Moderni, osittain minimalistinen muotoilu

Moderni, osittain minimalistinen muotoilu WCH Interior Designilta

olohuone moderni semi-minimalistinen muotoilu

Tämä moderni malliasunto Taiwanilaiselta yritykseltä – WCH -sisustus suunniteltu, voitaisiin kuvata semi-minimalistiseksi muotoiluksi. Se herättää lämpimiä ja vieraanvaraisia ​​tunteita. Tämän kodin voimakkaasti piirretyt linjat pehmentyvät välittömästi siniharmaiden seinien neutraalilla paletilla ja lattian ja kalusteiden tekstuureilla.

TV jakaa oleskelu- ja ruokailutilat

olohuone ferhneser outlook moderni semi-minimalistinen muotoilu

Olo- ja ruokailutilojen välissä tämä suuri, ainutlaatuinen televisio näyttää todella tyylikkäältä ja ylelliseltä.

Trooppinen kasvi sijoitettu ikkunan lähelle

ruokasalin ikkunaluukut kukkaruukku koriste puu

Trooppisen kasvin sijoittaminen ikkunan lähelle on paitsi käytännöllistä myös tuo tyyliä tähän puhtaaseen kaksiseinäiseen ruokailutilaan.

 Moderni, osittain minimalistinen muotoilu makuuhuoneessa

vuodehuone verhoiltu sänky idea yöpöytä

Tämän huoneen verhoiltu sänky on kehystetty siten, että sängynpääty jatkaa ikkunaseinää, joka toimii kirjoituspöytänä ja vastakkaisella seinällä koristeena.

vierashuone-huone-puulattia-minimalistinen-harmaa-moderni

Vuoratut puiset seinäpaneelit ympäröivät pesuallastaPesuallas kylpyhuone semi-minimalistinen tumma

Puukalusteet antavat koko asunnolle tumman ilmeentumman puulattian suunnitteluidea Ekstravagantti semi -minimalistinen ilme ruokasalissa – tumma puinen pöytä ja tuolit, harmaat seinät ja puupaneelit ruokasali, musta puu, semi-minimalistinen muotoiluOsa olohuoneesta – nahkatuoli, portaat – semi -minimalistinen muotoilu olohuone nahkatuoli idea moderni semi-minimalistinen muotoilu taiwan wchSemi -minimalistinen muotoilu WCH Interieurilta – olohuoneidea  olohuoneen puoli näyttää modernilta semi-minimalistiselta suunnittelulta