Kunnostetussa viktoriaanisessa kaupunkitalossa on paljon armoa ja eleganssia

Lontoossa toimivan sisustusyrityksen Daytrip Studion rivitalo sijaitsee Viktoriaaninen tyyli kunnostettu. Tämä on tyypillinen viktoriaaninen kaupunkitalo ja sijaitsee Claptonissa Koillis -Lontoossa. Remontin jälkeen se loistaa uudessa loistossaan ja lumoaa eleganssillaan. Remontin aikana talon viktoriaaninen viehätys säilyi ja alkuperäistä rakennetta käsiteltiin huolellisesti. Tämä mahdollisti tyypillisen arkkitehtonisen tyylin huomaamattomien elementtien ja yksinkertaisuuden herättämisen elämään Englannin kuningattaren Victorian aikana (1837-1901). Sisätilat ovat yhdistelmä menneisyyttä ja modernia. Ne on suunniteltu hienostuneella ja rauhallisella tunteella. Lisäksi ainutlaatuinen ja hyödyllinen käsityötaito on yhdistetty taitavasti nykyaikaiseen selkeään leikkaukseen. Lopputulos on todella henkeäsalpaava. Näet sen itse täällä esitettyjen valokuvien ansiosta.

 Pehmeät värit hallitsevat kaikkia sisätiloja tämän viktoriaanisen kaupunkitalon kunnostamisen jälkeen Lontoossa.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontointi mykistetyillä väreillä erittäin houkutteleva sisustus

  • Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa saa tulokset uudistetusta ulkoasustaan ​​ja vanhasta viehätyksestään.

Mitä Daytrip Studion sisustussuunnittelijat todella tekivät saadakseen tyypillisen viktoriaanisen kaupunkitalon näyttämään niin houkuttelevalta tänään? Tämän talon kunnostuksen suuri plus on, että tämän kaupunkitalon historiallinen viehätys on säilynyt.

Olemassa olevat levyt poistettiin varovasti ja korvattiin uusilla. Huoneiden välisiä aukkoja on laajennettu merkittävästi ja ne on varustettu minimalistisilla teräsovilla. Vanha voimalinja on uusittu kokonaan ja sisätiloihin on tuotu moderneja valonlähteitä. Tällä tavoin sinulla on nyt hyvin valaistu sisustus illalla. Jopa pimein nurkka näyttää erilaiselta remontin jälkeen, valaistu ja houkutteleva. Suuremmat ikkunat ja uudet ikkunakehykset tarjoavat paremman luonnonvalon päivän aikana. Kaikki tämä tekee kunnostetusta viktoriaanisesta kaupunkitalosta kirkkaamman ja vieraanvaraisemman.

 Rentoutumishuoneessa viktoriaanisen tyylin elementtejä on yhdistetty moderneihin.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoon kunnostustiloissa, joissa yhdistyvät vanhat elementit ja modernit

 Vanha kohtaa uuden myös kotitoimistossa.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontointi valoisa kutsuva kotitoimisto vanha kohtaa uuden

Talon remontoinnin vaikein osa oli itse asiassa kellarin muuttaminen. Nykyään siellä on tilava, valoisa keittiö ja viihtyisä ruokailu- ja olohuone. Nämä huoneet on yhdistetty saumattomasti takapihalle lattiasta kattoon ulottuvilla lasilla ja kiillotetulla betonilattialla. Toisin sanoen kellari on saanut uusia käytännön toimintoja. Toisaalta kauniisti suunniteltu moderni keittiö antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden näyttää kulinaarisia taitojasi. Toisaalta yhteys ulkoalueeseen on suunniteltu erittäin taitavasti, joten sinulla on todella ylimääräistä tilaa avoimen taivaan alla. Puhtaasti suunnittelun osalta tämä tehdään myös ensiluokkaisesti. Esimerkiksi kiillotettu Evora -marmori on minimaalinen ulkonäöltään paitsi sisätiloissa. Lisäksi sen hienoa muotoilua jatketaan myös maisemapuutarhassa.

Kellari on saanut täysin uuden toiminnon.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoon kellarikerroksessa uusittiin moderniksi keittiöksi, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

 Siellä on moderni keittiö, viihtyisä olohuone ja ruokailuhuone.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontoitu kellarissa, jossa on viihtyisä ruokailu- ja olohuone

 Saumaton siirtyminen puutarhaan on hienoa!

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontoitu kellarista saumattomasti puutarhaan

  • Muutama sana tämän kunnostetun viktoriaanisen kaupunkitalon kalusteista ja sisustuksesta

Tämän kunnostetun viktoriaanisen kaupunkitalon sisustussuunnittelijat ovat etsineet hillittyä värivalikoimaa. Huoneen seinät koko talossa ovat munankuoren valkoisia, joten huoneet näyttävät leveämmiltä. Pehmeitä, rauhoittavia tekstuureja on käytetty myös vaaleissa väreissä. Mutta se ei ole kaikki. Siellä on myös valkoisia jauhemaalattuja metalliosia, betonilattiat ja luonnonpuupinnat. Ne antavat sekä vanhojen että uusien sisätilojen osien loistaa ylellisellä eleganssilla. Kylpyhuone näyttää myös modernilta, jopa melko minimalistiselta. Klassista marmoria ja Calacatta -laavakiveä käytettiin sen kunnostamisen aikana hienon ilmeen saavuttamiseksi.

Minimalistinen kylpyhuone ei jätä mitään toivomisen varaa!

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontoitu minimalistinen kylpyhuone, korkealaatuinen marmorilasiovi

 Makuuhuone on yhteydessä suoraan kylpyhuoneeseen.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontoitu, kodikas makuuhuone yhdistetty suoraan kylpyhuoneeseen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tulemme tyylikkääseen sisustukseen. Tässä Lontoon kunnostetussa viktoriaanisessa kaupunkitalossa on laaja valikoima antiikkihuonekaluja. Ne on kuitenkin yhdistetty vuosisadan puolivälin kappaleisiin ja taidokkaasti valittuihin nykyaikaisiin huonekaluihin. Huolellisesti kuratoitu taidekokoelma, jossa on konkreettista kauneutta ja minimalistista charmia, tekee tämän kodin sisätiloista todella ainutlaatuisia. Joten on mahdollista, että kunnostettu viktoriaaninen kaupunkitalo osoittaa omaa luonnettaan ja lumoaa meidät ylevällä tyylillään ja ainutlaatuisella viehätyksellään.

 Kaikki tämän kunnostetun viktoriaanisen kaupunkitalon huoneet Lontoossa ovat valoisia ja kutsuvia.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontoidaan valoisia ja kutsuvia makuuhuoneita

 Se on myös mukava ja mukava kellarissa.

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontointi kodikas ja mukava myös kellarissa

Jos olet todella kiinnostunut hyvästä talon kunnostamisesta ja jälleenrakentamisesta, voit katsoa oheisesta videosta toisen esimerkin Lontoon kunnostetusta viktoriaanisesta kaupunkitalosta. Itse asiassa nämä ovat kaksi rivitaloa, jotka yhdistettiin yhdeksi remontin aikana. Pidä hauskaa katsomista ja anna itsesi olla motivoitunut ja innostunut edelleen oman kodin kunnostamiseen!

Lontoon viktoriaaninen kaupunkitalo on kunnostettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin!

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa Remontti yksityiskohtiin kunnioittaen. Vanha kohtaa uuden

Viktoriaaninen kaupunkitalo Lontoossa remontoitu kiinnittäen huomiota myös keittiön yksityiskohtiin