A 9 legjobb gyémánt eljegyzési gyűrűk gyűjteménye Indiában

A szerelem a legerősebb érzés. A szerelmek zenekarral és gyémántokkal járnak. Ez a kötelék két ember között az esküvővel szilárdul meg. Az esküvőt a gyűrű viselése jelzi a bal kéz harmadik ujjában. Ezt eljegyzési gyűrűnek hívják.

Ha valaki gyűrűt ad, és elfogadja, annak a jele, hogy elkötelezte magát vele. Azt jelzi, hogy elfogtak, és egyetlen személyhez tartozol. Ez minden ember legértékesebb tulajdona.

Divatos gyémántgyűrűk az eljegyzéshez:

A gyémánt eljegyzési gyűrű a legkedveltebb választás, ha valakit javasol. Az eljegyzési gyűrű kiválasztása feladat lehet. A gyémánt megfelelő vágását, beállítását és méretét jól kell kiválasztani.

1. Gyémánt eljegyzési gyűrűs szalagok:

Gyémánt eljegyzési gyűrűs szalagok

A zenekargyűrű a legújabb trend. A szár vastagsága és szélessége azonos. A gyémánt szöges. Egyszerű és mindennapi használatra alkalmas. Mivel minimális kialakítású, a hajba vagy a ruhába való beragadás esélye kisebb. Nagyon okosnak és nagyon elegánsnak tűnik.

2. Platina eljegyzési gyémántgyűrű:

Platina gyémánt eljegyzési gyűrű

Sokszor az arany fényesnek és ragadósnak tűnik. Ezért a férfiak kerülik a viselését. A platina az arany a gyűrűkben. Fehér aranynak is nevezik. Ez a legdrágább fém. Ez is a legritkább elem. Hosszú életéről ismert. Ezért az eljegyzési gyűrűk platinából készülnek az örök kötelék jelzésére.

3. Páros gyémánt eljegyzési gyűrűk:

Párosítsa el a gyémánt eljegyzési gyűrűt

Többnyire együtt választják ki a gyűrűt. Párosítva vannak, és szinte azonos kialakításúak. A párosítás bölcsen történik. Néha kezdőbetűkkel vagy dátumokkal vannak faragva. A Forever platina gyémánt eljegyzési pár gyűrűk a leginkább hasonlítanak.

4. Tervező gyémánt eljegyzési gyűrű:

Tervező gyémánt eljegyzési gyűrű

Mivel a házasság egyszer az életben van, sokan szeretik, ha eljegyzési gyűrűik különlegesek. Azt akarják, hogy exkluzív és egyedülálló legyen. A tervező gyémánt eljegyzési gyűrű kissé költséges lehet. Ezek a gyűrűk testre szabott illeszkedéssel és gyémánt beállításokkal rendelkeznek.

5. Tiffany Diamond eljegyzési gyűrű:

Tiffany gyémánt eljegyzési gyűrű

Tiffany gyémánt eljegyzési gyűrűje minden lány álma. Ez a gyémánt eljegyzési gyűrű legkiválóbb márkája. A gyűrűk vágása és sokoldalúsága a legjobb tulajdonsága. Kicsit költséges, de teljesen megéri. Még Audrey Hepburn is egyetért ezzel.

6. Vintage gyémánt eljegyzési gyűrű:

Vintage gyémánt eljegyzési gyűrű

A férfiak különleges, családi tulajdonban lévő gyűrűt adnak házastársuknak, és csak akkor kapják meg, ha nagyon biztosak benne. Most a hagyományos hagyományos dizájnt részesítik előnyben. Ezek finomabbak és részletesebbek. A szár bonyolultabb. Van rajta munka.

7. Halo Diamond eljegyzési gyűrű:

Halo gyémánt eljegyzési gyűrű

Angyal fején lebegő körgyűrű van, ezt glóriának hívják. Ezt a koncepciót használják a gyűrűkben. A nagy gyémántot kis gyémántok veszik körül. Vékony ujjakhoz kiválóan alkalmas. Rendszeres használatra jól néz ki.

8. Három kő gyémánt eljegyzési gyűrű:

Három kőből álló gyémánt eljegyzési gyűrű

Három kőből készült gyémánt eljegyzési gyűrűnek három gyémántja van a válla körül. A középső gyémánt valamivel nagyobb, mint az oldalsó. Ez tökéletes azok számára, akik nem akarnak gyémánt eljegyzési gyűrűt választani.

9. Pasziánsz gyémánt eljegyzési gyűrű:

Pasziánsz gyémánt eljegyzési gyűrű

Minden lány szíve el fog olvadni, ha csodálatos és csodálatos pasziánsz gyémánt eljegyzési gyűrűt lát. Ez egy gyémánt gyűrű. Mindenki szereti. Ez a legbiztonságosabb javaslat. Ez egy elegáns lehetőség.

A gyémánt eljegyzési gyűrű az élet legfontosabb része. Ez olyan, mint a házastárs egy részét hordani. Különlegesek és örökké veled maradnak. Ha 20 év után visszanéz, a gyémántgyűrűje még mindig csillogni fog, mint a szerelme.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.