9 Smukke og stilrene tegnebøger i rustfrit stål i nyeste designs

Stålpunge er trendy moderne tegnebøger, der ser meget utraditionelle ud. Tegnebøgerne fremstillet i metaller som aluminium osv. Giver et fantastisk udseende og giver tegnebøgerne et matt udseende eller et skinnende look. Vælg de bedste tegnebøger fra denne liste, og du er sikker på at sætte hovederne til at dreje. Komplimenter vil altid blive overøst, når folk ser dig med en af ​​disse skønheder.

Top 9 rustfrit stål tegnebøger i nyeste designs:

Leder du efter de bedste rustfrit stål tegnebøger i de nyeste designs? Derefter kommer du til det rigtige sted. Her leverer vi 9 bedste stålpunge i trend, som helt sikkert tiltrækker opmærksomhed hos alle.

1. RFID -tegnebog i rustfrit stål:

Stål tegnebøger

Dette er en sofistikeret RFID rustfri stålpung til at holde dine kreditkort. Pungen i rustfrit stål åbner i harmonika -stil og har plastiklommer indeni. Der er op til 8 pladser, der kan rumme op til 12 kort. RFID -teknologien findes i denne tegnebog, hvilket gør den perfekt til at have med på dine rejser.

2. To-foldet stålpung til mænd:

Bi foldet stålpung

Her er en fantastisk stålpung, der ligner en traditionel læderpung. Stålens struktur er sådan, at det ligner meget en læderfinish. Tegnebogen er perfekt til at holde dine kort og regninger. Dens tegnebog er en dobbelt, der hjælper med at holde dine regninger i form.

3. ID View rustfrit stål tegnebog til mænd:

ID View Steel Wallet

Dette er en sej pung, der har et fantastisk look. Tegnebogen har et snit i midten af ​​tegnebogen, hvorigennem du kan se id -kortet. ID -kortpladsen er bare den første lomme i tegnebogen, og på denne måde kan du se id’et.

4. Tekstureret stålpung:

Tekstureret stålpung

Mænds tegnebog findes i flere forskellige stilarter og teksturer. De normale læder tegnebøger har teksturer og tryk. Stålpungerne kan også fås i forskellige stilarter og teksturer. Denne klassiske pung i stål har et fantastisk mønster med to teksturer til for- og bagside.

5. Box Style Steel Wallet:

Box Style stålpung

Denne stålpung er lavet i en æske stil. Tegnebogen åbner for at afsløre harmonika lommer. Box -tegnebogen har kreditkortåbninger til at holde dine varer sikre. Pungens yderside er lavet af rustfrit stål og en læderindsats. Dette giver det et sofistikeret look.

6. Nøgle lad stål tegnebog:

Nøgle lad stål tegnebog

Her er en stålpung, der har en ekstra fordel i forhold til andre stålpunge. Tegnebogen har en nøgleslot til opbevaring i en nøgle. Det har også et klip til at holde dine penge intakte. Stålpungen kommer i trendy designs og udseende.

7. Automatisk stålpung:

Automatisk stålpung

Vælg denne bankkortkasse, der automatisk åbner åbningen. Kortene i tegnebogen glider ud til, når der klikkes på dem. Dette er en vidunderlig tilføjelse til dit rejsetilbehør. Det er praktisk, når du skal søge efter ting som kort og id og regninger.

8. Personlig rustfrit stål mænds tegnebog:

Personlig stålpung

Her er en god gaveindstilling til dig. Denne vidunderlige stålpung kan tilpasses med din yndlingsformulering eller noter. Dette gør den til en perfekt fødselsdags-, jubilæums- eller særlig gave. Stålpungen opbevarer alle dine personlige data med hensyn til kort og regninger sikkert.

9. Geometrisk mønster stål tegnebog:

Geometrisk mønster stål tegnebog

Få disse fantastiske en af ​​en slags stålpung i et geometrisk mønster. Pungens tofarvede stålstruktur giver den en mat og skinnende effekt. Det geometriske mønster gøres effektivt på grund af de to deciderede designs. Tegnebogen kan rumme både kort og regninger.

Stålpunge er fremstillet i aluminium eller andre legeringer for at få et tyndt eller stærkt panel på hver side. Stålpungene har slots til kreditkort og regninger. De kan være dobbelt, boksstil og har også geometriske mønstre.