Raja jóga meditációs technikák

A jóga a kapcsolatot és a lelki kapcsolatot jelenti a lelkek és a Legfelsőbb Lélek között azáltal, hogy a meditáció részeként emlékeznek rá. Rajyoga néven ismert. A Radzsjóga segít lelkednek kapcsolódni Istenhez, ami békét hoz neked és megszabadít a múlt bűneitől. A jóga mindenféle szennyeződést lemos, mint a folyóban való fürdés, és a lélek megtisztul, amikor kapcsolatba lép a Legfelsőbb Lélekkel.

Raja jóga meditációs technikák

Itt vannak a legjobb Raja jóga meditációs technikák és előnyök.

Mód:

1. Tartson 10-20 percet a napi elfoglaltságtól a Rajyoga számára, akár kora reggel, akár este.

2. Válasszon egy félreeső helyet, és pihenjen. A megfelelő hangulat kialakításához lágy zenét használhat.

3. Üljön kényelmesen a padlón vagy a széken, és tartsa a gerincét egyenesen.

4. Tartsa nyitva a szemét, és nézzen valamit maga előtt.

5. Ne hagyja abba a gondolkodást, csak figyeljen és próbáljon koncentrálni. Ha zavaró gondolatok támadnak, csak kerülje azokat.

6. Elkezd békésnek érezni magát, és akkor létrehozhat egy gondolatot magának. Próbáld összekapcsolni a lelkedet Isten Legfelsőbb Lelkével. Próbáld meg elképzelni a gyönyörű földet, amelyet Ő teremtett. A zöld fák, a kék óceánok, a színes madarak és a sokféleség minden együtt él.

7. Amikor megpróbálsz kapcsolatot kialakítani Istennel, észre fogod venni, hogy pozitívnak érzed magad és együttérzőbb vagy. Olyan tudatossággal és tudással rendelkezel, amely néhány nappal korábban hiányzott.

8. A meditáció befejezéséhez meditáljon néhány percig, csukott szemmel, és ne gondoljon.

Előnyök:

Megértés:

A jóga növeli a tűrőképességedet. Az embereknek sok helyzettel kell szembesülniük, és túl kell élniük a világi ostobaságokkal, problémákkal, irritációval, depresszióval stb. Ez viszont simábbá teszi kapcsolatait, mivel magasabb a helyzete az irányítás alatt.

Ítélet:

A meditáció tudatosítja az elmédet, és világosabb elképzeléseid vannak az életről. Azok a döntések, amelyek néhány napja még kétesnek és homályosnak tűntek, most teljesen rendben lévőnek tűnnek, és készen állsz arra, hogy pontos döntéseket hozz, amelyek az elmédből fakadnak. Képes leszel jobban megítélni magad, de ne próbálj másokat megítélni.

Megkülönböztetés:

Ahogyan egy ékszerész pillanatok alatt meg tudja különböztetni a valódi és a mesterséges ékszereket, nekünk is megvan a képességünk arra, hogy megkülönböztessük a helyes és a rosszat. Kitalálhatja az igazságok és a hazugság közötti különbségeket, megértheti az ideiglenes és az örök közötti különbséget, a felületes és a finom közötti különbséget stb..

Visszavonás:

Teljes tudatában annak, hogy a lelke különbözik a testétől, kivonhatja magát az érzékszervektől. Ahogy a csiga visszavonul a héjában, hogy elkerülje az örök erőket, vagy csak pihenjen, még az ember is képes lesz minden helyzetből visszavonulni önmagához, hogy védelmet érezzen.

Tartós nehézségek:

A meditáció segít elviselni a nehézségeket. Ha van ereje és hite a spiritualitásában, és tudja, hogy amit tesz, helyes, akkor lesz akaraterője és elkötelezettsége a kemény munkához és a nehéz helyzetek zökkenőmentes átéléséhez.

Összpontosított:

Az emberi agyban sok gondolat van szétszórva mindarról, amihez kapcsolódik. Ezek minden bizonnyal stresszelni fogják őket egy bizonyos időpontban, és ekkor a meditáció gyógyítóvá válik. Amikor elkezdesz egyenesen gondolkodni, koncentrált maradsz. Ez fényre, szabadságra hoz fel és megszabadít a feszültségtől.