Sisustusideoita vierashuoneeseen kaksinkertaisella toiminnolla

Sisustusideoita vierashuoneeseen punainen sohva pehmeä matto

Sisustusideoita vierashuoneeseen useisiin tarkoituksiin

Onko sinulla kotona tällainen huone, jota ei voida jotenkin saada valmiiksi? Monikäyttöinen huone, jonka pitäisi olla vierashuone ja kotitoimisto, mutta ei oikeastaan ​​nukkumassa? Tai kolmas makuuhuone, josta tulee tulevaisuudessa lastenhuone ja joka tarvitsee nyt erilaisen tehtävän?

.. Tänään keskitymme huoneiden sisustamiseen. Vaikka se toimii lastentarhana, kotitoimistona tai koulutushuoneena, on olemassa tapa integroida eri elementit yhteen yksikköön. Jotta se olisi FABULOUS …

Monikäyttöiset huoneratkaisut

Tällaisten kaksikäyttöisten huoneiden perusta on sänky. Ja sen pitäisi olla kompakti. Alla olevan kuvan klassinen vuodesohva on hienosti integroitu tähän huoneeseen?

Moderni kotitoimisto rikkailla sävyillä

Sisustusideoita vierashuoneen kotitoimiston hyllyille tiiliseinä

Sisustussuunnittelijoiden sisustamat teini -ikäiset huoneet voivat olla monien ideoiden lähde, koska niiden toiminnallisuus ottaa myös leikin ja unen huomioon. Juuri tämä tekee tästä makuuhuoneesta, toimistosta ja musiikkihuoneesta monikäyttöisen kuvassa. Erittäin mukautuva ulkoasu vierashuoneeseen, joka toimii myös kotitoimistona tai toisena luovana tilana.

Moderni monikäyttöinen huone

Sisustusideoita vierashuoneen toimistopöydän matolle, raidallinen sinivalkoinen

Koulutushuoneen / vierashuoneen yhdistelmä on erityisen näppärä. Monet suosittelevat, että urheiluvälineet eivät saa olla hienosti sisustettuja, mutta hyvin harvat ovat sellaisia, joissa on tarpeeksi tilaa ylimääräiselle harjoitushuoneelle. Aseta mukava ulosvedettävä sohva nurkkaan ja se on siinä. Huoneen värit ovat hienoja.

Koulutushuone värikkäillä istuimilla

Sisustusideoita kuntosalin naiselliseen sisustamiseen

Mitä ratkaisuja on tarjolla nukkumiseen monitoimihuoneissa? Mitä mieltä olet seinäsängystä? Yöllä sitä käytetään nukkumiseen ja se avataan sitten seinään. Tai hyllyille. Tai kaappeihin.

Moderni toimisto, jossa on seinäsänky

Sisustusideoita vierashuoneen puulattiahyllyjen seinälle

Jopa kerrossängyt voidaan avata. Sinun ei tarvitse säästää tilaa queen-size-vuoteelle kotitoimistossasi. Ja kerrossängyt eivät ole vain lapsille. Suuri puutyö tekee huoneesta erittäin ylellisen.

Taitettavat vuoteet kotitoimistossa

Sisustusideoita vierashuoneen parvisänkyyn puurunkoiset tikkaat

Ja nyt tulemme lastenhuone / vierashuone -yhdistelmään. Tietenkin sinun pitäisi sisustaa tämä huone lasten etujen mukaisesti. Aikuiset voivat kuitenkin myös arvostaa huonetta, varsinkin jos se alkaa vierashuoneena ja muuttuu sitten lastenhuoneeksi. Kuvassa näemme Numi Numi Designin hauskoja metsäkalusteita Project Nurseryn suunnittelemassa huoneessa. Ja siellä meillä on taas kerrossängyt.

Lastenhuone kerrossängyillä

Sisustusideoita vierashuoneen vauvan huoneen ikkunaluukun kaiteeseen

Toinen tärkeä osa monitoimitilaa ovat tilavat hyllyt. Tämä on erityisen hyödyllistä kotitoimistossa, joka toimii myös vierashuoneena. Seuraavassa kuvassa näemme erinomaisen suunnittelutyylin teini -ikäisessä makuuhuoneessa.

Riittävät hyllyt kotitoimistossa ja makuuhuoneessa

Sisustusideoita vierashuoneen harmaaseinäiseen toimistopöytään

Täällä näemme ulosvedettävän sohvan kauneuden, joka on ilmeikäs huonekalu päivällä ja mukava paikka nukkua yöllä. Tämä CB2: n tandom-ulosvedettävä sohva on helppokäyttöinen ja bonuksena sivuista tulee pää- ja jalkalevyt nukkuessa.

