Sisustusideoita käsityöläistyyliin

moderni talon sisustus käsityöläinen tyyli punainen seinä lattiavalaisin sohva

Sisustusideoita käsityöläistyyliselle talolle

Useimmat ihmiset rakastavat Craftsman -tyyliä! Kuulutko sinäkin tähän ryhmään? Näissä huoneistoissa on jotain kutsuvaa ja lämmintä. Ne osoittavat yksinkertaisuuden ja suosivat rakennusmateriaaleja.

Tällaiset suunnitteluratkaisut ilmestyivät pian 1900 -luvun alun jälkeen.

Niille on ominaista monet erehtymättömät ominaisuudet. Näitä ovat esimerkiksi kapenevat pylväät, lineaariset ikkunatiedot, etuportit ja räystäiden alla olevat avoimet katot.

Tänään katsomme nopeasti Craftman -taloa ja tarkastelemme monia vaihtoehtoja tällaisten asuntojen sisustamiseen. Osa nykypäivän taloista on uusia ja osa vanhempia. Ensimmäiset rakennettiin alusta alkaen Craftman -tyyliin ja muut on suunniteltu uudelleen tällä tavalla.

 Sisustusideoita käsityöläistyyliin

moderni talon sisustus käsityöläinen tyyli kiviseinä sisäänrakennettu takka

Sisustuksen tapauksessa voit nähdä monia tyylejä. Ne vaihtelevat perinteisistä aksentteista valoisiin ja moderneihin kalusteisiin. Miten sisustaisit käsityöläistalon??

Käsityöläinen suunnitteli asuintilat

Sisustussuunnitteluideoita käsityöläistyylisessä viehättävässä kodissa

Aloitamme tämän sarjan Dorothy Howard Architect Studion käsityöläistalolla. Kiinnitä erityistä huomiota ikkunoiden yksityiskohtiin ja paljaisiin kattotiivisteisiin. Rakastuitko myös julkisivun salvia vihreisiin ja viininpunaisiin sävyihin?

Katsotaanko nyt seuraavaa kuvaa? Miten sinä sisustaisit tällaisen sisustuksen? Mitkä yksityiskohdat vaikuttavat mielestäsi tähän? Tähän kysymykseen on useita oikeita vastauksia. Se on nopein löytää, jos katsot huolellisesti.

Ne antavat huoneelle aistillista lämpöä. Jotkut Craftman -suunnittelijat käyttävät myös paljon lasia. Alla olevassa kuvassa tämä on havaittavin koristeellinen aksentti.

Pidämme puisia yksityiskohtia erityisen houkuttelevina

Sisustussuunnitelmia käsityöläistyylisistä puisista yksityiskohdista

Tämä mahdollistaa lineaaristen elementtien vaikutuksen omaksumisen. Alla esitetyn huoneen tapauksessa kyseessä on riippuvalaisin ja seinävalaistus.

Seuraavaksi tulee valon hyödylliset vaikutukset

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä modernissa olohuoneessa

Jotkut Craftsman -huoneistot keskittyvät eniten lämpimiin ja maanläheisiin vivahteisiin. Toiset valitsevat kevyen ja valoisan lähestymistavan. Seuraavassa huoneessa voit tuntea elävien aksenttien ja iloisten sävyjen harmonian.

Sinivalkoisten varjojen leikki tekee tunnelmasta vastustamattoman houkuttelevan

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä uudistetussa makuuhuoneessa

Monet ihmiset nauttivat suuresti harmaista liuskekiviseinistä. Tämä löytyy alla olevasta Apartment Therapy -kuvasta.

Uudistettu historiallinen talo modernilla tyylillä

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä mustassa olohuoneen sisäänrakennetussa takassa

Tässä nykyaikaisessa käsityöläistyylisessä olohuoneessa on moderni kattovalaistus, valkoiset puiset aksentit ja nykytaidetta. Tuloksena on mukava, viimeistelty ja silti ylellinen ja moderni ilme.

Mukava ja moderni ilme

Sisustusideoita käsityöläistyylisissä moderneissa huonekalukirjahyllyissä

Käsityöläinen suunnitteli keittiöt ja ruokasalit

Katsotaanko nyt pari keittiötä ja ruokasalia? Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle käsityksen tästä aiheesta. Ensimmäinen keittiö on piilotettu upean Craftmans -julkisivun taakse. Tässä Moore Architects -talossa on suuri etuovi, jossa on kapenevat pilarit ja valkoiset kaiteet.

Mooren arkkitehtien talo

Sisustussuunnitelmat käsityöläistyylisessä ulko -portaiden sisäänkäynnissä

Tämän ilmoituksen jälkeen tuntuu todella nauttivan. Nyt olet todella mielialalla kauniille keittiöille ja ruokailualueille. Mikä tärkeintä, arkkitehdit loivat suhteen sisä- ja ulkosuunnittelun välillä.

Sisällä on joitain puun aksentteja, jotka liittyvät ulkoasuun laatikoiden, ovien ja keittiökaappien ja saarten muodossa.

