Hirviömatto ilman julmuutta eläimiä kohtaan

Eläinten julmuuden hirviön turkis

Ylelliset juoksijat 100% vapaita julmuudesta eläimiä kohtaan

Joshua Ben Longo aloitti ompelun 12 -vuotiaana, ja sen jälkeen hänen ainoa tehtävänsä on ollut saada teoksensa tunnetuksi kaikilla kokeellisilla tavoilla.

Lapsena nuori suunnittelija rakasti sarjakuvahahmoja ja sarjakuvia. Hänen äitinsä kuitenkin katsoi kauhuelokuvia ja hirviötarinoita iltaisin yhdessä television edessä.

Tällä oli valtava vaikutus nuoren miehen käsitykseen ja myöhempään työhön. Hän rakastaa hirviöitä yli kaiken ja tämä rakkaus on ollut hänen kanssaan koko elämänsä ajan, myös tänään.

Joshua Ben Longo on monien huopihirviöiden nuori luoja

Eläinten julmuuden hirviöt kirjoittajan edessä

Joshuan luomusten ansiosta maailma pärjää ilman julmuutta eläimiä kohtaan

Eläinten julmuuden hirviö istuintyynyn edessä

Kaikki hänen teoksensa, piirustuksensa, veistoksensa ja esineensä kantavat lapsuudenmuistojen hirvittävän tunnelman.

Tähän mennessä se on saanut paljon hylkäämistä, mutta myös riittävästi hyväksyntää. Hän pitää molempia haasteellisina, koska molemmat antavat hänelle voimaa ja kestävyyttä. Ja ilman sinnikkyyttä hän ei olisi päässyt niin pitkälle, väittää Joosua itse.

Hirviömatto, jonka haluamme esitellä teille tänään, on hänen kokoelmansa muiden kappaleiden tavoin käsintehty. Eläinten julmuus on täällä suljettu pois! Joshua Longo itse sanoo olevansa intohimoinen käsien kanssa työskentelemiseen. Hän rakastaa ompelemista, leikkaamista, luomista ja korjaamista. Kuten jokainen luoja, Longo etsii myös täydellisyyttä ja osa hänen täydellisyydestään olisi esimerkiksi se, että hänen mattohirviönsä voidaan valmistaa virallisesti.

Turkki takan edessä ilman omaatuntoa

Eläinten julmuuden hirviöitä takan edessä

Maton muotoilu kaikissa käytettävissä olevissa kooissa 

Eläinten julmuuden hirviöt massojen edessä

Joshua aloittaa parhaillaan omaa liiketoimintaa hirviöiden alalla ja hänellä on meneillään projekti aloittavassa yrityksessä “Kickstarter”. Suunnittelijan toiveena on saada tukea tämän mattojuoksijan valmistuksessa, jota voidaan käyttää monin tavoin. Jokainen voi auttaa ja se suoraan tietokoneella. Helpoin tapa tehdä tästä matosta suositumpi olisi sosiaalisen median kautta. Ystävät ja tuttavat ovat myös tervetulleita katsomaan sisälle ja kertomaan lisää!

Paremman vaikutelman saamiseksi hirviöntekijä lisää portfolionsa

Eläinten julmuuden hirviö kollaasin edessä

Ihmiset, jotka vaikuttivat Jushuan työhön ja tyyliin: Vivienne Westwood, Jim Henson, Phillip Glas, Lee Bontecou, ​​Tim Hawkinson, Charles ja Ray Eames, Gene Kelly, Eva Ziesel, Brancusi, Noghuci, Alejandro Jodorowsky, Kubrik, Tony Robbins, David Bryne Pääosissa: Freddie Mercury, Willie Nelson, Murakami, Brian Froud, Rembrand, Salvatore Dali, Walt Disney, Eddie Murphy, George Carlin.

Lisätietoja saat sivulta:

kickstarter / longoland.com

Vahva luonne ja helppohoitoinen “must have” -matto

Eläinten julmuuden hirviö selän edessä

Suosittu hahmo, jolla voi olla jopa kunniapaikka lastentarhassa

Eläinten julmuuden hirviö lastentarhan edessä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80