9 gyönyörűen megtervezett esküvői gyűrű pároknak

A napra kész párok személyre szabott jegygyűrű -készletekkel teszik emlékezetessé az esküvői alkalmat. A megfelelő gyűrű lehetővé teszi, hogy mindig összekapcsolódjanak egymással, mint a gyűrűk. A napon tett ígéretekre mindig emlékezni fogunk, valahányszor a gyűrű felragyog az ujjaikon. Nemcsak drága fémekből készült gyönyörű formatervezés, de még alacsony költségvetésű gyűrűk is felhasználhatók imádnivaló jegygyűrű -készletek készítéséhez a párok számára.

Különleges gyűrűkészletek esküvői párok számára:

Itt megosztunk néhány pár jegygyűrűt különböző fémekből.

1. Az ő és az ő jegygyűrűje:

Az ő és az ő jegygyűrűje

A párok jegygyűrűi fantasztikusan tervezhetők platinaaranygal minden menyasszonynak és vőlegénynek. A vőlegények gyűrűje sima szalagból polírozott platinaötvözettel készíthető, míg a menyasszonygyűrűk kettős illeszkedő gyűrűk készíthetők az egyikből egy nagy gyémánttal, a másik pedig kövezett gyémánttal.

2. Személyre szabott esküvői pár gyűrűkészlet:

Személyre szabott esküvői pár gyűrű szett

Személyre szabott jegygyűrű készletek párok számára készülhetnek az esküvő napjára, amelyre emlékezni fognak az életre. Egy gyűrűkészlet pároknak, a menyasszony gyűrűje gyönyörűen kidolgozott kövezett gyémántokkal, a vőlegények pedig gyengén csiszoltak, sima platinával és egyetlen gyémánttal a közepén.

3. Népszerű esküvői pár gyűrűkészletek:

Népszerű esküvői pár gyűrűkészletek

A legnépszerűbb jegygyűrű szett pároknak azok a gyűrűk, amelyek két árnyalatban készülnek. A fehér arany és a sárga arany egy része gyönyörű párost alkot. A menyasszony gyűrű gyönyörű hercegnőre vágott fehér gyémántot szerel, míg a vőlegények gyűrűje sima és széles.

4. Két fél szív puzzle puzzle pár jegygyűrű:

Két fél szív Puzzle pár jegygyűrű

A párok jegygyűrűi egyszerűek és józanok lehetnek, más és szép jelentéssel a tervezés mögött. A gyűrűk két szívfele kap egyet, ha összehozzák. A gyűrűk mögött rejlő gyönyörű ötlet két szívet is összehoz.

5. Párok DNS jegygyűrű készletek:

Párok DNS jegygyűrű készletek

A DNS jegygyűrűk egyedi tervezésű gyűrűk azoknak a pároknak, akik házassági gyűrűket szeretnének egymáshoz kötni. Egy férfi gyűrű és egy női gyűrű nagyon hasonlít egymáshoz.

6. Pár esküvői zenekar gyűrű készlet:

Esküvői zenekar gyűrű szett

A jegygyűrűk egyértelmű módon párosulnak egymással. A férfi gyűrű belső oldalán fekete és ezüst virágmintás nyomat található, míg a hölgy gyűrűje ugyanúgy van kialakítva a külső oldalon. Gyönyörű alkotás, ha párosítva egyesül.

7. Megfelelő esküvői pár gyűrűkészlet:

Megfelelő esküvői pár gyűrűkészlet

A hozzá illő pár jegygyűrűi is elkészíthetők ilyen egyszerű, de extravagáns módon. Vékony szalag tompa kivitelben, és néhány pontja kiemelkedik, mint egy gyémánt, míg a másik gyűrűben a gyémántok tényleges fényei vannak. A gyűrűk mögött az a jelentés, hogy csillognak egymás nélkül.

8. Párok esküvői gravírozott gyűrűkészlet:

Párok esküvői gravírozott gyűrűkészlet

A gravírozott párok jegygyűrűkészlete is gyönyörű ötlet lehet a jegygyűrűkhöz. Ragyogóan néznek ki azok a gyűrűk, amelyek hátterében kék színű a gyűrű vésett formája. Az ezüstből készült gyűrűk mély emlékeket adhatnak.

9. Párok jegygyűrűje:

Párok jegygyűrű szett

A rózsa arany pár jegygyűrű készletek hihetetlenül néznek ki, ha csipetnyi rózsaszín árnyalatú az arany. A gyűrűkbe tűzött gyémántok is pompásan néznek ki. Itt a vőlegény gyűrűjének egyetlen gyémántja van, míg a menyasszony gyűrűje több gyémánttal van vésve.

Csodálatos minták jegygyűrűkkel párok számára készülhetnek, hogy örökre emlékezetes legyen a napod. A gyémántgyűrű -készleteknek más formái is vannak, mint például a kulcs- és zárógyűrűk. A személyre szabott gyűrűk ujjlenyomatokkal is máshogy néznek ki. A gyűrűk, amelyek egy dizájnná válnak, egyedi ötletek a párgyűrűkben, és azok a gyűrűk, amelyeken a párok neve és kezdőbetűje látható.