Palkkaa sisustussuunnittelija omille neljälle seinällesi?

Vuokraa sisustussuunnittelija omille neljälle seinällesi

Kun talo, asunto tai jopa vain huone on vasta kalustettu, monet ihmiset ovat usein hukkua huonekalujen ja koriste -esineiden valikoimaan. Sitten on huonoja ostoksia: sohva, joka näytti ihanan suurelta ja kutsuvalta kaupassa, näyttää valtavalta ja kömpelöltä omassa olohuoneessasi. Huoneen sisustaminen ei ole helppoa.

Se alkaa lattian ja tapetin väristä ja päättyy koristeiden väriin. Kaiken on oltava koordinoitua, ja liian usein ihmiset unohtavat tämän huomioidessaan huonetta. Seinissä olevat kuvat ovat ristiriidassa värin kanssa, esimerkiksi maton kanssa. Tai tyylikäs valkoinen seinillä yhdessä huonekalujen kanssa, jotka ovat myös valkoisia, ei enää näytä tyylikkäältä pitkän katseluajan jälkeen, vaan pelkästään väritön. Ne, jotka kohtaavat näitä ongelmia asuintiloja suunnitellessaan, ovat usein sisustussuunnittelijan palkkaamisen partaalla. Tämä ammatti on erikoistunut tilojen suunnitteluun ja luomiseen. Lattian suunnittelusta sisustukseen kaikki voidaan jättää sisustussuunnittelijan käsiin – mutta tällä on muutamia etuja ja haittoja.

Stressitön huoneen suunnittelu

Ruokapöytä ja tuolit sisustussuunnittelija omille neljälle seinälle

Jokainen, joka palkkaa sisustussuunnittelijan, hyötyy ennen kaikkea stressittömästä suunnittelusta. Kokopäivätyön ja perheen mahdollisten lasten lisäksi on usein vaikeaa keskittyä tarpeeksi huoneen tai jopa koko asunnon suunnitteluun. Tuloksena on riittämättömästi suunnitellut huoneet, joissa tärkeät asiat, kuten varastotilat, unohdetaan usein. Erityisesti pienissä huoneissa on kuitenkin tärkeää, että niiden potentiaali on käytetty loppuun, jotta lattialla ei ole mitään asioita. Sisustussuunnittelija auttaa: Hän huolehtii koko suunnittelusta ja tarvittaessa myös sisustuksesta. Perhe voi muuttaa täysin varustettuun asuntoon tarvitsematta etsiä sopivia osia huonekaluliikkeistä.

Virheet ja viivästykset ovat sisustussuunnittelijan vastuulla

olohuone moderni sisustussuunnittelija omille neljälle seinälle

Jos huonesuunnittelussa ilmenee virheitä tai viivästyksiä sisustussuunnittelijan kanssa – esimerkiksi keittiö ei toimiteta ajoissa tai kaappi on hieman liian korkea – tämä tapahtuu sisustussuunnittelijan kustannuksella. Hän huolehtii siitä, että virheet korjataan mahdollisimman nopeasti eikä asiakkaan vahingoksi. Tämä tuo suurta helpotusta asuntojen omistajille: heidän ei tarvitse huolehtia mistään eikä heidän tarvitse olla tekemisissä toimittajien kanssa. On lähes mahdotonta sisustaa asuntoa rennommin.

Pienet tilat esiin

Jokainen, joka on joutunut sisustamaan pienen huoneen, tietää tämän ongelman: Jokainen huonekalu näyttää vain pienentävän tilaa, optinen laajennus ei ole mahdollista. Jokainen tämän ongelman edessä voi luottaa sisustussuunnittelijaan. Nämä on koulutettu hyödyntämään koko tilapotentiaali pienimmistäkin huoneista. Säilytystilaa, kirkkaita värejä ja pientä sisustusta käyttämällä arkkitehti onnistuu muuttamaan pienen huoneen viihtyisäksi loungeksi.

