Välimeren tyylikkyys talossa – upeita suunnitteluideoita

Välimeren tyylikkyys talossa henkeäsalpaavat värikkäät laatat

Välimeren tyylikkyys talossa – upeita suunnitteluideoita 

Nauti Välimeren rennosta tyylistä ja romantiikasta värien, tekstuurien, klassisten aksenttien ja valaistuksen kautta

Välimeren show sisältää taloja rannikolla, kiiltävät turkoosit vedet, auringonpaisteiset päivät ja elävän auringonlaskun.

Alueen rento eleganssi heijastuu henkeäsalpaaviin taloihin. Tässä tyylissä on löysät, maalaismaiset tekstuurit ja pinnat klassisissa eurooppalaisissa linjoissa ja muodoissa.

Helppohoitoiset materiaalit, maanläheiset mutta rohkeat värit, aksentti ja runsas päivänvalo korostavat Välimeren liiallista ylellisyyttä

Välimeren eleganssia talossa travertiini valkoiset pylväät

Pidätkö tästä klassisesta ja rennosta tyylistä? Tuo Välimeren tyylikkyyttä kotiisi näiden seitsemän tukielementin avulla.

väri. Välimeren muotoilun värit voivat olla eläviä ja maallisia. Lihavoidut jalokivisävyt, kuten munakoiso, smaragdinvihreä, lapis sininen ja auringonkukan keltainen, erottuvat taustoista maallisilla väreillä, jotka kuvaavat alueen luonnollisia sävyjä.

Tee tämä ilme: jos pelkäät maalata seinät rohkealla värillä, keskity aksentteihin. Klassisissa Välimeren taloissa on vaaleat, maalliset seinät, joissa on taideteoksia, kankaita ja materiaaleja vaaleissa väreissä. Maalaa kankaalle rohkea väri tai kehystä suosikkikankaasi helmenvärisen kirkkauden vuoksi.

Laattojen ja tekstiilien marokkolaiset kuviot ovat olennaisia ​​Välimeren kalusteissa

Välimeren tyylikkyyttä talon portaissa kauniilla koristelaatoilla

Seinärakenteet. Teksturoidut, rapatut seinät ovat yleisiä Välimeren taloissa. Pinnat ovat joko pehmeitä ja hienojakoisia (kuten Veneto -kipsi) tai voimakkaasti kuvioituja ja karkeita.

Tee tämä ilme: korotetut tekstuurit voivat olla haaste sinulle ja vaatia taitavan käden.

Mutta kun olet valmis kokeilemaan sitä, voit jäljitellä tätä ulkoasua hiekalla tai kahvinpurulla maalissa

Välimeren tyylikkyys talossa mestarillinen puunveisto

lattia. Klassiset välimerelliset lattiat ovat laatoitettuja, ja niitä arvostetaan helpon huollon ja hyvän kestävyyden vuoksi kylmissä lämpötiloissa. Terrakotta oli enimmäkseen käytetty, ja enemmän kalkkikiveä ja marmoria käytettiin ylellisissä taloissa. Käsinmaalatut laatat lisäävät väriä reunaviiluina näihin klassisiin sisätiloihin.

Hanki tämä ilme: kokeile käsinmaalattuja reunuslaattoja tai terrakottia huoneen ympärillä, portaita pitkin tai kehystettynä seinälle. Edullinen ratkaisu olisi joillekin laattoille sisäänkäynnillä tai kävelytiellä.

Hellävaraiset kukkakoristeet katossa ja kynsi-jalka-kylpyamme

Välimeren tyylikkyys talossa vapaasti seisova kylpyamme terrakottalattiat

huonekalut. Tämän muotoilun huonekalut olivat usein suuria, tukevia, maalaismaisia ​​ja käsin leikattuja. Verhoilu oli usein nahkaa tai kuvakudosta paljaita puuleikattuja elementtejä pitkin.

Hanki tämä ilme: löydä maalaismaisia ​​tai kuluneita huonekaluja klassisessa eurooppalaisessa muodossa. Jos suurempia kappaleita ei ole budjetillasi, kokeile pienempiä aksentteja – sisäänkäyntipöytä tai tuoli.

Maalaismaiset puiset peilit, leikkauslaatikot tai pienet jakkarat voivat myös lisätä ulkoasua

Välimeren tyylikkyys talossa kiiltävä kultainen peilikehys rocaillesilla

Kankaat. Puuvilla-, villa- ja silkkikankaat koristavat jokaista Välimeren kodin huonetta. Tyylikkäät verhot, tyynyt ja matot valmistettiin joskus raskaammista kudotuista kankaista kuvion jäljittelemiseksi.

Hanki tämä ilme: osta telakoita raskasta, puristettua kuvakudoksen inspiroimaa kangasta ripustettavaksi seinälle. Se on hyvin yksinkertainen projekti.

Marmorista valmistetut lattialaatat ja tyylikkäät, kultaa loistavat verhot

Välimeren tyylikkyys talossa filigraaniset takorautaiset koristeet kaiteessa

rauta-. Takorautaa voidaan käyttää yksinkertaisena lisävarusteena, kuten lampunjalka, kynttilälyhty tai kattokruunu, tai suuremmissa arkkitehtonisissa elementeissä. Kehittyneitä varusteita käytettiin usein.

Hanki tämä ilme: Laitteisto on edullinen tapa sisällyttää tämä materiaali kotiisi. Löydä rautaiset ovenkahvat, kaapin kahvat ja saranat Välimeren muotoilulla.

Jos budjettisi on hyvin pieni, osta rautasuihke takorautapinnoitteella ja suihkuta se olemassa oleviin elementteihisi – Cornerstone Architectsin idea

Välimeren tyylikkyys talossa terrakottapäällyste ja takorautaovi

Kirkas ja kevyt. Välimeren talot nauttivat aina alueen runsaasta luonnonvalosta. Nämä kodit eivät olisi täydellisiä ilman suuria ikkunoita, ikkunakoristeita ja jatkuvia merituulia.

Tee tämä ilme: Käytä vaaleampia värejä, kiiltäviä pintoja ja peilejä heijastamaan olemassa olevaa valoa.

Anna mahdollisimman paljon valoa tulla kotiisi

Välimeren tyylikkyyttä talon istuimissa ja sisäänrakennettuissa kaappeissa

Valkoinen ja kerma – hillitty, miellyttävä valo

Välimeren tyylikkyyttä kodin meriympäristön kuvioiduissa tyynyissä