9 egyedi kínai esernyő különböző modellekkel

A kínai esernyőket világszerte kedvelik egyedi kialakításuk és felépítésük miatt. Kiemelkednek a tömegből, és vintage stílusú nyilatkozatot adnak. Olvassa el, hogy megtudja, miért a kínai esernyők a legjobbak az esős évszakban.

Hagyományos és klassz kínai stílusú esernyő esküvőre képekkel:

Itt vannak a legjobb kínai esernyőtervek minden alkalomra.

1. Rózsaszín kínai esernyő:

Rózsaszín kínai esernyő

Ez a rózsaszín kínai esernyő juta szövetből készült, és a legjobb a nyári szezonban. Esőben nem használható, mivel a juta ruhával nem lehet átitatni az esővizet. Napközben elvégezhető egy funkcióra, és az öltözékéhez is illeszthető, hogy javítsa a megjelenését.

2. Ázsiai japán esernyő:

Ázsiai japán esernyő

Ez egy kínai napernyő esernyő, 22 hüvelyk, és selyemből készült. Használható esős és nyári szezonban is. Ázsia más részein ez az esernyő télen is használható, hogy megmentse a havazástól. Nagyon gyorsan szárad, és többször is használható.

3. Zöld kínai esernyő:

Zöld kínai esernyő

Ezt a kínai napernyőt kötelező vásárolni azoknak, akik a stílusra és a napsütés elleni védelemre egyaránt figyelnek. A nyári szezonban mélyen használható. Ez a hűvös világos zöld szín megnyugtatja a szemet és kellemes is.

4. Fehér kínai esernyő:

Fehér kínai esernyő

Ezt a kínai esküvői esernyőt kötelező vásárolni azoknak, akik esküvői ruhájukhoz illő kiegészítőt keresnek. Ez a virágos hímzésű fehér esernyő a legelegánsabb az összes kínai esernyő között. Egyébként is használható rendszeres használatra, hogy megvédje magát a naptól.

5. Kézzel készített kínai esernyő:

Kézzel készített kínai esernyő

Ezt a kézzel készített vörös kínai esernyőt kötelező vásárolni azoknak, akik az eredetiséget és az egyedi dizájnt keresik. Erős és ellenálló, és nyári és téli szezonban is használható. Különböző más színekben kapható, de a vörös a legelőnyösebb. Könnyen szárad, és újra és újra használható.

6. Sárga kínai esernyő:

Sárga kínai esernyő

Ez a hagyományos kínai esernyő ritka darab, mert nem könnyen megtalálható a piacon. Különlegessége a hagyományos kínai dizájn és szerkezet. Nyáron és esős időben is használható, erős és tartós. Különböző színekben érkezik, hogy megfeleljen mindenki igényeinek és stílusának.

7. Vízálló kínai esernyő:

Vízálló kínai esernyő

Ez a kínai stílusú esernyő vízálló, és kifejezetten az esős évszakra készült. Könnyen hordható esőben, mivel könnyű. Gyönyörű design nyomatok vannak rajta, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek.

8. Kék virágú kínai esernyő:

Kék virágos kínai esernyő

Ez a kínai papír esernyő elegáns darab, mert tartozékként használható egy funkcióhoz, és megmenthet a napfénytől. Bár törékeny, mivel papírból készül, jól felhasználva tartósnak bizonyulhat. Különböző méretben és színben kapható, az Ön igényeinek megfelelően.

9. Olajpapír kínai esernyő:

Olajpapír kínai esernyő

Ez a kínai esernyő többcélú. Mivel olajpapírból készül, vízálló; azonban nem használható perzselő napfényben. Virágos mintákkal borított, és az ernyőt alátámasztó fa fogantyúval. Bármilyen korosztály használhatja, mivel könnyű és könnyen hordozható.

A kínai esernyőket talán Kínában találták fel. De manapság az egész világon divatos kiegészítőként használják. Különböző méretben és színben kaphatók, és több alkalommal is használhatók. Gyönyörűek és elegánsak, és megkülönböztethetnek a tömegtől.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80