9 bedste samling af diamantforlovelsesringe i Indien

Kærlighed er den mest overvældende følelse. Kærlighed kommer med et bånd og diamanter. Dette bånd mellem to mennesker styrkes med bryllup. Et bryllup er markeret ved at bære en ring i venstre hånds tredje finger. Det kaldes forlovelsesring.

At give nogen en ring og acceptere det er et tegn på at være forlovet med ham eller hende. Det markerer, at du er taget, og du tilhører en og kun én person. Det er en persons mest værdsatte besiddelse.

Mode diamantringe til engagement:

Diamantforlovelsesring er det foretrukne mest valg til at foreslå nogen. At vælge en forlovelsesring kan være en opgave. Det rigtige snit, indstilling og størrelse på diamanten skal være at vælge godt.

1. Diamantforlovelsesringbånd:

Diamant forlovelsesringe

Bandring er den nyeste trend. Det har samme tykkelse og bredde af skaftet hele vejen igennem. Diamanten er besat i. Den er enkel og kan bruges til daglig brug. Da det har minimalt design, er chancerne for at sidde fast i hår eller kjole mindre. Det ser meget smart og meget elegant ud.

2. Platin Engagement Diamond Ring:

Platinum diamant forlovelsesring

Mange gange ser guld skinnende og tarveligt ud. Derfor undgår mænd at bære det. Platin er guldet i ringe. Det kaldes også som hvidt guld. Det er det dyreste metal. Det er også et sjældent element. Det er kendt for sit lange liv. Derfor er forlovelsesringe lavet af platin for at markere den evige binding.

3. Par diamantforlovelsesringe:

Par diamant forlovelsesring

For det meste vælger parret deres ring sammen. De er parret og har næsten samme design. Parringen udføres klogt. Nogle gange er de udskåret med initialer eller datoer. Forever platin diamant forlovelses par ringe er den mest lignende type.

4. Designer diamant forlovelsesring:

Designer diamant forlovelsesring

Da ægteskab er en gang i livet, kan mange mennesker lide at få deres forlovelsesringe til at være specielle. De vil have det til at være eksklusivt og unikt. Designer diamantforlovelsesring kan være lidt dyr. Disse ringe har tilpasset pasform og indstillinger af diamant.

5. Tiffany Diamond forlovelsesring:

Tiffany diamant forlovelsesring

At have Tiffany diamantforlovelsesring er enhver piges drøm. Det er det mest premium mærke af diamantforlovelsesring. Ringenes snit og alsidighed er de bedste træk ved den. Det er lidt dyrt, men det er det hele værd. Selv Audrey Hepburn vil være enig.

6. Vintage diamant forlovelsesring:

Vintage diamant forlovelsesring

Mænd giver en særlig, familieejet ring til deres ægtefælle og gives kun, når de er meget sikre. Nu foretrækkes en dags traditionelle design mere. De er mere udsøgte og detaljerede. Skaftet er mere indviklet. Det har arbejde på det.

7. Halo Diamond forlovelsesring:

Halo Diamond forlovelsesring

Engels hoved har en flydende cirkulær ring, det kaldes glorie. Dette koncept bruges i ringe. Den store diamant er omgivet af små diamanter rundt omkring. Det er velegnet til små fingre. Det ser godt ud til regelmæssig brug.

8. Tre sten diamant forlovelsesring:

Tre sten diamant forlovelsesring

Tre forlovelsesringe med diamant har tre diamanter omkring skulderen. Den midterste diamant er lidt større end dem i siden. Dette er perfekt til dem, der ikke ønsker at udskille diamantforlovelsesring.

9. Solitaire Diamond Engagement Ring:

Solitaire Diamond forlovelsesring

Hvert piges hjerte vil smelte ved at se en storslået og fantastisk kabal med diamantforlovelse. Det er en enkelt diamantring. Det er elsket af alle. Det er det sikreste valg at foreslå. Det er en elegant mulighed.

Diamantforlovelsesring er den vigtigste del af livet. Det er som at bære en del af din ægtefælle. De er specielle og forbliver hos dig for evigt. Når du ser tilbage efter 20 år, vil din diamantring stadig glitre som din kærlighed.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.