9 A kék esernyők legújabb kollekciója képekkel

Az esernyők a legnépszerűbb kiegészítők, amelyek minden otthonban megtalálhatók. A változatos árnyalatok közül a kék esernyők a legkedveltebb és legkedveltebb árnyalatok mindkét nemnél. Ezekben az árnyalatokban is széles választék áll rendelkezésre, mint minden más kollekció sorozat. Vannak nyomtatott, sima, négyzet alakú, kör alakú, könnyű és nagy teherbírású kék esernyők is.

A kék esernyő különböző árnyalatai minden évszakban:

Itt megtalálhatja a kék esernyők 9 legjobb modelljét.

1. Fém tengelyű kék ​​esernyők:

Fém tengelyű kék ​​esernyők

Ez a kék esernyő fekete színű fémkerettel, és automatikus nyitásból áll. Fekete műanyag fogantyúval és 8 üvegszálas bordával rendelkezik. Fémtengelyből és nyomógombos műanyag fogantyúból készül.

2. Mini összecsukható kék esernyők:

Mini összecsukható kék esernyők

Fedezze fel ezt a csinos, kompakt és elegáns stílusú világoskék esernyőt. Ez az egyik kedvenc esernyőkék mintája a hölgyek körében. Ezek mini típusú összecsukható esernyők, 3 színpadon, 8 bordával és megfelelő borítással. Ez a méret elfér a legtöbb női kézitáskában.

3. Fából készült fogantyú kék esernyők:

Fából készült fogantyú kék esernyők

Ez a sötétkék esernyők klasszikus gyűjteménye, amelyek sziporkázó fa fogantyúval rendelkeznek, túl görbékkel, és amelyeket túl kényelmes kezelni. Ez az esernyő 90 cm átmérőjű, lombkoronája poliészter anyagból készült. Ez egy stabil és kissé nehéz esernyő, súlya 570 g.

4. 64 hüvelykes golfkék esernyők:

64 hüvelykes golf kék esernyők

A figyelemre méltó és szemet gyönyörködtető vörös és kék esernyőt nézi, 8 erős bordával, hogy tartsa a lombkoronát. A lombkorona poliészter és nylon anyagból készült, hogy átvészelje a szezonális időjárás hatásait. A fogantyú erős és tartós üvegszálas anyagból készült, hogy erőt adjon a fogáshoz.

5. Gyerekek automata kék esernyője:

Gyerekek automata kék esernyője

Ideális a gyermekek számára, mivel a lombkorona mindössze 70 cm átmérőjű. Ez a királykék esernyő különleges tompa biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például a könnyen lenyomható nyomógomb, amely lehetővé teszi az esernyő egy érintéssel történő kinyitását. Az esernyő össztömege mindössze 300 gramm.

6. Unisex összecsukható kék esernyők:

Unisex összecsukható kék esernyők

Szerezd meg a legújabb divatos kék esernyőt a tartozékgyűjteményedben, hogy divatos legyél. Ennek könnyű és anyagálló tulajdonságai vannak, amelyek megkönnyítik a szállítást. Az első osztályú ABS műanyag kiváló védelmet nyújt.

7. Virágmintás apró hajtogatású kék esernyők:

Virágmintás apró hajtogatású kék esernyők

Fogja meg ennek a legújabb égszínkék esernyőnek az elegáns formáját, amely nagyon kompakt. Lézeres maratású fa fogantyúval ideálisak a ragyogó napsütéses napokra. Hozzáillő fedéllel rendelkezik, és praktikus összecsukható méretben van, hogy elférjen minden kis méretű kézitáskában.

8. Minden négyzet alakú, kompakt kék esernyő:

Minden négyzet alakú, kompakt kék esernyő

A legjobb minőségű kék ​​esernyőt keresi? Itt a sötétkék esernyő, új, négyzet alakú kialakítással, kompakt, könnyen összecsukható és könnyen hordozható funkcióival. Hüvelye 13 hüvelyk, lombkorona átmérője 32 hüvelyk.

9. Automatikusan nyitott nagy kék esernyő:

Automatikusan nyitott nagy kék esernyő

Ha mozgalmasnak találja a régi méretű esernyőket, próbálja ki ezeket a nagy kék esernyőket, amelyek hatalmas méretű lombkoronával rendelkeznek. 8 bordára vannak osztva, amelyek a legerősebb részei, és a keretek is öntött fémből készülnek. Erős szálas fogantyúja biztosítja a tapadást nedves kéznél is.

A kontinensek egyes részein az év minden évszakában használják. Hasznosak mind a napsütéses, mind az esős napokra? Ezen kívül találhat unisex formatervezésű termékcsaládokat is, amelyeket vásárolhat, mint otthoni alapvető kellékeket. Ezeknek a csodálatos kék esernyőknek a gyűjteményében gyerekeknek is találhat néhányat. Összességében az egész család bármikor használhatja ezeket a káprázatos és remegő kék esernyőket.