Grandiose Designer Festival 2013 Lontoossa

Grandiose Designer Festivalin portaat 2013

Grandiose Designer Festival Lontoossa

Kukaan ei voi kiistää, että Lontoo on yksi maailman kosmopoliittisimmista paikoista. Siksi kymmenvuotisjuhla ja Lontoon designfestivaalin menestys eivät yksinkertaisesti ole yllätys kenellekään. Tänäkin vuonna Lontoossa järjestetään noin 300 erilaista tapahtumaa 14 eri esitysalueella.

Kuka voi vierailla kaikessa alle yhdeksässä päivässä??

Luomisten, kuten “Endless Stais” ja “Jumala on yksityiskohdissa”, välillä on monia muita upeita teoksia. Jotta voit löytää itsellesi sopivan ja saada yleiskuvan, meillä on tämä opas valmiina sinua varten. Koska tässä ovat kohokohdat, joita meidän mielestämme ei ehdottomasti kannata jättää väliin!

Loputtomat portaat

Grandiose Designer Festival 2013 loputtomat portaat

Tämä kasvi sijaitsee aivan Tate Modernin vieressä. Tämä on työ, joka on kaikkien ihmisten vierailtava. Tällä projektilla on aina suuri vaikutus suurten taiteilijoiden, kuten Zaha Hadidin, Amanda Leveten, Marc Newsonin ja John Pawsonin, työn ansiosta. Teoksen on luonut amerikkalainen tulpier. Se koostuu 15 vierekkäisestä portaikosta. Se vie jonkin aikaa, jotta voit etsiä ne kokonaan.

Voit antaa anteeksi itsellesi, että menetit tällaisen asennuksen sen visuaalisen loiston vuoksi. Se laajentaa erottuvien maamerkkiprojektien perinnettä.

Jumala on yksityiskohdissa

Suurten suunnittelijafestivaalien yksityiskohdat JumalastaKuinka nopeasti tunnistat todella ainutlaatuisen ja erottuvan suunnittelun? ”Jumala on yksityiskohdissa” -tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus, jossa voit muistaa tämän taidon tason itsessäsi. Täällä voit testata havainnointitaitojasi ja nähdä joitain maailman parhaista asioista.

Mies van der Rohen kuuluisat sanat lainattiin projektia varten ja ne kirjoitettiin Swarowski -korjauslinssillä. Suunnittelijat Paul Cocksedge, Tom Dixon, Amanda Levete, Faye Toogood, Stephen Webster ja Osman Yousefzada korostavat erityisesti joitain töitä makunsa mukaan. Tämä on loistava tapa korostaa teoksia, joita ei pidä hukata kiertueella.

Oxfordin Bodleian Libraryn valitut tuolit

Grandiose Designer Festivalin yksityiskohdat kirjasto matalat puutuolit

Pidän kappaleista, joilla on mielenkiintoinen konteksti, ja tämä on loistava esimerkki siitä. Tämä on kolmas uusi tuoli viimeisten 400 vuoden aikana ja se on todella iso juttu. Taso täällä on erittäin korkea ja lopullinen voittaja tulee varmasti osaksi Englannin historiaa.

Suunnittele risteys

Suurten suunnittelijafestivaalien yksityiskohdat oranssit vaaleanpunaiset yksityiskohdat kirkkaat huonekalut

Se on näky, joka saa nopeimmin suosion festivaalilla. Voit nähdä työn New Oxford St..

Viime vuonna tapahtuma houkutteli noin 17 000 kävijää, ja lisää odotetaan lisää nykyaikaisen muotoilun kasvavan suosion vuoksi. Tämä on ensimmäinen Lontoon messu, joka on omistettu huippuluokan koristevalaistukselle.

Kreikan katu 19

Suurten suunnittelijafestivaalien kreikkalaiset robotit

Lontoon festivaalilla on aina tilaa epätavalliselle ja erittäin luovalle suunnittelulle. 19 Greek Street on oikea paikka ihmisille, jotka pitävät hyvästä suunnittelusta ja vähän oveluudesta.

