovat parasta käyttää rullakaihtimia. Varmista kuitenkin, että kun ostat Valitse rullaverhot, jotka sopivat muuhun sisustukseen.

Markiisit, kaihtimet ja sälekaihtimet

Markiisien, kaihtimien ja ulkoisten kaihtimien avulla voit toimia hyvin kesällä kuumuutta vastaan. Joissakin tapauksissa ne jopa suuntaavat päivänvalon sisäänpäin. Ne on kiinnitetty ikkunoiden ulkopuolelle tai väliin. Automaattinen ohjaus sisältyy moniin järjestelmiin. Tämä tarkoittaa, että aurinkosuoja ei ole vain suunnattu asukkaiden tarpeisiin, vaan se mukautuu myös auringon asentoon ja sääolosuhteisiin. Jälkiasennus on periaatteessa mahdollista. Jos kuitenkin haluat rakentaa uuden rakennuksen, on järkevää suunnitella tehokas aurinkosuojajärjestelmä heti, jotta se voidaan sisällyttää arkkitehtoniseen konseptiin ja sopia harmonisesti kokonaiskuvaan.

aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 1

Lämpösuoja aurinkosuojalasilla

Kun vaihdat ikkunat tai rakennat uuden, se kannattaa asentaa Aurinko -ohjauslasi. Tämä on varustettu kiekko-ohuella metallikerroksella, joka on tuskin havaittavissa ja näkyy vain tarkemmin. Näkyvyyden ja läpinäkyvyyden vuoksi niitä on siksi vaikea erottaa tavallisesta lämpöeristyslasista. Pinnoite varmistaa, että auringon säteet suodatetaan siten, että jopa 80 prosenttia suuren energian infrapunasäteilystä ei pääse edes sisätilaan. Kun lämpö suodatetaan, valon esiintyvyys pysyy lähes samana.

g-arvo ja Ug-arvo

Aurinkosuojalasien tapauksessa molemmat g-arvo sekä Ug -arvo ovat tärkeitä. G-arvo määrittää energian määrän, jonka lasi päästää huoneeseen. Laadukkaiden aurinkosuojalasien arvo on 0,20-0,50. Tämä tarkoittaa, että 20-50 prosenttia lämmöstä pääsee taloon. Normaalilla lämmöneristyslasilla se on 60 prosenttia.

Ug -arvo liittyy lämmitysenergiaan. Mitä pienempi arvo, sitä vähemmän sitä menetetään. Arvot ovat välillä 0,5 – 1 wattia neliömetriä kohti, riippuen siitä, onko kyseessä kaksinkertainen vai kolminkertainen lasi.

aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 3

Jälkiasennus aurinkosuojakalvolla

Jos sinulla ei ole aurinkosuojalaseja, voit käyttää aurinkosuojakalvoa, joka voidaan kiinnittää sekä ulko- että sisäpuolelle. Jos kalvot kiinnitetään ulkopuolelle, ne suojaavat paremmin kuumuudelta, mutta ne on vaihdettava useammin kuin sisäkalvot. Kiinnitä ruiskuttamalla sekä ruutu että kalvon takaosa veteen liuotetulla pesuaineella. Kiinnitys voi olla vaikeaa. Jos olet epävarma, on parempi kysyä neuvoa asiantuntijalta.

aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 3

Aurinkosuojakalvot ovat edullinen tapa suojata kotisi ylikuumenemiselta kesällä. Mutta koska ne vähentävät huomattavasti valon esiintymistä, ne eivät ole ihanteellisia talvella. Asukkaat tuntevat tämän paitsi hämärässä myös taivaan ollessa pilvistä, ja heidän on käytettävä keinotekoista valoa useammin. Sähkön kustannusten lisäksi myös lämmityskustannukset nousevat, koska suuri osa auringon säteistä on estetty. Sama ongelma koskee myös aurinkosuojalasia.

aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 2

Himmennettävä aurinkosuojalasi

Ratkaisu talviongelmiin löytyy himmennettävästä aurinkosuojalasista, jolla on useita etuja verrattuna perinteisiin aurinkosuojalasiin ja -kalvoihin:

– Miellyttävä huoneilma ympäri vuoden – talvista aurinkoa voidaan käyttää – tuskin tummenee talvella

aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 8

Muuttuvan g-arvon ansiosta huoneen lämmittävä aurinkoenergia voidaan lukita kesällä, kun taas kylmänä vuodenaikana se pääsee esteettömästi asuntoon alimmalle tasolle.

Monille saksalaisille aurinkosuoja on tärkeä paitsi talossa myös ulkona. Katso täältä, kuinka voit suojata terassisi optimaalisesti auringolta.

aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 6 aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 5 aurinkosuojalasi aurinkosuojakalvo 6


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80