9 gyönyörű formatervezésű vörös esernyő képekkel

Az esernyőt fából vagy fémből készült bordák támasztják alá, amelyek általában egy fa, fém vagy műanyag oszlopra vannak felszerelve, hogy védelmet nyújtsanak az esős időszakban. Általában a piros szín azt jelzi, hogy a szerelem vagy a sport szimbóluma. Valójában a vörös szín a szexmunkások jogainak fontos szimbóluma, és eseményekre is használják. A vörös esernyő szimbólumot először Velencében használták a szexmunkások; Olaszország 2001 -ben. Később ez híres rendszeres használatról mindenki számára. A vörös esernyő projektet 2010 -ben alapították..

A legjobb és stílusos vörös esernyők:

Nézzünk néhány top 9 vörös esernyőt.

1. Hosszú vörös esernyő:

Hosszú piros esernyő

Nagy piros esernyő, kerek fogantyúval, könnyen hordozható. Ez egy esernyő, amely esőben és nyáron hasznos. Ez könnyen nyitható és zárható esernyő, és az öregek is könnyen hordozhatják. Az esernyő fogantyúja kényelmes az egyenes fekete színű rúddal.

2. Alkalmi vörös esernyő:

Alkalmi piros esernyő

Az intelligens fekete és piros esernyő csodálatos kombinációja a fekete színű, egyenes fogantyúval. Hasznos alkalmi napok lehetnek a szezonban. Ilyen esernyőt talál a golfpályán is. Az alsó rugók egyszerű működését kapja, azaz könnyen kinyitja.

3. Koktél vörös esernyő:

Koktél Piros esernyő

Itt a vörös esernyő csodálatos kombinációja fehér pöttyökkel. Ez egy kicsi piros esernyő, amely leginkább a koktélpartikban hasznos az ügyfelek számára. Ezt az esernyőt ujjételekkel vagy bármilyen whisky pohárral tarthatja, hogy vonzza a koktélpartit. Ezt a fajta esernyőt rendezheti a következő partira.

4. Fa vörös esernyő:

Fa vörös esernyő

Ez egy nagy piros esernyő, amelynek fából készült tengely alsó rugói és egyenes fa fogantyúja fekete véggel rendelkezik. Megtalálja az automatikus nyitó mechanizmust a kényelem és a könnyű használat érdekében. Ez egy jó minőségű esernyő.

5. Rövid piros esernyő:

Rövid piros esernyő

Ez egy nagyon kicsi kombinációja a csodálatos esernyővörösnek és a fekete mate gumi bevonatú fogantyúnak. Ez ultraibolya alumínium keretből készült, pongee anyaggal. Piros nyakkendőpántja van ennek az esernyőnek a tartására.

6. Tervező vörös esernyő:

Tervező vörös esernyő

Ez az esernyő a piros és a fehér szín kombinációja. Ez poliészter anyagból készült, fehér virágmintákkal. Megtalálható az egyenes fogantyú, amely kiváló minőségű anyagból készült, és vonzó dizájnnal rendelkezik. Lány piros esernyővel könnyedén járhat az esőben.

7. Babák vörös esernyője:

Baba piros esernyő

Állat témájú esernyő, fekete színű pöttyökkel. Ez az esernyő nagyon jó módja annak, hogy gyermekei szárazon, könnyűek és könnyen kezelhetők legyenek. Kényelmesebbé teszi a gyerekek számára, hogy magukkal vigyék, és kiváló minőségű rajzfilm gyerekeknek készült piros esernyő.

8. Étkezőasztal Piros esernyő:

Étkezőasztal Piros esernyő

Itt poliészter téglalap alakú vörös esernyő lesz a tökéletes megjelenés az étkezőasztalhoz. Ez az esernyő az asztalon található. Kézi döntési mechanizmussal rendelkezik, amely szükség esetén folyamatos árnyékot biztosít. Minden szék és esernyő azonos poliészter szállal érkezik. Ez egy tökéletes piros terasz esernyő.

9. Solar Light Red esernyő:

Solar Light Red esernyő

Ez az esernyő napelemes LED -es lámpákból készült. Ez az esernyő tökéletes vörös kültéri esernyő. Kerek napelemmel rendelkezik az esernyő napenergiájának tetején. Ez hatékonyabb az UV -blokkoláshoz. Könnyű billentés, kézi hajtókar emelés és légbefúvás. Nyomja meg a gombot, és az esernyő balra és jobbra dől.

A vörös esernyő stílusok széles választékát kínálja, amelyek minden alkalomra és minden évszakra alkalmasak. A vörös esernyők a leghasznosabbak az esküvőtől és a temetéstől a vállalati rendezvényekig és a mindennapi használatra. Minden vörös esernyő kiváló minőségű, mégis megfizethető, alacsonyabb áron. Néhány vörös esernyő nagyon fantasztikus és stílusos. Ezek az esernyők üvegszálas keretből készülnek.