Steampunk -sisustusideoita: viileästä hulluun

steampunk -suunnitteluideoita kylpyhuone -wc alkuperäinen tyyli

Steampunk -sisustusideoita: viileästä hulluun

Mitä mieltä olet steampunkista? Mitä tulee mieleen, voi olla vain cosplay -poikasen nahkainen korsetti ja vannehame, jossa on lentäjälasit ja vanhanaikainen tynnyripistooli. Steampunk -konsepti on uusi ja raskas, mutta se tunkeutuu muotoiluun yhä enemmän ja tarjoaa hämmästyttäviä ja alkuperäisiä tuloksia.

Steampunkin määrittelemistä pidetään eleganssin ja koneiden yhdistelmänä. Sisustussuunnittelussa löydämme hienoja koristeita goottilais-viktoriaanisella kielellä (kuten Tess d’Urbervillessä tai Sherlock Holmesissa) ja joitain teollisia ohjelmistoja: goottilaista muotia ja teollista vallankumousta kääritty käytännölliseen upean muotoilun pakettiin.

Tässä on joitain sisustussuunnitelmia, jotka juhlivat steampunkia

Steampunk -sisustusideat sohvapöydät tummaa nahkaa

Tämän vaikeasti ymmärrettävän ja kauniin kielen elementtejä ovat putket, kuparipinnoite, arvokas kaavainpaperi, kello sisäkoneissa ja hehkulamppu, tekniikka vuodesta 19. Vuosisata kunnianosoituksena keksinnön aikakaudelle.

Ole valmis rakastamaan ruosteisia metalli- ja mekaanisia kalusteita sekä putkityökaluja. Steampunk juhlii tekniikan sisäistä toimintaa. Tässä karkeassa teollisessa käsittelyssä oleva takka lisää epäkeskisyyttä muuten tavanomaiseen olohuoneeseen.

Ajattele viktoriaanisia rautatieasemia ja niiden teräsrakenteita, joissa on tyylikkäitä ja koristeellisia koristeellisia yksityiskohtia, teknologiatodistuksia ja taideteoksia

Steampunk -sisustusideoita nojatuolin nahkapöytä massiivipuuta

Osa tästä kiehtovasta sekoituksesta löytyy tästä keittiölaitteistosta ja hienot metalliset yksityiskohdat tekevät siitä tyylikkään ruoanlaittolaboratorion.

Kylpyamme kiiltävällä pinnalla

Steampunk -sisustusideoita kylpyhuone rustiikki kylpyamme lumoava

Alkuperäinen seinän muotoilu keittiössä

Steampunk -sisustusideoita keittiön työtason liesi

Kaikenlaisten osittain kiillotetun ja jalostetun metallin, tiilen, karkeasti viimeistellyn puun lisäksi – kaikki arvokkaita materiaaleja, joilla on historiaa, persoonallisuutta ja patinaa – löydät myös hehkuvuuden Steampunk -suunnittelun pääpiirteenä. Hehkulamppu on paitsi keksintöjen ja hienojen ideoiden symboli Thomas Edisonin jälkeen, se näyttää myös siistiltä puhtaassa muodossaan ilman varjoja tai koriste -esineitä raa’an tulivoimansa piilottamiseksi.

Eksentrinen kylpyhuone kylpyhuoneessa

Steampunk -sisustusideat upottavat kylpyhuoneen peilin

Kylpyhuoneen suunnittelu – teollinen ja maalaismainen samanaikaisesti

Steampunk -sisustusideoita ylellinen pesuallas pyöreä kylpyhuone

Tiedemiehille Nixie -kello, joka toimii samalla fysiikan periaatteella, tekisi viileän sisätilan.

Suunnittelun harrastaja oli täynnä höyrysaunaa sisustamassa asuntoaan Chelseassa, New Yorkissa, joka osui otsikoihin

Steampunk -sisustusideoita koristelu alkuperäinen

Lähtökohtana paljaat betoniseinät ja teräslevykalusteet ja burleski -fantasia, höyrysaunan lisäykset asunnon uudistamiseen vaativat jonkin verran sopeutumista järjettömyyteen ja eksentrisyyteen, mutta tämä on heidän viehätyksensä.

Kuparista ja teräksestä valmistetut pyörät seinäkoristeina, vanhat puukalusteet, joissa on hieno patina, aksentti tyylikkäät ja monimutkaiset painikkeet, moottorit, taideteokset ja valtava muovinen zeppeliini kruunaavat olohuoneen, joka näyttää olevan Velho Ozista tai scifi -insinöörin kuvaama menneisyydestä.

Huomaa myös hieno ja hienostunut korostusvalaistus tämän kodin eksentrisen taidenäytön varrella

Steampunk -sisustusideat upottavat keittiön valaistuksen

Steampunk on aina maanalainen suuntaus, ja se voi menestyä kaikkein järjettömimmissään muodoissaan, mutta usein tarpeeksi alkuperäisiä suunnitteluideoita voi innostaa meitä lisäämään taikuutta ja tieteellisyyttä eklektiseen kotiin.

        Kotitoimiston suunnittelu – Steampunk -aksentti

steampunk -suunnitteluideat kotitoimiston toimistopöydän tuolit

Keittiön suunnittelu – steampunk -sisustus

steampunk -suunnitteluideoita keittiö baarituolit musta levy