9 gyönyörű kerti esernyő képekkel

Vannak, akik szenvedélyüknek tartják ezeket a kerti esernyőket, és többségüknek az egyik kertje, hogy a kertben részesüljenek az előnyökből és a luxusból, ha családjukkal és barátaikkal együtt élvezhetik. Ezekben a kerti esernyőkben többféle típus létezik, mivel hatalmas kivitelben gyártják és modellezik. Ezenkívül testre szabhatók és elkészíthetők az Ön igényei szerint. A kerti esernyők különböző színben és formában is léteznek.

Legjobb kerti esernyők:

Íme néhány a legjobb 9 kerti esernyő különc modellje,

1. Nagy konzolos kerti esernyők:

Nagy konzolos kerti esernyők

Ez egy négyzet alakú kerti esernyő a Toscana modelljében, két rétegű lombkoronával, amely lehetővé teszi a szellőzést. Az oszlop erős fém alkatrészekből készül, hogy ellenálljon a lombkorona és a nehéz bordák teljes súlyának. A rögzített magasságú konzol lehetővé teszi a lombkorona kinyitását, és azt egyetlen csörlő operációs rendszer is beállíthatja.

2. Kerti esernyővel ellátott teraszasztal -készlet:

Terasz asztali készlet kerti esernyőkkel

Ez a valaha volt legjobb kerti bútor kollekció, amely terasz asztallal és kerti esernyővel ellátott székekkel rendelkezik. Az asztal és a székek fonott és teakfa felhasználásával készülnek. A keretek és bordák alumíniumból és kovácsoltvasból készülnek. Könnyen karbantartható, és nagyon jól érezheti magát ezen a kerti asztali esernyőn ülve egy mozgalmas nap után.

3. Nyolcszögletű konzolos kerti esernyő:

Nyolcszögletű konzolos kerti esernyők

Csodálatos élményben lehet része a családjával és a barátaival ezzel a napernyővel. Ezek a fajták mind étkezési, mind mély ülési élményekre invitálnak. 13 méteres előtetővel rendelkezik, amely bőséges árnyékot és védelmet nyújt a zord napsugarak ellen.

4. Kis terasz kerti esernyők:

Kis terasz kerti esernyők

Ez a kis kerti esernyő-készlet a Wall-Mart árnyékos teraszbelső témáján alapul. Rendkívül lenyűgözőek, mivel ülései illeszkednek a lombkoronához. Fémrúdja van, amely az asztalra van ágyazva. A teljes asztalkészlet bambuszból készült.

5. Csíkos mintás kerti esernyők:

Csíkos mintás kerti esernyők

Fedezze fel ennek a csábító fehér és fekete kerti esernyőnek a szépségét csíkos mintában. Hatszögletű poliészter lombkorona felhasználásával készül. Tartós fémrúddal és fém állvánnyal is rendelkezik, amely segít abban, hogy bárhol tartsuk.

6. Állítható tengelyű kerti esernyők:

Kerti esernyők állítható szárral

Íme az új találmány a szabadtéri kerti esernyők sorozatában. Látható, hogy az asztal és székei teljes egészében szálból vannak öntve, és egyes fémrúdokkal vannak összekötve. A lombkorona kék és fehér árnyalatú, 40 hüvelyk átmérőjű. Homokkal töltött hordtáska állvánnyal érkeznek, hogy egyenesen tartsák és tartsák.

7. Textilene Fabric kerti esernyők:

Textilén szövet kerti esernyők

Ezek az esernyők textilén szövetből készülnek, bevonatos hálóval, amely körülbelül 80% -os napvédelmet biztosít. Ezek a kerti napernyők a forgattyús emelőmechanizmusnak nevezett technológia felhasználásával készülnek. Az ernyőt a nehézfém oszlop támogatja.

8. Bézs színű lombkorona kerti esernyők:

Bézs színű lombkorona kerti esernyők

350 denier poliészter szövetből készül, és a lombkorona suttogva bézs színű. Ez a nagy kerti esernyő védelmet nyújt a nap UV -sugaraival szemben. Tűz- és vízálló tulajdonsággal is rendelkezik.

9. Banánmodell kert esernyő:

Banán modell kerti esernyők

Ez a nagy kerti esernyő akár 8 láb magasságig is felállhat, és a szövet poliészterből és nylonból készült. A modell neve Banana design, és a fém pólus MS porszórt bevonattal rendelkezik. Ennek a kerti terasznak az ernyője 8,5 hüvelyk átmérőjű.

Az ilyen típusú esernyőket főként két különböző kategóriába sorolják- kis és nagy terasz esernyők. Néhányukhoz teraszasztalok tartoznak, néhányhoz pedig hatalmas és hatalmas teraszméretű előtető. Mindegyiknek megvannak a sajátosságai, mivel a lombkoronák különböző anyagaiból és modelljeiből választanak. Négyzet, kör, hatszög és nyolcszög alakzatok vannak a lombkoronákban. A rúdhoz, a bordákhoz és a lombkoronákhoz kiválasztott anyagok szintén létfontosságúak az esernyők életében.