Suunnittele 12 pientä huonetta tyylikkäästi – ylellisiä viileitä ideoita

Suunnittele pienet huoneet tyylikkäästi sininen vihreä minimalistinen

 12 Suunnittele pienet huoneet tyylikkäästi – ylellisiä viileitä ideoita

Haluatko lisätä hieman tyyliä huoneistoosi tai huoneistoosi? Kyllä, se on mahdollista, näytämme sinulle hyviä vinkkejä sen tekemiseen. Hanki inspiraatiota näistä viidestä pienestä huoneesta.

 Eklektinen olohuone

pienet huoneet tyylikäs muotoilu uusi maalaismainen tyyli valkoinen sohva

 Kun muutat mittatilaustyönä olevaan asuntoon, voi olla vaikeaa saada sisustus näyttämään miltä tahansa muulta asunnolta markkinoilla. Omistajat Chad Farquharson ja Wayne McGill ovat muuttaneet 63 neliömetrin Vancouverin osakehuoneistonsa olohuoneen vastaamaan heidän persoonallisuuttaan. Värien, tekstuurien ja tulosteiden yhdistelmän ansiosta tämä pieni tila on kaikkea muuta kuin tavallinen.

Kiva kaupunkitalo

pienet huoneet tyylikäs design olohuone sininen sohva

 Tämä toimittajamme Erin McLaughlinin omistama Toronton kaupunkitalo lasimaalausikkunoista laventelimattoihin huokuu klassista tyyliä modernilla otteella. Erittäin korkeat katot saavat huoneet näyttämään ilmavilta, kun taas akryyliputouspöytä ja ylisuuri peili toimivat keskipisteinä.

Makuuhuone kellarissa 

pienet huoneet tyylikäs muotoilu makuuhuone musta seinä

 Jos puolet talostasi on kellarissa, minkä huoneen sinä sijoittaisit sinne? Makuuhuone tietysti. Asunnonomistajat Malcolm Patterson ja Rodney Smith loivat kodikkaan tilan Toronton kodinsa kellariin, joka on suunniteltu vahvalla maskuliinisella tyylillä. Matalat katot toimivat heidän edukseen ja luovat kodikkaan luolan, jota korostavat lamput ja hehkuvat yöpöydät.

Kiva juhlatila

pienet huoneet tyylikäs muotoilu olohuone punainen tyynypöytä

 Jos sisustus ei ole mukava, tyylistä tulee merkityksetön. Tämä kellari -retriitti taiteellinen johtaja Susan Rogersin kodissa yhdistää nämä kaksi – neliväripaletti herää henkiin erilaisilla kuvioilla ja tekstuureilla, ja siellä oleskelua kannustetaan selvästi. Pienessä huoneessa on paikka rentoutumiseen (ja nukkumiseen – sohva voidaan muuttaa vuoteeksi) sekä työpaikka (yläosan musta tuoli on työpöydän vieressä).

Showstopper -makuuhuone

tehdä pieniä huoneita tyylikäs violetti tyynyt makuuhuone

 Yksi tapa saada pieni huone näyttämään suurelta on saada esitystulppa, kuten tämä liitutaulu Wayne McGillin ja Chad Farquharsonin makuuhuoneissa. Yhdistä se ihanaan tuftattuun päätyyn ja ylellisesti kuvioituihin tyynyihin, eivätkä kävijät edes huomaa, kuinka pieni tila on.

Lastenhuone violetissa – puinen parvisänky ja kompakti työpöytä ikkunan vieressä

pienet huoneet tyylikäs muotoilu violetti naisellinen raidat seinä parvi sänky  Minimalistinen huone, joka sopii nuorille – huonekalut pienet huoneet tyylikäs muotoilu oranssi patja sängyn lepotuoli

  Urbaanin kodin sisustus makuuhuoneessatee makuuhuoneen ikkunasta tyylikäs

Positiivisen näköinen oranssi huone nuorille

pienet huoneet tyylikäs muotoilu oranssi söpö sisustus

Teinin huone – hyödyllinen seinäsuunnittelu, maailmankartta

teini -ikäinen huone tyylikäs muoto valkoinen maailmankartan seinäTrendikäs lastenhuone, jossa on parvisänky ja seinään kiinnitetty työpöytä   kompakti tila tyylikäs muotoilu huone nuorten vaatekaappi