Kodikkaan kodin suunnittelu – kuinka voit tuntea olosi onnellisemmaksi kotona

luo kodikas kodin olohuone raikkaat värit huonekalut

 Kuinka tulla hyvin toimeen naapureiden kanssa ja tuntea olonsa onnellisemmaksi kotona

Millainen on suhteesi naapureihin? Oletko mustasukkainen onnellisista juhlista muilla alueilla, kaduilla tai kerrostaloissa, vai ovatko ne myös sinun kohdallasi??

Varmasti hyvät suhteet naapureihin ovat erittäin tärkeitä harmonisen rinnakkaiselon kannalta, ja on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, joiden avulla.

1. Ole ystävällinen – luo kodikas koti

Luo kodikas koti puinen keinu puutarhakalusteet valkoinen veranta

Yritä olla kertomatta, että olet huonolla tuulella. Naura ja tervehdi kaikkia niin ystävällisesti kuin mahdollista ja pian kaikki ovat iloisia nähdessään sinut. Kun uusi naapuri muuttaa, pieni lahja voi osoittaa ystävällisiä tunteitasi.

2. Älä tee liikaa melua

Kodikas kodinsuunnittelu nykyaikainen olohuoneen melu

Vältä musiikkia ja kovaa ulkokeskustelua klo 9.00 jälkeen. Jos suunnittelet juhlia, naapureiden tulisi tietää ja mieluiten kutsua. Jos naapurit ovat itse meluisia, voit koputtaa oveen ja pyytää ystävällisesti tekemään asialle jotain.

3. Ratkaise ongelmat henkilökohtaisesti

moderni keittiö tekee kodikkaasta kotona punaiset tuolit

Kyllä, joskus muistiinpanon kirjoittaminen on helpompaa, mutta tämä voi johtaa moniin väärinkäsityksiin: Monet ihmiset pitävät tällaista vuorovaikutusta erittäin epäystävällisenä ja voivat sitten keskeyttää suhteensa sinuun. On etusijasi ylläpitää hyviä suhteita.

4. Kohtele lemmikkejä vastuullisesti

Luo viihtyisä koti takapihalla ruohoalue vastuullisia koiraeläimiä

Kyllä, se on erittäin ärsyttävää, kun koirat haukkuvat liian kovaa tai jättävät likaa niitylle. Jos näin käy kerran tai kaksi, hengitä syvään ja anna sen mennä. Jos tämä on johdonmukainen aihe, puhu naapureille henkilökohtaisesti. Riippumatta siitä, kuinka ärsyttävää pidät siitä, sinulla pitäisi olla voimaa sanoa ensin jotain ystävällistä ja vasta sitten käsitellä ongelmaa.

Aiotko kasvattaa kotiisi epätavallisia lemmikkejä, kuten kanoja?

Kodikkaan kodin luominen, joka asuu onnellisesti ulkona luonnon lemmikkejä

Jos sinulla on lemmikki itsellesi, sinulla pitäisi olla paljon ymmärrystä naapureidesi tunteista ja mukavuuden tarpeesta, jotta olosuhteiden harmonia ei tuhoutuisi.

Keskustele naapureiden kanssa etukäteen ja keskustele mahdollisista haitoista ja tarvittavista toimenpiteistä.

5. Osoita paljon kunnioitusta jaetussa tilassa

Älä missään tapauksessa pidä henkilökohtaisia ​​tavaroitasi yhteisissä tiloissa. Muuten nämä alueet ovat epämiellyttävän täynnä. Et sinä sitä halua?

Jos asuntosi on seinän vieressä toisen vieressä, sinun on oltava erittäin varovainen melun kanssa. Ajattele lisäeristystä matoista ja seinän tapetista.

Ulkona sinun pitäisi yrittää käyttää tuulettimia hajujen poistamiseen grillistä tai tupakoinnista.

6. Etupihan tulee olla siisti

Luo kodikas koti puuaita puutarhapaneelit kävelytie etupiha

Sinun ei tarvitse voittaa kauneuskilpailua täällä, mutta voit ainakin osallistua hyvin hoidetun niityn luomaan miellyttävään ilmapiiriin, piilotettuun roskaan ja puhtaaseen ilmeeseen. Kaikki arvostavat sitä.

7. Noudata pysäköintiä koskevia sääntöjä

Luo kodikas koti puinen julkisivu aita puutarha -alue pariking

Jos mahdollista, pysäköi oman talosi eteen ja älä missään olosuhteissa estä naapureiden uloskäyntejä. Jos kadun sääntö on, että pysäköit vain toiselle puolelle, sinun on myös pidettävä siitä kiinni.

8. Luo yhteisö

Huolehdi aktiivisesti hyvien suhteiden kehittämisestä naapureiden kanssa. Vaihda kasvikset ja työkalut. Auta ja vastaanota apua. Ojenna rohkeasti paljon hymyjä! Toivottavasti nautit naapureistasi!

 Lämmin, kutsuva tunnelma olohuoneessa – tyylikkäät kalusteet ja perinteiset huonekalutluo kodikas kodin olohuoneen seinäverhouspuu