Saksalainen asuminen – lyhyt infografia Saksan elämäntilanteesta

Tunnettu saksalainen viihtyisyys ei ole uusi ilmiö, vaan termi, jonka pidämme usein itsestäänselvyytenä. Mutta mitä sen takana oikeastaan ​​on? Mitä tarkempia ajatuksia saksalaisilla on asumisen suhteen? Miten asut tässä maassa ja miten todella haluat tehdä sen? Nykyaikaisesta ja mukavasta asumisesta on jo kauan sitten tullut ensisijainen numero suurin osa väestöstä, ja kuinka tärkeä asuntomme tai talomme on meille, näkyy paitsi Ikean tunnetussa iskulauseessa:"Elätkö vielä vai oletko jo elossa??" Poista. Voit tuntea sen yleensä, vaikka kävelet rauhallisella alueella tai astut suurkaupungin sisäpihalle. Lumoaminen "Asua" on kaikkialla läsnä. Lukuisat TV -ohjelmat, aikakauslehdet ja verkkolehdet tarjoavat meille uskomattoman laajan valikoiman ideoita, huonekaluja, malleja ja tiloja, jotka tekevät kodistamme kodikkaamman, nykyaikaisemman ja henkilökohtaisemman.

saksalainen asuva moderni huoneisto minimalistinen asuintyyli

saksalainen asuva bauhausin sisäpiha

Voit käyttää Infografia Restyle24: stä Katso. Voit esimerkiksi selvittää, miten liittovaltio jakaa omistajakiintiön tai kuinka monta prosenttia huoneistoista on 3, 4 tai enemmän huoneita jne. Restyle24 itsessään myös antaa paljon arvoa saksalaiselle asumiselle ja sen tyylikkäälle ja mukavalle suunnittelulle. Yhtiön verkkokaupasta löysimme äskettäin kauniita massiivipuisia huonekaluja, jotka tekevät jokaisesta huoneesta kodikkaan ja arvokkaan. Maalaistyylisen huonekalun lisäksi on myös monia muita löydettävissä – romanttisia huonekaluja, jotka ovat tyylikkäitä tai teollisia. Omasta maustasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit helposti muuttaa omat neljä seinääsi rauhalliseksi pakopaikaksi.

Asuminen ei ole enää tylsä ​​asia, jota tarvitaan vain käytännön tarkoituksiin. Eläminen on itse asiassa paljon enemmän taidetta, joka auttaa meitä elämään rennommin ja onnellisemmin. Jos katsot sitä tällä tavalla, huomaat, kuinka jatkuva koti -inspiraatio on.

Hauskaa ajattelua, sisustamista ja … elämistä kunnolla!

saksalainen asuva pikkukaupungin puutalo

Saksan elävä perhe -elämä lapset olohuoneen ideoita

saksalainen asuva moderni talo bauhaus -tyylinen porsche