A legjobb 9 divatos esernyő képekkel

A díszes esernyők mindenhol láthatók, amelyek hatalmas kollekciókkal rendelkeznek a tervekben és modellekben. Kifejezetten férfiak, nők és gyerekek számára is elérhetőek. Ezeket az esernyőket úgy tervezték, hogy illeszkedjenek és ellenálljanak a különböző éghajlati viszonyoknak. Emellett erősek, hosszú élettartamúak és gondosan modellezettek.

Legjobb díszes esernyők:

Íme néhány a Top 9 díszes esernyők gyűjteményeiből, amelyek minden bizonnyal nagyon inspirálnak.

1. Pagoda csipke díszes esernyők:

Pagoda csipke díszes esernyők

Ez egy új és elegáns golf esernyő, amely napos és esős időben egyaránt használható. Ez a divatos esernyő poliészter pongee anyagból készült, hosszú fogantyúval. Csipkével díszített, és nem automatikus nyílásokkal rendelkezik.

2. Lenyűgöző esőcseppek nyomtatott díszes esernyők:

Lenyűgöző esőcseppek, díszes esernyők

Itt megnézheti az imádnivaló, divatos fekete esernyőt, lenyűgöző esőcseppekkel mintázva. Automatikus nyitás és bezárás funkcióval rendelkezik, amelynek baldachin mérete elég nagy két személy számára. A középső oszlop erős alumíniumból készült, és a 8 tartós borda ellenáll a súlyos viharoknak.

3. Vision Clear Dome Fancy esernyő:

Vision Clear Dome Fancy esernyő

Nézze meg ezt a vadonatúj, tervezett kupola díszes kültéri esernyőt, amely tisztán látja. A szegély és a fogantyú buborékrózsaszín árnyalatú. Teljesen átlátszó PVC -ből készült, és olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a könnyű, tartós és stílusos.

4. Csipke menyasszonyi díszes esernyők:

Csipke menyasszonyi díszes esernyők

Fedezze fel az esküvői esernyők sorozatának valaha készült új kollekcióját. Tiszta fehér pamut csipke rátétekből állnak, amelyek nagyon jól illeszkednek a menyasszony esküvői öltözékéhez. A sugár 31 cm, és kézzel készült, fémvázas munkával.

5. Fodros hosszú rózsaszín díszes esernyők:

Fodros hosszú rózsaszín díszes esernyők

Ez az esernyő tisztán kézzel készített, 20 hüvelykes poliészter lombkoronával, és a sallangokat is gondosan kézzel varrják. A fogantyú ón kézzel készített módszerrel készül, amelynek zománc pillangója van a kiváló minőségű fém ujjmarkolat felett. Ez egy divatos esernyőmárka egyik legjobban elkészített alkotása.

6. Feltűnő Kitty mintás díszes esernyők:

Feltűnő cicás mintás díszes esernyők

Ön itt van, hogy vessen egy pillantást a divatos esernyőre, amely pompás megjelenést kölcsönöz az egyszerű gyártásnak. A 100% poliészter lombkoronára többszínű kiscicák vannak nyomtatva. Átmérője 23 cm, fából készült fogantyúval ellátott fémkeretből készült.

7. Zebra mintás díszes esőernyők:

Zebra mintás díszes esernyők

Ez a dupla bélelt lombkorona díszes napernyő belső oldalán zebramintás fekete -fehér lombkorona található. Erős és erős 8 bordával rendelkezik, amelyek öntött fémből készültek. A lombkorona anyaga akril, és minden időjárási típushoz alkalmas.

8. Flouncy Ruffle vágott díszes esernyő:

Flouncy Ruffle vágott díszes esernyő

Itt az ideje, hogy felfrissítsd a bátyádat ezzel a fodros, nyirkos esernyővel. Ez a díszes fehér esernyő fehér csipkéből készült, és hímzett anyaggal van behelyezve. Fa nyéllel és fa nyéllel rendelkezik. Kinyitáskor 33 hüvelyk méretű.

9. Tervezett díszes esernyő:

Tervezett díszes esernyő

Nyisd ki a szemed, hogy örömet szerezhess gyermekednek ezzel a divatos gyerek esernyővel. Nagyon színes, és különböző karaktereket, például hernyót, virágot, napot stb. Nyomtatnak rá, és kissé kivetítik a lombkoronára. Ezenkívül nem kevésbé jellemzői a könnyű és erős, tartós keretek és bordák.

A divatos esernyők tervezésének és kategóriáinak széles skálájának kezeléséhez tudnia kell, hogyan válassza ki saját igényeinek megfelelően. Ha meg akarja védeni magát a napsütéses, meleg időjárástól, akkor válassza a világos árnyékolt és dupla vonalas előtetőt. És ha az esős évszak esernyőit keresi, akkor folytathatja az élénk árnyalatokkal és gyönyörű imádnivaló nyomatokkal rendelkezők kiválasztását. Ennek ellenére hiányt találhat a díszes esernyősorozat kollekciójában.