Yllä olevan kuvan keraamiset robottilamput vakuuttivat minut täysin. Se on ihmemaa taiteilija Nina Tolstrupin tulkitsemana. Se on myös ponnahdusnäyttely. Tässä leikkisyys kohtaa abstraktin ajattelun.

Aram Storen esi -isät

Suurten suunnittelijafestivaalien yksityiskohdat metallipöydät punainen vihreä

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi vierailla tässä osoitteessa, on suunnittelija Benjamin Hubertin kulissien takana. Voit katsella prototyyppejä, joita ei ole vielä esillä, tutustua uusiin ideoihin ja moniin muihin esineisiin hänen nykyisten teostensa esihistoriasta.

Siellä on myös Labirynth, joka esittelee suunnittelija Bethan Laura Woodin työtä Aram -galleriassa.

Loistava siksak -kattokruunu ylhäällä on yksi monista upeista ja inspiroivista taideteoksista, jotka on esillä galleriassa

Grandiose Designer Festivalin yksityiskohdat laura wood LDF 2013

Suunnittelu Southbank Centerissä

Grandiose-Designer-Festival-laava-lamppu-maailma

 Monet aktiviteetit, tapahtumat, analyysit ja mielenkiintoiset keskustelut odottavat sinua tässä vaiheessa. Täällä voit tarkastella tarkemmin 1950 -luvun muotoilua. Täällä voit katsoa uudelleen, miten aikojen suunnittelijat loivat tulevaisuuden maailman. Voit myös nauttia syömisestä ja juomisesta “aitoilla ruokamarkkinoilla”. Etkö ole vielä vakuuttunut? Täältä näet maailman suurimman lampun.

Voit itse ostaa muutamia kopioita suunnittelija Mathmosin rajoitetusta sarjasta ja viedä ne kotiin.

Teltta Lontoo & Great Brands Lontoo

Grandiose Designer Festivalin yksityiskohdat värikäs keskipisteteltta

Vietät varmasti parhaan mahdollisen ajan Lontoossa tutustuessasi Tent Londonin ihmeisiin. Täällä tapaat monia nuoria suunnittelijoita, jotka tervehtivät sinua suurella innolla. Nämä tulevat 25 eri maasta ja 250 eri suunnittelutoimistosta.

Grandiose Designer Festivalin yksityiskohdat lattiavalaisimet peilikivi

Luettelen vain muutamia nimiä, jotta saat niistä makua: Four Seasons Shanghaissa, Shapes of Hungary, Fresh Taiwan, 100% Norway ja Crafts Council of Ireland. Amy Hunting ja Oscar Narud ovat suunnittelijoiden nimiä, jotka työskentelivät yhdessä luodakseen tämän upean valikoiman kauniita peilejä.

Render Molly Hatchissa

Grandiose Designer Festivalin yksityiskohdat seinälevykuvio maalattu

Antropologia ei ehkä ole kovin korkealla listalla. Mutta se on paikka, jossa voit nauttia muutaman tunnin värin kirkkaudesta näillä messuilla.

Täällä voit ihailla muodikkaita asusteita, antiikkia ja paljon muuta. Mutta seuraavien päivien aikana keskitytään suunnittelija Gwyneth Leechin ja hänen maalattujen kahvikuppiensa työhön. Jos tämä teos ei viettele sinua, niin varmasti taiteilija Molly Hatchin kauniit maalaukset.

100% muotoilu

Grandiose Designer Festivalin sisustus ldf 2013 huonekalutarvikkeet

Lopulta kyse on tapahtumasta, joka on itse asiassa yhtä kuuluisa kuin Lontoon festivaali. Se on Lontoon Earls Court -messukeskus. Täältä löydät alueet sisustussuunnitteluun, toimistot, keittiöt ja makuuhuoneet sekä ympäristösuunnittelu- ja rakennuskeskus.

Miksi olet todella kiinnostunut modernista muotoilusta? Oletko kiinnostunut uusista ideoista tai suunnittelet uudelleen ympäristöystävällisiä ratkaisuja? Joka tapauksessa et todellakaan tule katumaan oleskeluasi siellä.