Piramis meditációs technikák

A piramis egy háromdimenziós poliéder, ahol az alapon kívül minden oldala háromszög. A piramis alakját természetfeletti erő- vagy energiaforrás ismeri. A közelmúltban a piramis meditáció nagyon híressé vált, mert segít harmóniában maradni az emberekkel és a környezettel. Felemeli a nyugalom, a jólét érzését, és pozitív hozzáállást ad számunkra, hogy bátran nézzünk szembe az élettel és a helyzetekkel.

piramis meditáció

A piramis meditáció fogalma:

Ebből a meditációból érheti el a legjobb eredményt, ha észak felé ül. Egészségesebb elmét és testet kap, ha kelet felé néz. És a gazdagság érdekében a közeljövőben északkeleti irányba kell ülnie. A piramis egy geometriai erősítő, amely segít abban, hogy többet kapjon az ima erejéből. Ez megerősíti a bhaktát vallási meggyőződésében. Ezzel a meditációs technikával sok meditátor kijelentette, hogy eredményeik nagyon gyümölcsözőek. Megtapasztalták az emlékezés felidézését, a múltbeli inkarnáció vízióit, a telepatikus kommunikációt és a tudatosság növekedését.

Nehéz elhinni azt a felfogást, hogy egy egyszerű geometriai alakzat meditáció révén energiát termelhet. De az igazság az, hogy működik, és ez is mellékhatások nélkül. Néhány fontos pontot nem szabad figyelmen kívül hagyni, amikor elkezdik gyakorolni a piramis meditációt. Nagyon boldogok voltunk, hogy megkaptuk ezeket a tippeket, amelyeket alább tárgyalunk.

a. Amikor meditálni kezd egy piramis alatt, ne feledje, hogy négyszer magasabb és nagyobb alakja van, mint Ön.

b. Tudnia kell, hogy melyik anyagot használja. Kerülje a műanyagot, a párizsi vakolatot és az olcsó minőségű téglát. Ezek felelősek lehetnek az idegrendszer károsításáért. Használjon természetes anyagokat, például fát, szent kőzeteket és golyókat, kristályokat stb..

c. A színes piramisokról kérdezze meg terapeutait. Ha nem tudja, melyiket használja, ne csak véletlenszerűen válasszon.

d. Mindig viseljen laza és világos színű ruhákat, például fehér vagy tompa, mint a szürke.

e. Meditáljon egy félreeső helyen, ahol távol van az elektronikus eszközöktől és kütyüktől. Lehet, hogy van egy CD -lejátszója, amely meditációs hangokat vagy mantrákat játszik le.

f. Vannak piramis sapkák, amelyeket olvasás, tanulás, főzés, pihenés stb.

g. A piramisok kozmikus energiát szállítanak az emberi testbe, ezért mindenféle fém- vagy bőranyagot el kell távolítani a környezetéből, mivel ezek fordított hatást válthatnak ki.

h. Tedd fel az istenség képeit vagy bálványait, amelyekben hiszel. Ettől pozitívabban érzed magad, és élvezheted a spiritualitás érzését, miközben meditálsz.

én. Tartsa tisztán és tisztán a szobát, nem csak élvezni fogja a pillanatot, hanem elégedett is lesz a szívével.

j. Tartsa tisztán a piramist és a benne lévő területet is.

k. Tartsa távol cipőjét és szandálját a meditációs helyiségtől.

l. Javasoljuk, hogy terhes hölgyeket és 3 év alatti gyerekeket tartson távol a piramis meditációtól, különben ne tartózkodjanak ott 20 percnél tovább. Ez akkor történik, amikor a szobák kozmikus energiát továbbítanak, ami káros lehet számukra.

m. Mindig tartsa szem előtt, hogy keleti, északi vagy északkeleti irányban üljön, amint azt fentebb említettük.

n. Üljön le egy sáfrány színű szőnyegre.

o. Mindig imádkozz, hogy hálás legyél szüleidnek, a természetnek, Istennek és a piramis kozmikus energiájának, mielőtt elkezded a meditációt.

Kép forrása: 1


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80