Suunnittelija -asunto vaaleanpunaisilla aksentteilla – katastrofista rohkeuteen

Suunnittelija -asunto, jossa on vaaleanpunaiset aksenttipehmusteet ja pallomainen riippuvalaisin

Suunnittelija -asunto vaaleanpunaisilla aksentteilla – katastrofista rohkeuteen

Jotkut maalaavat näkyvää taidetta. Toiset keittävät syötävää taidetta. Monet muut ryhtyvät taiteeseen. Fawn Galli luo asuttavaa taidetta. Ja se on vaaleanpunaisen määritelmä.

240 neliömetrin huoneisto, jossa keittiö, ruokasali ja olohuone yhdessä yhdessä avoimessa tilassa, oli yksi epäystävällisimmistä paikoista, joita suunnittelija on koskaan nähnyt.

Hänelle se oli täydellinen tilaisuus vaaleanpunaiselle luokalle.

Suunnittelija Fawn Galli – kuuluisa panoksestaan ​​Domino -lehdessä ja muissa julkaisuissa – suostui käsittelemään tätä asuntoa, tuomaan siihen kimallusta ja iloa. Uusi omistaja Rebecca sanoo, että hänen makunsa ovat hyvin erilaisia ​​verrattuna aiempien omistajien makuun.

Mutta ehkä Rebeccalla ei alussa ollut aavistustakaan siitä, kuinka paljon luottamusta tarvitaan tämän asunnon kunnostamiseen ja itse suunnittelijaan.

Kultainen kiilto ja vaaleanpunainen ruskealla sohvalla

Suunnittelija-asunto, jossa on vaaleanpunaisia ​​aksentteja ja kullanväriset tyynyt sekä ruskea sohva

Katso tämä uudelleensuunnittelu. On vaaleanpunainen pöytä ruskeassa ympäristössä – luulimme, että vaaleanpunainen oli naisellinen väri, mutta tässä se yhtäkkiä menee kaiken kanssa. Mutta tämä ei ole tutu, ei purukumi. Se on vaaleanpunainen, joka sulaa suussa, herkullinen, loputon jälkimaku, johon haluat kutsua kaikki ystävät, kuten vaaleanpunainen. Viihdytä, isäntä, pelaa, livenä. Koko asia tapahtuu täällä maagisessa maailmassa: vaaleanpunainen.

Esittelemme sinulle Fawn Gallin.

Kysymys: Minkä maun suhteen meidän tulisi ottaa huomioon, kun noudatamme neuvoja kokeilla uusia asioita?

On tärkeää pysyä suosituissa asioissa. Mutta jos integroit aksentteja mukavuusalueesi ulkopuolelle, voit laajentaa suunnittelua. Tykkään käyttää neutraaleja värejä sohvilla, matoilla jne. Ja lisätä kevään mintun ja persikan värejä tyynyihin ja penkkilakanaan. Ne ovat helposti vaihdettavissa ja sävyt ovat eloisia ruskean, beigen ja harmaan suhteen.

 Kysymys: Kuinka värit voivat muuttua tyttömäisistä tai nuorekkaista viileiksi?

Perinteisesti tyttömäiset tai nuorekkaat värit voivat toteuttaa tämän muutoksen käyttämällä seinätaustakuvia, joissa on hienostuneita ja lumoavia aiheita. Moderneilla huonekaluilla vaaleanpunainen ei ole tyttömäinen, mutta viileä.

 Kysymys: Miten erottaminen tapahtuu, kun käytetään samanlaisia ​​väri- ja kangaskonsepteja avoimessa tilassa useisiin toimintoihin??

Matot ovat lievä tapa erottaa kulmat kullekin toiminnolle. On tärkeää piirtää yhteinen lanka koko huoneeseen. Nämä voivat olla samanvärisiä tyynyjä kaikkialla huoneessa. Jos huoneessa on eri tyylisiä huonekaluja, joilla on samat ikkunat, se sopii myös aisteillemme.

 Jopa kukat ovat vaaleanpunaisia

Suunnittelija -asunto, jossa on vaaleanpunaisia ​​aksentteja, jotka peittävät peilikaapin

Eklektinen valikoima muotoja ja värejä

Suunnittelija -asunto vaaleanpunaisilla aksentteilla Suuri sohva hienoilla nojatuoleilla

Kysymys: Tietysti hyvien konseptien suhteen ajattelemme intensiivisiä värejä ja kokoja. Kuinka voimme suunnitella omat alkuperäiset kulmamme odottamattomilla konsepteilla?

Tarkennusseinän paperitaustakuva on hyvä paikka. Antelias taustakuva kutsuu sinut kolmiulotteiseen tulokseen.

Esillä oleva kokoelma hyllyllä tuo sielun tällaiseen huoneeseen. Paras tapa olla hyvä on olla omaperäinen ja ilmaista se asuintilassa.

 Upea verhoiltu nojatuolidesign -asunto vaaleanpunaisilla aksentteilla kauniit mukavat nojatuolit

 Pyöreä riippuvalaisin heijastavalla pinnalla

suunnittelija -asunto, jossa on vaaleanpunaisia ​​aksentteja, erilaisia ​​valokuvia kiiltävä pallo

Mustavalkoiset verhot riikinkukon höyhenillä

suunnittelija-asunto-vaaleanpunaisilla-aksentilla-verhot-riikinkukko-höyhenkuvioilla

Kysymys: Mikään ei ole parempaa kuin lehden innoittama huone. Asumme käytännöllisissä huoneissa, ei hienojen kuvien alla. Kuinka voimme toteuttaa tämän myös elämässä?

Metallinen huonekalu, kiiltävä taustakuva, hopeatyynyt ovat aina tapa saada loistaa vaarantamatta toiminnallisuutta ja mukavuutta tai joutumatta luopumaan siitä. Nojatuolin verhoilu rehevään mohairiin auttaa myös saamaan ylellisyyttä ja mukavuutta. Loppujen lopuksi huoneen pitäisi olla viihtyisä, ei vain näyttelyhuoneen näköinen. Tärkeintä tässä on löytää tase. Jos kaikki asiat ovat vau, saat tylsän vaikutuksen ja sinun ei tarvitse uudistaa tilaa vuosien ajan. Tulet varmasti pitämään siitä näin pitkään!  

Metalliset taideteokset

Suunnittelija -asunto, jossa on vaaleanpunaisia ​​aksentteja metallinen kiilto

Kapeat portaat ja ainutlaatuinen peili käytävällä

Suunnittelija -asunto, jossa on vaaleanpunaiset aksenttipuiset kaiteet  Pienet pingviinikuviot tyylikkäillä kupeilla

Suunnittelija -asunto, jossa on vaaleanpunaisia ​​aksentteja, suuri musta ja valkoinen pingviinien kanssa