Viiniteline lavoista – täydellinen koriste -esine

Lavahuonekalut ovat olleet viime vuosina trendikkäitä. Myös tänä vuonna lavoista tehtyjen luovien ja houkuttelevien projektien määrä on lisääntynyt merkittävästi. Toisin sanoen, voit rakentaa ja suunnitella melkein mitä tahansa itse nykyään, jos sinulla on oikea inspiraatio ja tarpeeksi ideoita. Tästä syystä tarjoamme sinulle lyhyen oppaan. Seuraa vain vaiheita ja saat pian kuormalavoista valmistetun kauniin viinitelineen.

Lavasta valmistettu viiniteline on todellinen katseenvangitsija huoneessa

Viiniteline lavoista

Valitse ennen kaikkea sopiva paletti, joka näyttää hyvältä. Projektissa tarvitset yleensä vain yhden eurolavan ja tästä syystä voit yksinkertaisesti kysyä alueesi logistiikasta, missä yksi on jäljellä. On erityisen tärkeää, että kuormalava ei ole viallinen, koska kyse on seinäkoristeesta ja kaikki pienet oivallukset ja muut yksityiskohdat otetaan myös huomioon.

Jos käytät hankkeeseen käytettyjä eurolavoja, puhdista ne hyvin ennen käsittelyä.

Rakenteen suunnittelu on sinun käsissäsi

puinen kuormalavaviiniteline

Kun olet saanut kuormalavat, herää kysymys, kuinka suuren viinitelineen pitäisi olla. Ideamme antavat sinulle enemmän selvyyttä tästä, koska on olemassa monia eri kokoja. Suosikkimme tässä esitetyistä malleista on tilaa noin 10 viinipullolle ja 10 viinilasille. Tätä varten sinun on leikattava koko lava keskeltä, koska tarvitset vain puolet projektiin. Vasta leikkaamisen jälkeen on tärkeää suunnitella puu niin, että se näyttää hyvältä ja uudenveroiselta. Viinipulloihin tarvitset reikiä, jotka takaavat optimaalisen vakauden pulloille ja lasille. Tätä varten tarvitset oikean kokoisen reikäsahan. Jätä reikien väliin noin 5 cm. Ennen sahaamisen aloittamista sinun on hankittava henkilökohtaiset suojavarusteet, kuten suojalasit ja työkäsineet.

Voit valita viinitelineen värin makusi mukaan

kaunis kuormalavoista valmistettu viiniteline

Monissa viinitelineissä on ylimääräinen tila viinilasille. Toisin sanoen on suunniteltu erityinen paikka, johon viinilasien jalat sopivat. Viiniteline näkyy luovana koriste -esineenä huoneessa. Tämän rakenteen suuri etu on se, että se on käytännöllinen ja sopii täydellisesti sisä- ja ulkotiloihin. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää hyllyn helposti huoneesta toiseen. Voit myös käyttää yksittäistä DIY -projektia ulkokeittiössäsi kesällä.

Voit rakentaa kaksi houkuttelevaa viinitelinettä yhdeltä kuormalavalta

viinitelineet eri väreissä

Kun kyse on huoneen yksilöllisestä sisustuksesta, kuormalavoista tehtyjen DIY -projektien sanotaan olevan paras vaihtoehto. Tästä syystä olemme valinneet lukuisia ideoita sopivasta viinitelineestä kuormalavoista, jotka ovat ajankohtaisimpia lavaprojekteja. Seuraavassa kuvagalleriassa esittelemme valikoiman erikokoisia ja -värisiä viinitelineitä.

Täydellinen sisustus sisä- ja ulkotiloihin

ruskea viiniteline

   käytännöllinen viiniteline ulkona viiniteline viiniteline eurolavat LED -valaistus  kuormalavoista valmistetut viinitelineet viinitelineen koristelu puu Viiniteline lavalattiasta  Viiniteline puulavoista viiniteline seinälle

rakenna oma viiniteline

rakenna oma viiniteline luova kuormalavasta valmistettu viiniteline luova projekti viiniteline pieni kuormalavoista valmistettu viiniteline ideoita lavoista valmistetuille viinitelineille