Papír esernyő – Hogyan készítsünk és tippek

Az esernyőt különböző perspektívákban lehet leírni aszerint, hogy hogyan látjuk, amely az esernyő használata és kialakítása szerint osztályozható. Az esernyő, amely egy olyan dolognak tekinthető, amellyel megakadályozható, hogy esős időben nedvesedjen, vagy egy művészi ember számára az esernyő úgy írható le, mint egy virágzó anyag, amely különböző anyagból és kivitelből készülhet. Azok számára, akik gyönyörű dizájnját és formáját ötvözni szeretnék védőhatásával, ez a cikk határozottan kihozza a különböző perspektívákat egy egyszerű esernyőre, amely nem a szokásos szintetikus anyagból készül, hanem inkább természetes anyagból, amely a papír. A papír határozottan természetes anyag, amelyet fel lehet használni egy csodálatos szemet gyönyörködtető dizájnnal a kézzel készített papír esernyő létrehozásához. Sokféleképpen készíthet papír esernyőt, amelyre ebben a cikkben felhívták a figyelmet.

Hogyan készítsünk kinyitható és zárható papír esernyőt??

A hagyományos esernyők ázsiai módon történő előállításához természetes papíranyagot használnak, amelyet kívánatos méretűre vágnak és különböző színekkel vonnak be, és vízálló lakkal vannak bevonva a papír anyagára, hogy megakadályozzák a víz szivárgását. A papíranyag egy fapálcához van csatlakoztatva. A fapálca és a fogantyú vízálló lakkal van bevonva. Ezt a teljes esernyő -kialakítást ezután hagyjuk megszáradni. A későbbi tervezők szabadkézi festést végeznek a papír esernyő tetején, hogy az egyszerű kézzel készített esernyőnek elegáns és elegáns megjelenése legyen..

A papír esernyők egy egyszerű barkácsolás, amelyet egyetlen személy készíthet minimális anyaggal vagy egy erősen tervezett papír esernyővel, amely a különböző kultúrákban használt hagyományos kiegészítő. A hagyományosan használt papír esernyőknek munkaerőre volt szükségük az anyag előállításához, az esernyők formálásához, végül a festéshez és az esernyő lakkozásához. Az alábbiakban bemutatunk néhány hagyományos papír esernyőtípust, amelyek szélesíthetik az olvasó tudását a különböző papír esernyőkről.

A papír esernyők típusai:

1. Kínai papír esernyő:

Kínai papír esernyő

A kínaiak az esküvő során olajpapírból készült esernyőt használnak a gonosz szellemek eltávolításának szimbólumaként, amikor az esküvői menyasszony megérkezik. Az olajpapírból készült esernyő bambuszból készül, amelyet szeletre vágnak, vízben áztatnak, pépet készítenek, és a gépben feldolgozzák, hogy vékony papíranyagot kapjanak, amelyet ezután olajfestéssel készítenek. A lila színű kínai papír esernyő az idősek hosszú élettartamát, a fehér a temetést jelenti.

2. Japán papír esernyő:

Japán papír esernyő

A népszerű Washi papírt használják a japán papír esernyő tervezéséhez. Washi, amelyben a „Shi” papírt jelent. A Washi papír „Gampi” fából készült. Az esernyő vékony esernyőként készülhet, amelyet Janome -nak hívnak, és a stabil Bangasa esernyőt. A vékony anyag nagyon gyenge felületű, szemben az egyenletes esernyővel.

3. Nagy papír esernyők:

Nagy papír esernyők

Azoknál a lányoknál, akik szeretik, ha bármilyen alkalomra óriási színes esernyők vannak, akkor ez a fajta stílusos és hagyományos esernyő is használható. A papír esernyő tervezéséhez használt anyag lehet bambuszrúd vagy újrahasznosított papír. A bambusz papír alapanyaga hagyományosabb, mint az újrahasznosított papírból készült, nagy méretű papír esernyők.

4. Papír esernyők esküvőre:

Papír esernyők az esküvőre

A hagyományos kínai kultúrában a papír esernyőt használják, amelyet más kultúrákban is használtak. Ennek az esernyőnek a legfontosabb eleme a szabadkézi festők által készített dizájn, akik könnyen felrajzolhatják a menyasszony és a vőlegény arcát az esernyők tetejére, amelyet az esküvő során az esküvői terem díszítésére használnak. A párok egy része hajlamos sima fehér papír esernyőket választani, amelyek szintén elegáns megjelenést kölcsönözhetnek. A tervezéshez használt papíranyag általában eltér a szokásos papír esernyőktől. A leggyakrabban használt papíranyag a fényes papír vagy egy matt hatású papír, amely jól ki tud ragyogni és kiemeli az ünnepi hangulatot.

5. Rizspapír esernyő:

Rizspapír esernyő

Ez a fajta esernyő egy könnyű esernyő, amelyet általában napernyőnek neveznek. A Parasol egy latin szó, ahol a Para védelmet, a sol pedig Napot jelent. A hölgyek szívesen hordják kiegészítőként különleges alkalmakra, például esküvőre vagy bármilyen partira. A finial szintén ugyanazzal a papíranyaggal borított, amely az esernyő felső részét egyetlen anyagból készíti. A papír esernyőt bambusz bot vezeti, és fa tartóval rendelkezik.

Tippek egyszerű papír esernyő készítéséhez:

Azok a szülők, akik kreatív módon szeretnének minőségi időt tölteni gyermekeikkel, akkor egy ilyen érdekes módszer lehet a Do it yourself DIY módszer a papír esernyő tervezésében. Ehhez a művészi munkához szükségesek a muffin készítésű papírpoharak; néhány vázlat toll és egy fényes összecsukható bot. A papírpohár lapos, és a kívánatos dekoráció a papírpoharak tetején történik. A vékony, fényes összecsukható vagy formázható botot a lapos muffinpapír csésze közepére húzzák, amely aztán a teljesen elkészített barkácspapír esernyőt képezi a gyerek számára.

Azoknak a véneknek, akik ilyen egyszerű papír esernyőket szeretnének készíteni, óriási gyakorlatot és alapanyagot igényelnek a tervezésükben, ehelyett az ízlés szerint módosítható papír esernyőt kell választaniuk a boltból. A papír esernyő testreszabásának módja lehet az esernyő tetejére festés, ha megvásárol egy sima fehér vagy fekete színű papír esernyőt. A másik lehetőség lehet az egyszerű bambusz fogantyú díszítése matricákkal vagy olajfestéssel.

Tippek a papír esernyő készítéséhez, hogy divatosabbak és újak legyenek:

  • Az esős évszakban a papír esernyő rendszeres használatának elkerülése lenne az első lehetőség a papír esernyő vadonatúj megőrzésére.
  • A papír esernyőt rendszeresen karbantarthatja úgy, hogy új festést végez, vagy tiszta, fényes festéket tesz a régi esernyőre..