Tyylikäs ulosvedettävä sohva

Sisustusideoita vierashuoneen sohvalle, pidennettävä sänkymatto punainen

Toinen nukkumisvaihtoehto CB2: ssa on Lubi Turquoise -vuodesohva, joka tekee vaikutuksen syvän sinisellä sävyllään. Tämä huonekalu on pieni ja voidaan sijoittaa monitoimisen huoneen, kuten kotitoimiston, kulmaan. Siellä voit rentoutua ja vieraat voivat nukkua.

Vilkas värinen vuodesohva

Sisustusideoita vierashuoneen lattiavalaisimen sinisille verhoille

CB2: n viimeinen löytö on nukkumisvaihtoehto, joka voi toimia myös kirkkaana värinä huoneessa. Tämä oranssi Flex-ulosvedettävä sohva voidaan asettaa kolmeen eri asentoon. Tulisen värin ja kromikehyksen ansiosta se on mukava nukkumisvaihtoehto monikäyttöisiin huoneisiin.

Kompakti, oranssi ulosvedettävä sohva, jossa on nukkumistoiminto

Sisustusideoita vierashuoneeseen punainen sohva pehmeä matto

Monikäyttöinen huonetyyli

Miten eri toiminnot on integroitu yhtenäiseen tyyliin?

Ensimmäinen esimerkki on Matt Garcia Designin monitoimitila Austinissa, Texasissa. Tyyli: maalaismainen. Asuintilan, kotitoimiston ja makuuhuoneen saumaton yhdistäminen:

Moderni monikäyttöinen huone

Sisustusideoita puuhuoneen alakattohyllyjen seinään

Katso tätä valoisaa ja vilkasta kuntosalia … ja näet kuvassa oikealla olevan sängyn. Tämän harjoituksen / makuuhuoneen rauhoittava väri yhdistää erinomaisesti, samoin kuin leveät valkoisissa kehyksissä olevat ikkunat.

Valoisa ja vilkas vieraita / koulutushuone

Sisustusideoita vierashuoneen vihreän seinämaalin kuntoon

Tai voit luoda perinteisen sisustuksen, jossa on muhkeat istuimet ja nukkumistilat sekä huoneen korkeat verhot. Alla näemme Centsational Girl -huoneen ja kotitoimiston:

Vierashuone toimistotilaa

Sisustusideoita vierashuoneen makuuhuoneeseen klassisesti viihtyisä

Toinen kiiltävä tyyli, jossa on peilit ja hohtavat laatat toimistossa, istuimet alla. Hän vaihtaa nukkumaan. Vieraat voivat myös huolehtia sähköpostistaan ​​majoituksensa mukavuudessa.

Tyylikäs vierashuone toimistolla

Sisustusideoita vierashuoneen seinäpeiliin sohvan sarakkeen ympärille

Moderni, mutta lapsiystävällinen tyyli on tulossa yhä suositummaksi vauvahuoneissa. Geometriset seinäpaperit, riippuvalaisimet, pyöreät peilit ja eklektiset tyynyt ovat silmiinpistäviä ja ajattomia. Tämä vierashuone / vauvahuone on todella kutsuva. Vuodesohva on West Elmin Parsons.

Moderni vauvan huone nukkumismahdollisuudella

Koristeideoita vierashuoneen vauvan huoneen koristepallolle

Toinen vaihtoehto on tehdä huoneesta tyylikäs. Kaunis verhoilu, galleriatyylinen taideteos ja verhot asettavat tyylikkään sävyn alla olevaan huoneeseen. Liitutaulumaali ja vaaleat aksentit ovat lapsiystävällisiä elementtejä.

Idea vauvalle / vierashuoneelle

Sisustusideoita vierashuoneen vauvanhuoneen timantinmuotoiseksi mustavalkoiseksi kuvioksi

Seuraavassa modernissa vauvan huoneessa on Hollywood-tyylinen vuodesohva. Silmiinpistäviä elementtejä ovat rohkeat sävyt, tyylikäs valaistus, moderni taideteos ja veistoksellinen peili. Tämä on tyylikäs huone, jossa vieraat voivat yöpyä, mutta jossa myös lasten tarpeet täytetään.

Moderni vauvan huone, jossa on vuodesohva

Sisustusideoita vauvahuoneen mattoikkunaan

Viimeinen esimerkki vauvahuoneesta, jossa on nukkumistilat, on taiteellinen. Tässä huoneessa on yhdistetty monia tyylikkäitä elementtejä. Akryylituolit seisovat Isamu Noguchi -pöydän ympärillä. Purppura nojatuoli, jossa on vinyyli lelu, on painopiste. Kokoelma erilaisia ​​tyynyjä tekee huoneen tyylistä epämääräisen.

Moderni vauvan huone, jossa on sänky

Sisustusideoita vauvan huoneen mustavalkoiseen sisustukseen

Olemmeko ratkaisseet joitain sisustusongelmia näillä esimerkeillä? Miten otat vieraasi vastaan ​​kotona? Kerro meille mielipiteesi alla olevassa kommentissa …