Uusi talo 8 viikon sisällä modernilla tyylillä

uuden talon abstraktit taidemaalaukset ja tumman violetti matto

Uusi talo 8 viikon sisällä

Käydään talossa, joka on saavuttanut modernin eklektisen tyylin vain 8 viikon kuluessa!

Pian sen jälkeen, kun suunnittelija Shirley Meisels sai täydellisen remontin kahden lapsen perheelle, vanhemmat saivat tietää, että he odottavat kaksosia.

Sitten uusien vauvojen kanssa talo on jo liian pieni perheelle. Hän kyllästyi remontteihin ja löysi toisen talon, joka tarvitsi vain kosmeettisia muutoksia. Talo oli valmis muuttoon kahdeksan viikon kuluessa seinien maalaamisen, lattian värjäyksen, uusien laitteiden ja uusien koristeiden ostamisen jälkeen.

Näkymä talolle

Kuka asuu siellä: Perhe, jossa on 4 lasta (9, 7 ja 3 -vuotiaat kaksoset)

Koko: 6 makuuhuonetta, 4 kylpyhuonetta

Ensinnäkin huoneet on yhdistettävä. Koko lattia oli värjätty ruskehtavan harmaaksi, seinät maalattiin valkoisiksi ja ovipultit mustaksi.

Violetteja roiskeita on kaikkialla ensimmäisessä kerroksessa. Se voidaan nähdä Elten ylivärjättyssä antiikkimatossa aulassa. Kuva ja pankki perustettiin myös perheelle.

Suunnittelija sanoo, että eklektiset sekoitukset ovat mitä hän pitää eniten. Koska ne näyttävät hyvin luonnollisilta, ikään kuin olisit kerännyt tavaroita vuosia etkä ostanut niitä esittelyhuoneesta kahteen kuukauteen.

Hän myös määräsi kattokruunun seisomaan siellä katseenvangitsijana ja taideteoksena. Hän piti ruokapöydän ja tuolit entisiltä omistajilta, mutta värjäsi tuolit mustiksi. Erittäin suuri peili heijastaa valoa kaikkialla. Keittiö oli aiemmin liian perinteinen omistajien makuun, mutta avoin tila, mustat graniittiset työtasot ja avohyllyt olivat monipuolisia ja moderneja uuteen ilmeeseen. Avoimet hyllyt ovat hyvä ratkaisu astioiden, maljakoiden ja muiden esineiden säilyttämiseen ja esillepanoon.

Eklektinen ja taiteellinen olohuoneessa

uusi koti kiiltävä ja tilava ruokapöytä, jossa on sitruunankeltaisia ​​aksentteja

Suunnittelija maalasi ikkunat Benjamin Mooren hitsatusta teräksestä. Aurinko nousee lasiesineiden läpi hyllylle. Kahvojen ja ovipulttien värien muuttaminen mustaksi ei ole työlästä, mutta muuttaa huoneen huomattavasti.

Upea valkoinen valkoinen keittiö avoimilla hyllyillä

uuden talon nykyaikainen keittiösuunnittelu valkoisissa avoimissa hyllyissä

Pähkinäkaapit toimivat työpisteenä ja säilytystilassa. Halusin sen olevan itsenäinen pala, joka oli sopusoinnussa muun talon kanssa, sanoo arkkitehti.

Yksinkertainen pähkinäkaappi ja musta kiiltävä riippuvalaisin

uusi talo abstrakti tyylikäs sisustus musta riippuvalaisin

Talossa on kaksi muuta perhehuonetta, joten tämä olohuone on hyvin muodollinen. Takka on maalattu mustaksi, jotta se näyttää modernilta.

Juju -hattu oli alun perin perheen edellinen koti, mutta sitä oli helppo siirtää ja se näkyy purppuraisena roiskeena huoneessa.

Pyöreä sivupöytä ja takka filigraanisilla metallikoristeilla

uudet talon metallikoristeet takassa ja violetit aksentit

Nojatuoli ja jalkatuki ovat toinen purppura. Lasin keräys alkoi vanhasta talosta ja on nyt esillä olohuoneessa.

Neonkeltaiset lasit hyllyllä ja ergonominen nojatuoli violetilla värillä

uuden talon abstrakti ergonominen nojatuoli ja keltaiset astiat

Perhehuoneen tulisi olla dramaattinen ja viileä. Paperitapetti -aksenttiseinä on loistava tausta yksinkertaiselle, ei modernille sängylle.

Pastelliväriset tyynyt ja epätavalliset seinäkoristeet

uusi talo värikkäitä siksak -kuvioita ja pastellivärejä makuuhuoneessa

Keskiajan kuvakkeet – Jens Risomin työpöytä ja Saarisen johtotuoli – muodostavat vaatimattoman työskentelynurkan perhehuoneessa.

Vuosisadan puolivälin tunnelma työssä keltaisen nojatuolin kanssa

uusi talo erittäin huomaamaton työpaikalla keltainen tuoli

Perheen nuorempi poika on Tähtien sota -fani, joka on voittanut useita jääkiekkopalkintoja. Kaappi oli alun perin tarkoitettu vanhan talon perhehuoneeseen, mutta nyt se sopii tähän huoneeseen.

Taustakuvioiset talvipuut ja upea ruohonvihreä seinäkello

uusi talo talvi puut tapetti kuvio ruoho vihreä seinäkello

Tämä on makuuhuone yhden tyttären kolmannessa kerroksessa. Tässä meillä on musta seinä valoisassa huoneessa, jossa valkoinen näyttää vielä kirkkaammalta ja raikkaammalta.

Värikkäät peittokuviot vuodevaatteissa

uusi talo värikäs nukkumaan ullakolla

Tämä on vanhemman tyttären huone. Hänellä olisi kaikki vaaleanpunainen, jos hän saisi valita. Se oli vaikea voittaa, mutta lopulta meillä on myös muita värejä ja valkoista.

Romanttiselle tyypille – paljon vaaleanpunaisia ​​ruusuja

uusi talo kukka tyyli vaaleanpunainen keltainen ja ruoho vihreä

Loppujen lopuksi meillä on talo, joka on harva ja lämmin samaan aikaan, jokainen pala on valittu huolella niin, että se on toimiva ja kaunis. Perhe on niin tyytyväinen nopeisiin säätöihin, että he voivat odottaa hieman keittiön ja kylpyhuoneen kanssa.

Tyylikäs kynttilän kattokruunu ja modernia taidetta

uuden talon ruokasali, jossa suuret maalattavat kynttilänjalat ja parketti