Hyvinvointitilat kotona – luo spa -ilmapiiri!

wellness -laitos, joka luo tunnelmaa allas kylpylä

Eläviä ideoita SPA -tunnelmaan omassa asunnossasi

Joskus ei ole tarpeeksi aikaa lyhyelle lomalle viihtyisässä SPA -hotellissa. Rentoutuminen, aromaterapia, vesihieronta – voit tuoda nämä kaikki kotiisi. Tarjoamme sinulle muutamia ideoita SPA -tunnelmaan omassa asunnossasi.

Tunnettu sananlasku vuorista ja Mohamedista on täysin sovellettavissa tässä tapauksessa.

Jos et voi ottaa muutaman päivän rentoutua SPA -hotellissa, rakenna SPA -olosuhteet kotona.

Hyvinvointilaitos kotona

Hyvinvointilaitos kotona kynttilät pyyhkeet romanttinen rentouttava

Etsi sopivia kosmetiikkatuotteita, jotka ovat välttämättömiä ja sopivia SPA -menettelyjen toteuttamiseen – suihkuamme, vartalovoide, hierontaöljy, hierontahansikka, kasvonaamio. Valitse tuoksu, joka rauhoittaa sinua, ja osta tuoksukynttilöitä tai tikkuja, joiden avulla voit lisätä huoneeseen miellyttävän tuoksun. Voit myös hyödyntää muita kohteita, kuten pienen jalka -ammeen erilaisilla hierontavaihtoehdoilla. Nauti enemmän mukavuudesta pitämällä kaikki SPA -instrumentit suuressa kulhossa tai korissa puhtailla pyyhkeillä.

 valitse huone, missä tehdä toimenpiteetkuunnellaHyvinvointilaitos kotona kylpyhuone kylpyamme kylpyläolosuhteet

Yleensä useimmat ihmiset valitsevat kylpyhuoneen, koska jotkut toimenpiteet edellyttävät tällaisia ​​olosuhteita, tai koska yhdistät tämän tilan puhtauteen, lepoon ja rentoutumiseen. Toiset haluavat makuuhuoneen, koska se helpottaa rentoutumista.

Moderni kylpyhuone – himmeät lasiseinät

hyvinvointilaitos kylpyhuone talon suunnittelu himmeä lasiseinä

Koristele neutraaleilla väreillä, jotta hermosto ei olisi tarpeetontaakkaa. Laita huomaamaton valaistus ja lievä lämpötila huoneeseen. SPA -laitoksen suosikkeja ovat kivisisustus, mosaiikki ja luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut.

 Luonnolliset materiaalit vahvistavat kodikasta tunnelmaa kylpyhuonekalusteet kylpylä design wellness puu luonne

Televisiot ja tietokoneet eivät ole sallittuja SPA -huoneessa, koska ne vähentävät energiaasi ja huomiota. On sallittua ja jopa toivottavaa soittaa pehmeää musiikkia, joka auttaa sinua unohtamaan jokapäiväisen elämän – luonnon äänet ovat ensisijaisia.

Tässä on 3 ideaa SPA -toimenpiteisiin kotona

Vesihieronta – voit jo ostaa suihkutiloja, joissa on vesihierontaominaisuuksia, ja markkinoilta löytyy myös kannettavia suihkuja, jotka säätelevät veden virtausta ja uivat vartaloa lämpimällä vedellä ja hierovat sitä samalla vedellä. Vesihieronta on hyväksi iholle, torjuu selluliittia, parantaa verenkiertoa ja virkistää.

 Viileä, virkistävä tunnelmakodin hyvinvointilaitoksen ideoita kylpyhuoneen lasiseinät

Maitohaude – maidon vahvuus terveenä ja kaunistavana tuotteena on tunnettu muinaisista ajoista lähtien. Maidossa uiminen – se oli Cleopatran tavaramerkki, ja tänään voit myös hyötyä tästä taikuudesta kotonasi. Ota tätä varten 2 rkl hunajaa, 200 ml maitoa, 2 rkl merisuolaa ja muutama tippa ruusuöljyä kylpyammeessa.

Yksityinen alue, jossa voit levätä

wellness -talo kylpylähotelli design kylpyhuone yksityinen

SPA -hoito jaloille – lisää pieneen, lämpimällä vedellä täytettyyn jalka -ammeeseen 3 rkl kylpysuolaa, 1 rkl merisuolaa ja käärittyjä laventelin kukkia. Liota jalkoja noin 15-20 minuuttia lisäämällä kaksi kertaa lämmintä vettä. Kun olet poistanut jalat, hiero ne kuorinnalla, joka on valmistettu 1 tl laventeliöljystä, ruskeasta sokerista (niin paljon kuin iho kestää) ja huuhtele. On suositeltavaa laittaa termosukat heti kuivumisen jälkeen, jotta jalat pysyvät lämpiminä ja iho sileänä.

Makuuhuone valkoinen – positiivista energiaa

Hyvinvointilaitos kotona makuuhuone kirkas tunnelma

 Seuraavat kuvat esittävät talon malleja ja sisätiloja, joiden tunnelma on rentouttava ja miellyttävä aisteillesisustus wellness -ideoita design kylpylä olohuone

Ergonomiset nahkatuolit rentoutumiseen

moderni rentouttava lie rentoutua wellness -nahka

Todellinen pakopaikka

kylpylähotelli hotelli talo uima -allas

Luonto – tehokkain energia

valkoiset kalusteet wellness lasiseinät makuuhuoneet luonnollinen ympäristöKylpyläilmapiiri – erityisesti suunniteltu huone

wellness -muotoilu rentoudu kotona rentoudu  Lämmin tunnelma – puukalusteet ja suuret lasiseinät wellness -talo talo olohuone lasiseinät puu keittiö Minimalistinen ja tietysti valkoisena upealla näköalalla vuorille kodin hyvinvointilaitoksen suunnittelu olohuone valkoiset huonekalut

Kestävä rakennusrakenne ja arkkitehtuuri maaseudulla

wellness -palvelu kotona julkisivu ulkoaOletko inspiroitunut oudoista suunnitelmista ja arkkitehtonisista rakenteista? wellness -tila kotona oleskelualue puutarha sisäpiha eksoottinen