Kodin sisustaminen mukavasti – asunnon uudistamisen salaisuus

kodin mukavasti kalustava moderni huoneisto

Kodin sisustaminen mukavasti – asunnon uudistamisen salaisuus

Näin remontoit asunnon niin, että tunnet olosi kotoisaksi siellä

Kuulutko sinäkin äskettäin muuttaneiden joukkoon? Uskot, että uusi asunto tarvitsee varmasti uudistuksen ja muutoksen, eikö??

Onko sinulla esteitä? Luuletko, että tämä pieni alue ei toimi joka tapauksessa? Ehkä olet asunut aiemmin paljon isommassa asunnossa? Tai etkö ole varma mistä aloittaa??

Sinä päätät, missä kotisi on! Sinun ei tarvitse tinkiä mukavasta ilmapiiristäsi!

Pienemmät huoneistot tarvitsevat vähemmän huonekaluja, mutta ei vähemmän omistautumista ja tunteita!

Monet ihmiset eivät halua tuoda vanhoja esineitä uuteen asuntoonsa. Miksi sitten? Tutut esineet tuovat mukanaan kodin tunteen. Dynaaminen taideteos tai veistos, jonka ystävät toivat sinulle, tai jopa suosikkituolisi, voi sinänsä riittää tuntemaan olosi mukavaksi. Tai ehkä sinulla on lempituoli?

Selvitä suosikkiesineesi ja jaa ne uuteen asuntoon! Voit sijoittaa ne viitan tai sängyn yläpuolelle ja valkoista seinää vasten.

Nyt asuntosi on tunteellinen ja tyhjyys ei ole enää niin paha

kodin viihtyisät kalusteet-riippuvalaisimet-huoneisto-ruokasali

Yksinkertainen organisaatio on mietittävä pitkään

Kaupungin huoneistot pienenevät ja pienenevät. Jotta voit tuntea olosi kotoisaksi, sinun on yhdistettävä toiminnallisuus ja estetiikka. Järjestys on luultavasti tärkein keittiössä ja kylpyhuoneessa!

Voitko asentaa asuntohyllysi itse? Käytä pystysuoraa tarkoitusta tähän! Koukut pään yli ja kaapit ovat muita tärkeitä lisäyksiä. Voit säätää etu-, taka- ja sisäkaappeja.

Piilotetut säilytysalueet voivat myös edistää varastoalueiden laajentamista. Ole luova käyttämällä säilytystilaa sänkyjen alla. Sijoita aikaa kotitekoisiin tiloihin. Silloin ne mukautuvat paremmin tarpeisiisi.

Ja vielä: ajattele pystysuorien pintojen käyttöä. Nämä unohdetaan usein

kodin mukavasti kalustava-moderni-keittiö-hyllytLuonnonvalo luo kotoisan tunnelman kotiisi

Mitä termi “koti” merkitsee sinulle? Minulle tämä on ennen kaikkea turvallisuus, mutta ei vain! Haluat aina tuntea olosi mukavaksi tällaisessa huoneessa riippumatta siitä, asutko yksin vai muiden perheenjäsenten kanssa!

Ikkunoiden ei pitäisi olla puhtaita vain higyenan vuoksi, vaan myös valon on tultava sisään. Värilliset materiaalit lisäävät mukavuutta, jos asunto on pienempi kuin haluat!

Värit, kuten valkoinen ja muut neutraalit sävyt, ovat aina hyvä ratkaisu tällaisissa tapauksissa. Ne ovat sinänsä salainen resepti mukavaan ja kodikkaaseen ilmapiiriin.

Verhot pehmentävät ikkunoiden viivoja ja sinulla on hieman enemmän mukavuutta ilman paljon vaivaa

sisustaa mukavasti kodin olohuoneen lasipöydän

Muuta asuntosi ilmapiiri nopeasti uusilla väreillä

Useimmat ihmiset, valkoiset seinät eivät ole kutsuva elementti. Päinvastoin – he ovat persoonattomia. Minusta tuntuu samalta ja tästä syystä seuraavat rivit tulevat sydämeni pohjasta.

Maalaamalla seinät voit lisätä huoneeseesi paljon maalia edullisesti. Lisäksi voit levittää vivahteita samasta värivalikoimasta koko asuntoon. Mielestäni parhaat tulokset saavutetaan kahdella tai kolmella värillä.

Näin saavutat muun muassa yhtenäisyyden. Tämä on loistava tapa saavuttaa mukavuutta ja kodikas ilmapiiri. Veikkaan, että tulokset ovat parempia kuin monet lukijamme odottivat.

Olohuoneessa punaisia ​​koristekuvioita

Kalusta kotiisi mukavasti modernit punaiset aksentit -matto -sohvanpäällinen

Haluatko aloittaa uuden luvun elämässäsi uudella asunnollasi? Haluamme auttaa sinua antamalla neuvoja tunteellisen ilmapiirin saavuttamiseksi.

Muistutan vielä kerran avainsanoista: tunteelliset elementit, valo ja väri! Toivottavasti pidät uudistuksesta!

Romanttinen tunnelma makuuhuoneessa – violetit satiinivuodevaatteet

tee kodistasi kodikas tumma puu makuuhuone satiini vuodevaatteetVaaleanpunaiset pastellivärit peittävät seinätKalusta kotiisi mukavasti modernit valkoiset seinät puulattia

Oranssi aksentti valkoisessa huoneessa

Kalusta kotisi mukavasti punaisen seinän aksentti sohva takka

Naisellinen sisustus makuuhuoneessa

Sisusta kotiisi mukavasti makuuhuoneen turkkimatto

Lämmin, viihtyisä oleskelualue

Sisusta kotiisi mukava nojatuoli kirkkailla väreillä

Turkoosi seinät olohuoneessa – raikas, miellyttävä ilmapiiri

Kalusta kotiisi mukavasti turkoosi seinälattian maljakkosohvaLämmin tunnelma olohuoneessa – oranssit verhot Kalusta kotiisi mukavasti valkoiset huonekalut oranssit verhot