Täydellinen ääni kotona – mitä voisimme oppia siitä Chipotlelta ja Radioheadilta

täydellinen ääni kotona piilotetuilla kaiuttimien punaisilla aksentteilla

Täydellinen ääni kotona

Nykyaikaiset suunnitteluratkaisut, jotka on täytetty lasilla ja betonilla, ovat joskus täydellinen ympäristö erinomaiselle äänenlaadulle.

Näihin kahteen nimeen liittyy mielenkiintoinen kriittinen tilanne. Denver Westwordin numero kuvaili Chipotile -ketjun äänisuunnittelijaa – Christopher Golubia.

Kirjailija Chris Utterbackin lausunto muuttui skandaaliksi.

Minimalistinen muotoilu ravintolassa

täydellinen ääni kodin ravintolassa minimalistiseen tyyliin

Hänen mielestään et voinut pelata Radioheadia Chipotile -yhtyeessä Thom Yorken ohuen nyyhkytyksen vuoksi. Tämä loisi kauhun betonista ja lasista valmistetuissa rakennuksissa.

Fanit olivat raivoissaan ja heidät piti rauhoittaa seuraavalla selityksellä: Pelaisit Radioheadia Chipotilessä, mutta et kaikkia kappaleita.

Tällaisissa rakennuksissa ei yksinkertaisesti ole mitään ääntä vaimentavaa!

Tiesitkö todella suurten yritysten erityisten äänisuunnittelijoiden työstä? En ollut tietoinen tästä tosiasiasta ennen tätä artikkelia.

Tyyli on tyylikäs myös ulkopuolelta 

täydellinen ääni kotona suuret lasiseinät ja valkoiset pylväät

Lisäksi tällaiset yritykset palkkaavat myös erityisiä ääniarkkitehtejä. Sinun on integroitava taloon erityiset savia hajottavat kappaleet. Haluat vain edistää musiikin parasta mahdollista vaikutusta tällaisissa huoneissa.

Voit oppia tästä paljon.

Tällaisen asiantuntijan työ on todella ilmeistä, jos ajattelee sitä huolellisesti. Sinulla ei ole helppo tehtävä. Ääniasiantuntijoiden on osallistuttava musiikin täydelliseen havaitsemiseen monimutkaisissa ympäristöissä. Rakennuksilla on kaupallinen tehtävä ja ihmiset asuvat siellä. Tyyli on minimalistinen ja rakentamisessa käytettiin lähes yksinomaan lasia ja betonia.

Tämä on periaatteessa paras tunnelma äänelle.

Mutta näissä on erittäin vaikea absorboida ja levittää ääntä. Toisaalta sinulla on paljon pohdintaa – toinen vaikeus! Mutta tämä on tärkein edellytys pehmeän äänitehosteen saavuttamiselle.

Mikä ratkaisu on löydetty?

Äänisuunnittelija valitsee hyvän kuuloiset kappaleet tällaisissa ympäristöissä ja arkkitehti auttaa niiden leviämisessä jakamalla sopivat esineet huoneeseen.

Varmasti ymmärrät aiheen, jos elät sellaisessa ilmapiirissä. Luultavasti haluat vain pelata jotain Manu Chaua. Esimerkkimme ääniarkkitehti Emmin mukaan he ovat loistava esimerkki. Heidän mielestään heillä on “joustava” ääni, jonka bassoääni on helppo estää.

Melodia on erittäin puhdas jopa erittäin meluisissa käytävissä ja voi voittaa huoneiden monimutkaisuuden.

Toinen loistava bändi on Buan Visat Social Club!

Oletko utelias? Voit tarkistaa ketjun soittolistan heidän verkkosivuiltaan!

Ylellinen, mukava laite täydellisellä äänellä

täydellinen ääni kotiteatterissa Välimeren tunnelma

Haluatko saavuttaa parhaan mahdollisen äänen kotona? Emmi antaa sinulle muutamia vinkkejä:

1. Parhaat äänimitat ovat kenkälaatikon mitat. Tässä kolme päämittaa ovat eri pituisia. Kuutiomuoto on huonoin vaihtoehto. Selitys on siinä, miten huoneen ääni heijastuu pintoihin

2. Äänijärjestelmän on oltava huoneen kaukaisessa kulmassa. Ihannetapauksessa se tulisi sijoittaa pidemmälle seinälle, jotta ääni voi mennä ulos ja levitä ja heijastua sitten kuuntelijaan.

Romanttinen sisustus ei voi koskaan satuttaa Ellen Grasso & Sons, LLC

täydellinen ääni kotona pieni olohuone tummat puupalkit

3. Kaiuttimien tulee olla yhtä kaukana seinästä. Jos näin ei ole, se heikentää äänenlaatua.

Ihannetapauksessa pitäisi saavuttaa konstellaatio geometrisen muodon sisällä

hyllyyn rakennettu kotitelevision täydellinen ääni

4. On hyödyllistä asettaa huoneen korkea kirjahylly äänijärjestelmän taakse ja eteen. Toisin sanoen sen pitäisi olla huoneen kummallakin puolella.

Kaunis persialainen matto sopii siihen hyvin

täydellinen ääni kotitelevisiossa takan yläpuolella

5. Asenna akustiset paneelit! Emmin mukaan paras vaihtoehto on asentaa ne rakentamisen tai uudelleensuunnittelun aikana. On parasta sijoittaa ne kipsilevyn tai eristyksen taakse. Mutta se varoittaa sinua oikeasta asennuksesta! Usein ne hallitsevat huonetta, vaikka ne on verhottu puulla tai muilla materiaaleilla.

6. Sohvat, jotka on täytetty vaahdolla, paksuilla matoilla tai matoilla, ovat myös hyvä apu äänen hyvään jakautumiseen. Mitä enemmän pehmustettu, sen parempi!

Tyylikkäät tummasta puusta valmistetut hyllyt ovat loistava lisä

täydellinen ääni kotona perinteiset kalusteet

Emmin mukaan näet huoneen hyvän äänenlaadun! Miltä lempimusiikkisi kuulostaa asunnossasi? Voitko optimoida jotain tämän artikkelin mukaan?

Erinomainen akustiikka voidaan saavuttaa myös pienemmällä vaivalla

täydellinen ääni kotona loistava akustiikka