Nykyaikaiset yksityiskohdat yhdistettynä perinteisiin väreihin luovat lämpimän ja viihtyisän oleskelutilan. [Keittiön lähteen mukaan]

Puiset aksentit – laatikot, ovet ja keittiökaapit

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä keittiösaaren puukalusteissa

Seuraavaksi on palkittu historiallinen keittiö. Tämä on W.B. Rakentajat, joita täydentävät puun yksityiskohdat.

Lämmin kiilto puun yksityiskohdista

Sisustussuunnitelmia käsityöläistyylisistä puun yksityiskohdista historiallinen keittiö

 Laatoitettu takaseinä, valkoiset seinät ja tummat keittiön työtasot luovat tyylikkään ulkonäön. Puinen saari ja perinteiset baarituolit muistuttavat meitä käsityöläisen talon juurista. [Sandorazin mukaan].

Seuraavassa kuvassa näkyy Craftman -muotoilu modernissa bistro -ilmeessä Sisustussuunnitelmia käsityöläistyylisissä moderneissa keittiön riippuvalaisimissa

Katsotaanpa ruokasalia. Muutama ihastuttava elementti antaa tälle kauniisti hoidetulle huoneelle käsityöläinen luonteen. Näistä kattovalaisimet ja keltaisen, vihreän ja ruskean yhdistelmät ovat erityisen havaittavissa, ja kukkamaljakot ovat myös tyypillisiä Craftmans -sisustukselle. Huomasitko jugendtyylisen kappaleen oikeassa alakulmassa? Se näyttää tulevan katosta, joka on koristeltu kasvielementteillä, tai ei?

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä trooppisessa kosketuksessa

Se muuttuu hieman modernimmaksi seuraavan vaaleanharmaan ruokailutilan kanssa. Koko asiaa täydentää koristeellinen nauha. Oletko nähnyt tätä? Huoneen äärimmäisen moderni ulkonäkö johtuu muun muassa vaaleista vivahteista ja viileistä sävyistä. [Denoxan mukaan]

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä ruokasalissa valkoisissa huonekaluissa

Tässä modernissa tilanteessa haluamme myös esitellä teille alla olevan riippuvalaisimen. Tapetti ja kokoelma maljakoita tuovat tämän huoneen keskimääräistä korkeammalle. Lämpimien ja kylmien sävyjen sekoitus luo harmoniaa. [Sarah Greenmanin mukaan]

Sisustussuunnitelmat käsityöläistyylisissä puisissa pöytätuoleissa ruokasali

Jos olet kiinnittänyt huomiota, tunnistat alla olevan huoneen! Tämä on saman vanhan keittiön kunnostettu ruokailutila Apartment Therapy. Mainitsimmeko valmistusvuoden? Talo on rakennettu vuonna 1912 ja sen kalusteet koostuvat nykyaikaisista ja vintage -aarteista. Ruokasali ei ole poikkeus.

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä ruokasalin matossa, musta

Käsityöläistyylinen makuuhuone

Kaunein jätät aina loppuun! Teimme myös sen. Koska Craftmans -makuuhuoneet ovat huoneita, jotka on upotettu puhtaaseen harmoniaan. Perinteisesti katsomme ensin tämän “kuorta” ja sitten talon ulkoasua.

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä san francisco -talossa

Joskus yksinkertainen ja puhdas tapa suunnitella se on paras. Puiset huonekalut ovat keskeisessä asemassa alla olevassa huoneessa. Tämän yhdistelmä molemmin puolin olevilla beigenvärisillä seinillä on myös lumoava.

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä makuuhuoneen sängyssä

Ehkä emme innoittaneet sinua koristamaan sisustuksesi kokonaan moderniin käsityöläistyyliin. Mutta voit aina lisätä muutamia kauniita aksentteja. Esimerkki tällaisesta lähestymistavasta on seuraavassa kuvassa.

Sängyn käsityöt sisältävät huoneen vahvimman lausunnon.

Sisustusideoita käsityöläistyylisissä makuuhuoneen puukalusteissa

Nyt seuraa laajempi huone, jota täydentävät puiset korit ja ovien aksentit. Virkistävät valkoiset ja siniset sävyt lisäävät raikasta ja ilmavaa hienostuneisuutta, eikö totta? [Annette Englishin mukaan & Associates]

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä uudistetussa makuuhuoneessa

Toinen kuva vanhasta talosta vuodelta 1912 kuvaa harmaan ja valkoisen vivahteiden ja nykyaikaisten huonekalujen voimaa. Katso modernit taideteokset sekä yöpöydän akryylivärinen lamppu. [mukaan Asuntohoito]

Sisustusideoita käsityöläistyylisessä makuuhuoneen mustissa vuodevaatteissa

Viimeisen kuvan kautta näytämme modernien kukka -asetelmien vahvan vaikutuksen Craftmans -malleihin. Jos tyylilausunnot ovat riittävän vahvoja selkeiden lineaaristen yksityiskohtien vuoksi, voit helposti lisätä muutamia nykyaikaisia ​​elementtejä. Tämä voi tapahtua jopa etuovella.

Samalla tavalla yhdistätkö Craftmanin ja modernit elementit kotiisi? Aloitatko julkisivusta vai pidätkö sitä yllätyksenä sisätiloissa? Kaikissa tapauksissa toivomme sinulle maagisia tuloksia!

Sisustussuunnitelmat käsityöläistyylisessä sisäänkäyntiovessa