Viehättävä vierashuoneen suunnittelu-miten tehdä vaikutuksen anoppiisi

houkutteleva vierashuoneen suunnittelu kirsikkapuun vaaleita vivahteita

Viehättävä vierashuoneen suunnittelu

Seuraavan kerran, kun vierailet yön yli, varmista, että vieraat ovat hyvissä käsissä etukäteen. Onko vierashuoneesi houkutteleva ja kutsuva? Onko se hyvin tuuletettu ja tarpeeksi kirkas? Huoneet tai anoppi-sviitit ovat itse asiassa makuuhuoneen ja kylpyhuoneen yhdistelmä, joka on erotettu muusta huoneistosta väliovella.

Joskus on myös minikeittiö ja ylimääräinen ruokailu- ja olohuone. Vaikka olet jo suunnitellut vierashuoneen, on aina jotain uutta opittavaa. Joten katso seuraavat kuvat ja harkitse käytännön ideoita uudelleen. Voi olla, että oikea muotoilu on jo olemassa.

 Suunnittele vierashuone kauniilla väreillä ja kutsuvalla tekstuurilla Terrat Elms Interior Designista

houkutteleva vierashuone design ookerkoristeet päiväpeitteet turkoosi tyynyt

Seinien koristelu on helppo tapa saavuttaa enemmän elämää ja monimuotoisuutta vierashuoneessa. Käytä lämpimiä ja kutsuvia värejä, kuten beigeä ja keltaista. Tapettitekniikka on loistava tapa lisätä sviittiin ylellisyyttä. Voit myös luoda rentouttavan tunnelman vieraillesi käyttämällä luonnonaiheisia valokuvataustakuvia. Näkymä merelle, aurinkoiselle niitylle tai romanttinen metsäpolku syksyllä voi vaikuttaa suuresti. Seinävalaisimet ovat välttämätön lisä huoneen sisustukseen. Joten vieraasi voivat aina säätää valoa omien tarpeidensa mukaan.

Valitse vuodenaikaan sopivat värit – idea Su Casa mallit

viehättävä huone suunnittelu kauniita kukkakuvioita

Etsi sopivat huonekalut

Jos haluat muuttaa anopin sviitin rauhoittavaksi ja vieraanvaraiseksi tilaksi, paras vaihtoehto on hankkia modernit, tyylikkäät huonekalut. Hienostunut ja yhtenäinen muotoilu vaatii onnistuneen yhdistelmän lipastosta, yöpöydistä ja vaatekaapista. Kapea parivuode sopii myös täydellisesti.

Yleensä nojatuoli tai pieni sohva riittää lukunurkkaukseen. Jos tilaa on enemmän, voit yhtä helposti asettaa suuremman oleskelualueen television eteen. Mahdollinen minikeittiö voidaan sisustaa kauniisti pienellä ruokapöydällä ja kahdella keittiön tuolilla.

 Tekstiilien tulisi olla yhtä houkuttelevia ja sileitä – Meredith L.Bohn Interior Design

viehättävä vierashuone muotoilu kapea parivuode takorautasta

Älä unohda! Mukavuus on aina etusijalla. Käytä vain laadukkaita vuodevaatteita ja peittoa, jotka sopivat seinän väriin. Aseta ylellisiä aksentteja tyylikkäillä koristetyynyillä ja varmista, että kaapissa on aina tarpeeksi peittoja ja lakanoita. Kaihtimet ja verhot voidaan yhdistää tyylikkäästi liinavaatteiden kanssa. On kuitenkin tärkeämpää antaa vieraille täydellinen annos päivänvaloa.

Riippumatta siitä, milloin ja miksi tulet käymään, olet aina turvallisella puolella mukavalla ja kutsuvasti sisustetulla huoneella. Valitsemasi suunnittelutyyli on täysin sinun. On tärkeää, että vieraasi tuntevat olonsa mukavaksi ja voivat rentoutua kanssasi.

Joten jos nämä ajatukset ja esimerkit osoittautuvat hyödyllisiksi myös sinulle, harkitse huolellisesti, mitkä olisivat soveltuvia ja sopivia omaan huoneeseesi!

Moderni, maalaismainen tunnelma

viehättävä huone sisustus maalaismainen ja värikäs

Ripaus romantiikkaa

viehättävä huone, jossa on romanttinen vuode

Tyylikäs ja erittäin mukava

viehättävä huone muotoilu tilava ja valoisa

Peitto pastelliväreissä ja paljon luonnonvaloa

houkutteleva vierashuone muotoilu hienovarainen ja raikas

Hienoja värejä ja kuvioita

houkutteleva vierashuone suunnittelu värikkäitä tyynyjä pieni sohva

Tammipuu, villapeitot ja mukava istumapaikka ikkunan vieressä

viehättävä vierashuoneen muotoilu mukava ja joustava