Samarpan meditációs technikák

A Samarpan Meditation egy meditációs forma, amelyet Shree Shivkrupanand Swami tanított. Ez egy gyakorlat, amely egyesít bennünket az Univerzális Energiával. Ha megfelelően gyakorolja, megkapja a Kundalini energiát. Ez az isteni energiával való kapcsolat, amelyet magunkban kell éreznünk. Teljesen elfeledteti velünk fizikai létezésünket, és olyan emberré válunk, aki tele van Egyetemes Tudattal. Ez az az idő, amikor másfajta boldogságérzetet kezdünk érezni, és pozitív hangulat kezd kialakulni, amikor az univerzális energia elkezd áramlani.

Samarpan meditációs technikák

Samarpan Meditációs Mantra Gyakorlati technikák:

  • A Samarpan meditációt nagyon egyszerű gyakorolni. Azt jelenti, hogy átadjuk magunkat az isteni energiának, miközben meditálunk. Elengedjük egónkat, kívánságainkat, gondolatainkat, megbánásainkat és minden akadályt, amely megakadályozza a meditációt.
  • Kezdjük azzal, hogy egy mantrát énekelünk, amelynek koncentrációja a fejünk tetején lévő korona csakra alapján történik. Csendben maradunk, és imádkozunk az egyetemes békéért. Ettől a szívünk tisztának érzi magát, és egy lépést teszünk előre a spiritualitásban.
  • Üljön kényelmesen, és keresztbe tegye a lábát, miközben a padlón ül. Becsukja a szemét, és elkezdi elterelni magát minden külső tárgytól.
  • A legjobb idő erre a meditációra a napfelkelte előtt van, mert akkor nyugodt a légkör, és nincsenek negatív gondolatok a fejében. Jobban tud koncentrálni az alvásból való ébredés után, majd elkezdheti a napot.
  • A sugárzó energia elterjedt az egész testében, és akkor is békés marad, ha napi munkáját végzi.
  • A reggel 3.30 és 9.00 között a legjobb alkalom erre a meditációra. Azonban meditálni bármikor hajnali 3.30 és 22.00 között lehet, ha nem tud ilyen korán felébredni.
  • Naponta kétszer, reggel és egyszer este meditálhat, ami még inkább megnyugtatja az elmét, és könnyed és boldog érzést kelt.

A Samarpan meditáció előnyei:

A rendszeres meditáció teljes egyensúlyt biztosít az életedben, és ha egy személy kiegyensúlyozott, akkor teljesen isteni. Képessé válnak arra, hogy fizikailag, mentálisan, érzelmileg, társadalmilag és természetesen szellemileg is fejlődjenek. Jobban kezdik szemlélni az életet, és megfigyelők. Kezdenek többet tanulni és kevesebbet beszélni, és új tapasztalatokat szereznek, hogy megértsék, mi az élet.

Fizikai segítség:

Ahogy meditációs szintje idővel folyamatosan javul, hamarosan teljesen szabadnak érezheti magát. Mentes leszel a betegségektől, és felemelkedik az immunrendszered. Elkezdi egészséges testét, és nyugodt és összeszedett lesz.

Mentálisan:

Segít mentesülni olyan mentális problémáktól, mint a stressz, aggodalmak, feszültségek, szorongás, bűntudat, frusztráció és depresszió. Szeretnéd megszabadítani elmédet a rossz eseményektől és a jövő gondjaitól. Csak békében szeretné élvezni a jelen pillanatot.

Érzelmek:

Inkább érzelmes ember vagy, ahol elengedsz minden negatív gondolatot, és kedves leszel az emberekkel szemben.

Társadalmilag:

Ön elégedett és békés. Boldog vagy, és mindent pozitívan fogadsz. Dolgozhat, és sikeresebb lehet abban, amit csinál. Kapcsolatba lépsz az emberekkel, és ők fogadják a pozitivitásodat.

Lelkiség:

A meditációval átgondolt állapotba kerül, és fokozatosan tapasztalja lelke rezgéseit. Elkezded érezni a spiritualitást, és ez önmegvalósításhoz vezet. Közelebb kerülsz Istenhez, és érzed az isteni erőt.