Hogyan tervezzük meg a születésnapját az eljegyzés/házasság után?

A nők szeretik, ha kényeztetik őket, és egy meglepetés találónak tűnik. Most, hogy ő lesz a feleséged, vagy ha nemrég vetted feleségül, itt az ideje megmutatni neki, hogy mindig a boldogságára gondol, és mi a legjobb módja annak, hogy ezt megmutassa, bulit szervez.

Jóóó !! Néhány napon belül születésnapja van, és szeretné, ha első születésnapja különleges lenne. Különleges, mert most nő, feleségül vette és itt hívja a felvételeket. Lepje meg őt, nem úgy, hogy elfelejti, hogy ez a különleges napja, hanem azzal, hogy különlegessé teszi. Íme néhány tipp, hogyan tervezd meg a születésnapját az eljegyzés/házasság után.

Tippek:

1. Tervezzen titkos nyaralást kettesben. A legtöbb esetben a születésnapok hétköznapra esnek, ami azt jelenti, hogy nem lenne ideje bulizni, mert a munka másnapra int. Mit tehetne, ha egy egzotikus két hétvégét tartana szem előtt. Hívja fel a legközelebbi utazási irodát, vagy keresse meg az interneten az ilyen lehetőségeket. Péntek este induljon, és vasárnap délben térjen vissza, pihenjen egymás karjában éjfélig, és frissen ébredjen fel, hogy hétfőn visszatérhessen a való élethez. Ezzel meglepődne és izgatott lenne, tökéletes születésnap lenne, és romantikát és forró szenvedélyes szerelmet válthat ki, miközben ti ketten kortyolgattok egy italt a lemenő napot figyelve. Kérd meg az üdülőhelyet, hogy foglalkozzon romantikus pároknak szóló tevékenységekkel, társalogjon más párokkal a szálláson, vegyen neki egy finom süteményt, egyen belőle, váljon romantikussá és kalandvágyóvá, ő a tiéd, és mindig olyan hálás lenne

2. Titokban felhívhatod a legközelebbi barátait és családtagjait is. Hívja meg mindannyian, hogy csatlakozzanak ebédre vagy vacsorára a születésnapján. Tudassa mindenki, hogy ez titok, és egy szó sem érheti el a fülét. Kérj meg valakit, hogy tervezze meg az ételt és a bort, valakit, hogy segítsen felvenni a kedvenc ruháját, és még valakit, aki segít a hely díszítésében, mielőtt a napi hölgy megérkezik. Bármennyire is klisésen hangzik; ez egy képlet, amely soha nem hibázik. A nap végén örülne, ha te lennél a lelki társa, valaki, aki törődik mindennel, amire szüksége van az életében.

3. Csomagoljon neki all inclusive nappali gyógykezelést. Reggeltől estig; szerezze be neki a szükséges manikűröket, pedikűröket, testmasszázsokat és terápiákat, amelyek életre keltik. Csatlakozzon hozzá; sok gyógyfürdő lehetővé teszi a párok számára, hogy együtt kezeljenek. Élvezze a vele töltött időt, és ő is nagyra értékelné. Mondja el a gyógyfürdő -menedzsernek, hogy különleges nap ez a hölgy számára, biztosan találnak egy -két meglepetést. Segítségükkel varázslatossá teheti a gyógyfürdőt. Állítson fel aromás gyertyákat a hely körül, hagyja, hogy pihenjen benne, miközben Ön Kongói bongót játszik és szórakoztatja őt.

4. Csinálj valami rosszat és vadat, amikor kettesben vagytok. Légy férfi bár táncos, mutass neki néhány forró mozdulatot, játsszon borsos zenét, nyisson ki egy üveg bort és élvezze az éjszakát.

Csak ti ketten vagytok:

Ha azt szeretné, hogy aznap csak a maga számára legyen, tervezzen valamit, ami boldoggá teszi. Ne feledje, hogy születésnapján nagy eséllyel hiányozhatnak a közeli és kedves barátai. Adjon neki egy kis teret, és hagyja, hogy fogadja a hívásokat, amikor és amikor jönnek. Ez az ő napja, és most, hogy veled marad, biztosan nagyon hiányozni fog az anyai otthona.

Hadd érezze, milyen nagyszerű férje van, ezúttal bizonyítsa be neki!!