Pernille Snedkerin marmorimaiset puulattiat

marmorimainen lattia-puu-kengät-punainen

Pernille Snedkerin marmorimaiset puulattiat

Hansen on hämmästyttävä luomus, puu on viimeinen materiaali täällä, jonka olemme tunteneet pitkään. Vanhalla marmorinkäsittelytekniikalla Pernille Hansen Snedker von Snedker Studio tämä kaunis, kirkas ja värikäs vaikutus saavutetaan puulevyillä ja kaikki tehdään käsin.

  Tässä on myös kuvaus Snedker Studiosta:

“Meille oli haaste jatkaa puun käsittelyä, jotta saisimme enemmän estetiikkaa ja saavuttaisimme korkeamman harmonian maailmassa”

Pernille Snedker siirsi vanhan marmorinkäsittelytekniikan puulle

marmorimainen puulattiapallo

Pernille Snedker on suunnitellut uudelleen yliluonnollisia, orgaanisia, värikkäitä ja vilkkaita kuvioita. Tämä käsittelytekniikka paljastaa puun salaisuudet, joiden historia ja sisäiset yksityiskohdat ovat piilossa ja piilossa luonnossa. Tämä tekniikka tunnettiin muinaisessa Japanissa myös suminagashina.

Käytetty koriste on kietoutunut taustalla olevan puun luonnollisiin kasvirenkaisiin

marmorimainen puulattianäyttely

Pernille Snedker Hansen sanoo, että hän valitsi tämän käsittelytekniikan korostaakseen puun tekstuuria. Ensin hän tekee kuvion eri väreillä ja mielenkiintoisilla kuvioilla, pitää sen paperilla ja vasta sitten hän työskentelee puun kanssa.

Outo taiteellinen väripaletti

marmorimainen puulattia -ideasuunnittelu

Marmorimainen puu on todella hämmästyttävää, se näyttää puun tekstuurin täysimääräisesti. Tämä näyttää hyvältä lattialla tai seinäpäällysteenä, siinä on ainutlaatuisia kuvioita ja valikoima mielenkiintoisia värejä, joten ostajat ovat valinnanvaraisia. Marmorimainen puu luotiin alun perin tanskalaisen käsityön kokoelmana, mutta se on nyt myös ostettavissa Snedker Studion kautta.

 Värikäs kuvio luonnoksesta paperille marmorimainen puulattiasuunnitteluToinen kuvio – keltaisen ja vihreän sävyt  marmorimainen puulattiaideatalo

Sijaitsee pystysuunnassa

marmorimaisia ​​puulattiakuvioita koristeellisia aiheita Tyylikäs ja alkuperäinen tunnelma  marmorimainen puulattiatuoli nainen