9 káprázatos ezüst eljegyzési gyűrű gyémántkövekkel

Az ezüst ékszereket csillogó és ragyogó megjelenése miatt nagyra értékelik a fiatalok. A gyűrűk elegáns és csillogó megjelenése félelmetesnek tűnik, és széles választékban kaphatók. Az ezüstérem önmagában a gazdagságot, az őszinteséget, a nyugalmat jelzi, és isteni erővel is rendelkezik. Az eljegyzés olyan kifejezés, amelyben két személy megígéri, hogy együtt maradnak, és mindent megosztanak egymással, így ez a természetes csillogó ezüst gyűrű ideális alapgyűrű számukra, hogy életük új útjára induljanak.

Gyönyörű ezüst gyűrűk az eljegyzéshez:

Nézzük meg a 9 legjobb ezüst eljegyzési gyűrűt férfiaknak és nőknek.

1. Ezüst gyűrűs eljegyzési készlet:

ezüst eljegyzési gyűrűk

Szép megjelenésű eljegyzési szettek férfiaknak és nőknek egyaránt kinéző gyűrű mindkettőjüknek. A csillogó gyémánt, amely mindenhol rögzítve van, és a csillogó fényezés, végső megjelenést és mesés viselkedést kölcsönöz.

2. Szív alakú ezüst eljegyzési gyűrű zafírral:

Herat alakú ezüst eljegyzési gyűrű zafírral

Az elkötelezettség elkötelezettség és ígéret két szív és két ember között. Ezek a gyönyörű, egymással összekapcsolt szívgyűrűk ezüstben, rózsaszín zafír koronával lenyűgöző ékszernek tűnnek, mint tökéletes eljegyzési gyűrű lányoknak.

3. Sterling Silver eljegyzési gyűrű:

Sterling ezüst eljegyzési gyűrű

Ez a gyönyörű és gyönyörű megjelenésű gyűrű gyémánt dombornyomással rendelkezik az extra fényesség és a ragyogó megjelenés érdekében. A gyémántok miatt ez a gyűrű ideális és fantasztikus eljegyzési gyűrű ezüstön. Az oldalán apró, vágatlan gyémántok tűnnek el, mesés mintával, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek a gyűrűnek.

4. Ezüst cirkónium eljegyzési gyűrű:

Ezüst cirkónium eljegyzési gyűrű

Az ilyen típusú, ezüst cirkónium -oxid eljegyzési gyűrűk hercegnő kivágásban nagyon népszerűek és trendi azoknak a lányoknak, akik értékelték, hogy egyszerű megjelenésű gyűrűjük van, de stílusos és egyedi megjelenésűek. Tehát az ilyen típusú gyűrűk ideálisak számukra, az oldalt vágott gyémántok jobban ragyognak az ezüst gyűrűben.

5. Ezüst eljegyzési gyűrű gyöngyökkel:

Ezüst eljegyzési gyűrű gyöngyökkel

Az elegancia és az elegancia tökéletes szavakkal jellemezheti ezt az ezüstből készült gyűrűt, tetején édesvízi gyöngyvel. A gyűrűt úgy tervezték, mint egy virágot, ahol a szirmok gyémántokkal vannak kialakítva, stílusosnak tűnnek, és mennyei megjelenést kölcsönöznek viseléskor.

6. Ezüst eljegyzési gyűrű pasziánsznal:

Ezüst eljegyzési gyűrű pasziánsz

Mi lehet drágább az Ön számára, ha az Ön eljegyzési gyűrűjén nagy csillogó értékes pasziánsz van. Ez az ezüst gyűrű, rajta pasziánsz koronázva, klasszikus és királyi megjelenést kölcsönöz, és időtálló. A pasziánsz gyűrűk azt is tükrözik, hogy a partnered gazdag ember.

7. Levelei stílusú ezüst eljegyzési gyűrű:

Levelei stílusú ezüst eljegyzési gyűrű

Az ilyen típusú gyűrűk nagyon okosak és aranyosak a fiatal lányok számára. A gyűrűn a kis levelek ezüstből készültek, és cirkónium gyémánttal vannak szegezve. Lenyűgöző ragyogó megjelenést kölcsönöz, és ezért drágának és értékesnek tűnik.

8. Ezüst eljegyzési gyűrű férfiaknak:

Ezüst eljegyzési gyűrű férfiaknak

A lenyűgöző megjelenésű gyűrű tökéletes szó lehet erre a férfi eljegyzési gyűrűre. A gyűrűn fekete -fehér gyémántok vannak megkoronázva, speciális hullámmintával, ami fantasztikus és mesés megjelenést kölcsönöz. Mivel a férfiak valami egyedit részesítenek előnyben, a gyűrű más alakú, így nagyon stílusos eljegyzési gyűrűnek tűnik a férfiak számára.

9. Vésett ezüst eljegyzési gyűrűk:

Vésett ezüst eljegyzési gyűrűk

A tied és szeretett neved vésése az eljegyzési gyűrűre nagyon egyedi, és egyszerű módja annak, hogy közölje a világgal, hogy mindketten eljegyeztétek magatokat. A csillogó kinézetű vörös és kék kövek apró csiszolatlan gyémántokkal körülvéve és a név a gyűrűn emlékezetessé teszik. A gravírozott név ereszkedő megjelenést kölcsönöz, és a gyűrűt is kiemeli.

Most egy emberről azt mondják, hogy modern és elegáns, ezüst gyűrűt viselnek az ujjaikon. A természetes fém ezüstnek kapcsolata van a kagylóholddal, és ez a fém a hold tulajdonságaival is rendelkezik. Azt is gondolják, hogy csatornázza az ember energiáját, és növeli az ember intuitív erejét.