Alfa meditációs technikák

Mindenki hallott a meditáció és az olyan meditációs technikák csodáiról, mint a práni gyógyítás és a reiki, amelyeket gyakran a „varázslathoz” hasonlítanak. De szinte mindenki, aki nem látta első kézből ezt a „varázslatot”, elsőre szkeptikusnak tűnik az erejével kapcsolatban. De ne aggódjon, miután elsajátította az alfa -meditáció művészetét, képes lesz gyakorolni ezeket a csodákat saját testén!

alfa meditáció

Az alfa -meditáció arra a szintre emeli az elmédet, amely az ébrenlét és a majdnem alvás között van. Lassítja az agyhullámokat, és lehetővé teszi a lelked számára, hogy átlépjen egy magasabb asztrális síkra. Egyesek számára mindez úgy hangzik, mint a cigányok és spirituális gyógyítók, stb., Akik hamisnak bizonyulnak.

Azonban az alfa -meditáció tudományosan bizonyított, hogy segíti az elmédet a tested és betegségeinek gyógyításában! Az impulzusok lassításával az agy nyugodt, kényelmes állapotba kerül. Ez az az állapot, amely a mély álom küszöbén áll, amely lehetővé teszi, hogy felfrissülve ébredjen fel, és azt mondja: „Most ez egy gyönyörű reggel!” Az alfa -meditáció ezt a tudatállapotot használja fel olyan trükkök elérésére, amelyekről álmodni sem tud!

Az alfa -meditáció első lépése ennek a lelkiállapotnak a elérése. Ehhez helyezze magát kényelmes helyzetbe, és mélyen lélegezzen be és ki, hogy gyökeret eresszen. Az egyszerű meditáció tipikus lépéseiben a légzéseire koncentrál. Ki -be, ki -be, folyamatosan. Kilégzéskor képzeld el, hogy minden stressz és aggodalom elhagyja az elmédet. Ily módon tisztítsa meg fejét minden feszültségtől és gondtól.

Ez a folyamat a feszültség nagy részét messzire vezeti. Ha azonban az elméd tiszta, átveheti az irányítást ezeken a feszültségeken, és megoldhatja problémáit anélkül, hogy megengedné, hogy stresszt okozzanak Önnek. Így ennek a technikának a segítségével olyan lelki központot ér el, amely segít kiegyensúlyozni a problémákat.

Az alfa -meditáció ezt a spirituális központot használja. Miután elért oda, vizualizációs technikákkal küldheti el agyi jeleit. Az alfa -meditáció elsősorban a tudatalatti felhasználásával valósítja meg céljait.

Az egyik technika az, hogy háromszor, háromszor képzeljük el a számot, majd a kettőt, majd egyet, mindegyiket háromszor. Ez aktiválja az agy egy részét, amelyet ritkán használnak. Ez olyan, mint egy régi, használaton kívüli izom nyújtása.

E gyakorlat után elképzelheti, hogy milyen helyzetben kíván végrehajtani. Képzeld el, hogy a munkád során sikereket ér el, képzeld el, hogy elmúlik a fejfájásod, vagy néhány perc múlva a legjobb órát alszol!

Ahogy elképzeli, bárhol is szeretne lenni, hangosan mondja ki céljait. Lényegében tudatja a tudatalattijával, hogy mi a célja. Ezeknek a képeknek olyannak kell lenniük, mint az igazi események. Amint befejezte ezt, kezdje el visszaszámlálni ötről egyre. Ezután lassan nyisd ki a szemed, és engedd meg magadnak, hogy visszatérj a normális világba.

Az alfa -meditáció átveszi az irányítást a benned lévő összes rejtett erő felett, mozgósítja és irányt ad neki. Lehetővé teszi, hogy a tudatalatti elmédet, amely hajlamos elszakadni a valódi céljaidtól, az életcélod felé irányítsd. Ez nagymértékben növeli esélyeit azok elérésére!

Az alfa -meditáció napi gyakorlásával nemcsak testének fizikai és lelki állapotát, hanem életét és állapotát is javíthatja. Míg korábban rengeteg kudarccal és csalódással kellett szembenéznie, most úgy fogja érezni, hogy a kerekek elfordulnak, ahogy a szerencse jobb kezet nyújt. De tényleg szerencse ez? Vagy ez a művészet teszi lehetővé, hogy cselekedj és javíts az életeden?