3 bedste ananas ansigtsmasker til at lave det selv

Alle, man gerne vil se smuk ud, og til dette bruger man mange penge på at købe forskellige produkter. Så der er mange ansigtspakker og produkter tilgængelige på et marked, der hjælper med at fjerne hudorme, bumser og andre pletter i ansigtet. Ananas udover at være en smagfuld frugt indeholder også sådanne ingredienser for at bringe den naturlige skønhed tilbage. Der er mange fordele ved ananas ansigtsmaske. Det hjælper også med at slippe af med overskydende olier og snavs. Du kan også få fordelen ved det ved at bruge det.

Bedste ananas ansigtsmasker til at lave det selv

Disse ananas ansigtspakker er meget mere effektive end nogen andre ansigtspakker, der findes på markedet. Du kan nemt lave denne ananas ansigtsmaske derhjemme.

Sådan laver du ananasmaske:

Så lad os se på nogle af de hjemmelavede ananaslister over ansigtsmasker,

1. Honning ananas ansigtsmaske:

Honning ananas ansigtsmaske

Dette er en af ​​de bedste ananas ansigtspakker til rådighed. Det bruges til rensning og især hudorme. Det er den eksfolierende maske, der er let at bruge.

Metode / Sådan ansøger du / hvor ofte skal du gøre dette?

Kom ingredienserne i foodprocessoren og blend dem til en pasta. Påfør derefter denne blanding på ansigt og hals. Lad det stå i 30 minutter og lad det tørre. Vask dit ansigt med vand. Pat tørrer vores ansigt. Brug dette en gang om ugen til at rense hudorme og n = eventuelle bumser i dit ansigt

Hvorfor dette virker

Det hjælper med at fjerne urenheder fra din hud

Advarsel

Mens det skræller af, kan det have en tendens til at forårsage irritation af følsom hud.

Fordele

Det er meget let at lave og har ingen bivirkninger.

2. Papaya og ananas ansigtsmaske:

Papaya og ananas ansigtsmaske

Denne ansigtmaske af papaya ananas er en eksfolierende crememaske, der gør din hud blødere og glattere. Det gør også din hud lysere. Den er ideel til alle hudtyper.

Metode / Sådan ansøger du / hvor ofte skal du gøre dette?

Påfør et tyndt lag på en renset og tør hud. Lad stå i 10-15 minutter og skyl af med lunkent vand. Du kan bruge op til 3 gange om ugen.

Hvorfor dette virker

Det eksfolierer huden og gør den lysere. Det efterlader huden blødere og blødere.

Advarsel

Det kan have en tendens til at forårsage irritation af følsom hud.

Fordele

Det er meget let at lave og har ingen bivirkninger.

3. Ansigtsmaske til ananasjuice:

Ansigtsmaske til ananasjuice

Denne DIY ananas ansigtsmaske indeholder sådanne ingredienser, der eksfolierer din hud og efterlader dit ansigt frisk og glødende. Ananasjuice på ansigtet er meget nyttig, og det viser gode resultater, når det påføres.

Metode / Sådan ansøger du / hvor ofte skal du gøre dette?

Du kan prøve lidt stykke ananas og gnide over hele dit ansigt. Vent 15-20 minutter, indtil det bliver tørt. Skyl derefter med vand. Brug dette en gang om ugen for at få en frisk glødende hud.

Hvorfor dette virker

Det hjælper med at fjerne urenheder fra din hud og gør din hud lysere. Det fjerner hudorme og anden acne og bumser fra din hud.

Advarsel

Mens det skræller af, kan det have en tendens til at forårsage irritation af følsom hud og også passe på øjet.

Fordele

Det er meget let at lave og har ingen bivirkninger. Det er den perfekte løsning til din hud

Disse var nogle forskellige typer af ananas ansigtspakker. Som du kan se, hvor nyttig er ananasfrugt for os. Det er ikke kun gavnligt for vores sundhed, men også for vores hud. Det hjælper med at gøre din hud lysere og frisk i en længere periode. Det hjælper også med at fjerne eventuelle mørke pletter på huden.