Järkevä havainto rakennuksista

Sisustussuunnittelijalla on koulutettu ja neutraalimpi näkemys rakennuksista ja huoneista kuin omistaja kertoo paradisi.de. Hän katsoo huoneita kokemuksellaan ja keksii usein ratkaisuja, jotka voivat olla epätavallisia ja rohkeita – ja joita omistaja ei olisi koskaan ajatellut. Sisustussuunnittelijan ammattitaito on siis etu huoneiden sisustamisessa ja suunnittelussa.

etuja haitta
Stressitön huoneiden suunnittelu Sisustussuunnittelija tarkoittaa korkeita kustannuksia
Sisustussuunnittelija huolehtii virheistä ja viivästyksistä Tyyli ei ehkä sovi asunnonomistajalle
Ota huomioon pienten tilojen mahdollisuudet Pienten asuntojen perustaminen ei oikeuta työtä ja kustannuksia
Tuo epätavallisia ideoita

Korkea tuntipalkka ja huonekalukustannukset

Useimmissa tapauksissa sisustussuunnittelijalle maksetaan kiinteä maksu. Mutta nämä eivät ole ainoita kustannuksia, joita asunnon omistajat kohtaavat: kalliimpien huonekaluliikkeiden tai jopa luksuslaitosten huonekalut valitaan usein, kun sisustussuunnittelija auttaa suunnittelussa. Nämä maksavat paljon enemmän kuin omistajat olisivat todennäköisesti käyttäneet halvemmissa huonekaluliikkeissä. Tätä tarkoitusta varten asunto tai talo on myös täysin kalustettu ja on ehdottomasti käyttövalmis muuttopäivänä, joten vain henkilökohtaiset tavarat on säilytettävä kaappeissa.

Se on makuasia

kylpyhuoneen pesuallas sisustussuunnittelija omille neljälle seinälle

On monia sisustussuunnittelijoita, jotka työskentelevät freelancerina tai toimiston kanssa. Ennen kuin omistaja päättää työskennellä sellaisen kanssa, heidän pitäisi tehdä tutkimusta Internetissä. Monet tarjoavat informatiivisia verkkosivustoja, jotta asiakkaat voivat saada ensivaikutelman sisustajan tyylistä. Lähes jokaisessa suuressa kaupungissa on pätevä yhteyshenkilö omia kalusteitasi koskevissa kysymyksissä, Internetissä on erilaisia ​​luetteloita alueen sisustussuunnittelijoista. Perinteisten yritysluetteloiden ja tunnettujen kaltaisten puhelinluetteloiden lisäksi Keltaiset sivut, huonekalujen, taustakuvien ja korkealaatuisten koriste-esineiden toimittajat ovat usein myös hyvä osoite. Erityisesti erikoistuneet jälleenmyyjät, kuten suunnittelukalusteiden toimittaja smow.de auttavat mielellään täällä. Jotkut sisustussuunnittelijat tarjoavat jopa ilmaisen alustavan kuulemisen. On tärkeää, että asiakkaat selvittävät, vastaavatko heidän sisustustyylit suunnittelijan makua. Jos näin ei ole, omistaja ei todennäköisesti nauti huonekaluista ja värimaailmasta kovin paljon. Väärin valittu sisustussuunnittelija on siksi suuri haitta.

Pienten asuntojen kalustus

uuden asunnon vihreän seinän lattia

Sisustussuunnittelijat on koulutettu sisustamaan kokonaisia ​​toimistorakennuksia. Voit myös suunnitella pienempiä asuntoja ja olet luultavasti onnellinen siitä, mutta tässä on kysymys siitä, ovatko kustannukset ja hyödyt perusteltuja. Pieni asunto ei tarjoa paljon suunnitteluvapautta – juuri siksi arkkitehdin on todennäköisesti suunniteltava suhteellisen pitkä aika, jotta se voi hyödyntää koko asunnon potentiaalin. Tämä tarkoittaa korkeaa maksua, jonka omistajan on maksettava huonekalujen kustannusten lisäksi.

Sisustussuunnittelija ei ole ehdottoman välttämätön asuintilan suunnittelussa

Nämä edut ja haitat osoittavat, että sisustussuunnittelija merkitsee huomattavaa helpotusta asuintilojen suunnittelussa, mutta sillä on myös suurin haitta kustannuksissa. Jos uskallat suunnitella asunnon itse, sinun on harkittava tätä. Lisäksi voi olla paljon mukavampaa olla menemättä suoraan täysin kalustettuihin huoneisiin, jotka on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Monien mielestä on paljon mukavampaa, kun asunto kasvaa heidän kanssaan ja he etsivät aina uusia suunnitteluvaihtoehtoja. Huoneen sisustaminen tarpeiden mukaan voi tulla elämäntehtäväksi. Tätä tehtävää ei pidä missään tapauksessa nähdä negatiivisesti: Suunnittelu auttaa löytämään oman tyylin. Tämä tekee asunnosta paljon enemmän omaa elämää ja kotia kuin on mahdollista sisustussuunnittelijan suunnittelulla. Jos et kuitenkaan halua pärjätä ilman ylellisiä huonekaluja, ota yhteyttä ammattisuunnittelijaan, jotta valittu ylellisyystuote sopii asunnon muuhun sisustukseen.