4 bedste Jolen ansigtspakker til din hudlysstyrke

Jolen er et førende internationalt mærke af hudcreme fremstillet af Jolen Inc. USA. Det består af både personlige og hudplejemærker, der tilbyder revolutionerende hudprodukter af høj kvalitet, nemlig blegemiddelcreme, bodylotion, kropscreme, ansigtspakker, hårfjerningskremer, ansigtsvask osv..

Bedste Jolen Face Pack -produkter til hudblegning:

Her er det innovative udvalg af Jolen Face -pakker lanceret af Jolen,

1. Jolen Aesthetic Papaya Face Pack:

Jolen Aesthetic Papaya Face Pack

Denne krukke med Jolen Aesthetic Face Pack er et af de innovative produkter fra det internationale mærke Jolen, som er meget udbredt i sammenligning med andre ansigtscremer og lotioner. Det er en slags terapi, der bruges til at forny dine hudceller. Denne Jolen Papaya Face -pakke bruges til stramning af huden og giver dig forholdsvis en næste nuance mere retfærdig hud. Hovedingrediensen papaya med olivenolie hjælper med bedre åndedræt i huden og fungerer også godt til at reducere ar på huden, hvis der er nogen. Det er beregnet specielt til den olieagtige hudtype, som ved påføring kun 2-3 gange, giver et fantastisk resultat . Det forsinker udskillelsen af ​​overskydende olie i ansigtet og giver glød til huden på stedet.

Vigtigste ingredienser:

Aqua, kaolin, glycerin, paraffinum liquidium, cetenylalkohol, carcica Papaya ekstrakt, olivenolie.

Brugsanvisning:

Fugt dit ansigt og din hals med normalt vand. Påfør med våde hænder og massér forsigtigt på huden. Lad pakken tørre i 15-20 minutter. Skyl grundigt for et smukt look.

Pris:

500 gram Jolen Papaya Face pack koster 570 INR.

2. Jolen Aesthetic Whitening Face Pack:

Jolen Aesthetic Whitening Face Pack

Denne Jolen whitening face pack er en fugtgivende ansigtspakke, der bleger, fornyer og forbedrer hudens tekstur. Det øger hudens fugtighed og blødgør det ved hjælp af olie tilsat i det. Med disse har det også en ekstra fordel af anti -ældningsevne. Denne organiske naturlige ansigtspakke er bedst egnet til alle hudtyper og især til mænd. Så fyre, der har brug for ansigtshud, der skal genopfyldes, hvides og glattes og også for at være fair, kan bruge denne Jolen whitening face pack.

Vigtigste ingredienser:

Mudder, blegemiddel, fugtighedsbevarende, fugtgivende middel

Brugsanvisning:

Påfør den nødvendige mængde i et glat lag på din ansigtshud og også på halsen. Lad det tørre i 15 til 20 minutter. Massér forsigtigt med våde hænder for at rengøre. Vask med koldt vand for at få godt hydreret fornyet, hvidt hud.

Pris:

500 gram Jolen Whitening Face pack koster 570 INR.

3. Jolen Aesthetic Sandal Face Pack:

Jolen Aesthetic Sandal Face Pack

Den helt nye Jolen sandal ansigtspakke er målrettet mod hudens lysning og foryngelse. Denne ansigtspakke hjælper med at horde dem skønhedshemmeligheder. Fra de traditionelle år har sandal, som vi kender, en tendens til at få huden til at skinne og lyse sundt. Hovedbestanddelen her er sandal, der hjælper med at få din hud til at skinne med glød og også helt fjerner brunfarven. Hvis du har medicinske klager, såsom kløende hud, irriteret hud, tør, flak hud, helbredes alt ved at anvende denne pakke regelmæssigt. Denne excentriske Sandalwood ansigtspakke revitaliserer huden og gør den ungdommelig.

Vigtigste ingredienser:

Sandalekstrakt, olivenolie, glycerin, paraffinum liquidium.

Brugsanvisning:

Påfør et meget tyndt lag af det på et renset ansigt og hals. Lad pakken tørre i 15 til 20 minutter. Skyl dit ansigt med varmt vand og dup det tørt med en bomuldsklud. Oplev den sunde glød i ansigtshuden.

Pris:

500 gram Jolen Sandal Face pack koster 500 INR.

4. Jolen Aesthetic Fruit Face Pack:

Jolen æstetisk frugt ansigtspakke

Udforsk denne bemærkelsesværdige formulering af eksotiske frugter ansigtspakke, der virker for hudens velvære. Denne Jolen frugt ansigtspakke giver dig den foretrukne løsning til at forfriske og forynge huden. Det er en glimrende løsning, der indeholder skønhedsfremmende midler, som hjælper med at lette ar, reducere de fine linjer og også fjerne brunfarven. Det er formuleret med et højt niveau af antioxidanter, der udløser forebyggelse af celleskader. Ved regelmæssig påføring af denne Jolen ansigtspakke får det huden til at se så blød, smidig og lys ud. Den indeholder internationalt udvalg af eksotiske frugter såsom kiwier, jordbær med æbler, druer osv.

Nøgleingredienser:

Aqua, kaolin, glycerin, paraffinum liquidium, multi -frugt ekstrakt, olivenolie

Brugsanvisning:

Påfør et meget tyndt lag på ansigtet og på halsen og massér forsigtigt. Lad pakken tørre i cirka 15 til 20 minutter. Skyl det grundigt.

Pris:

500 gram Jolen Fruit Face -pakke koster 410 INR.

Alle er de mest værdifulde og fordelagtige ansigtspakker, der bruger naturlige ingredienser til at opdage ens egen indre skønhed. Du kan udforske sortimentet af skønhedsprodukter leveret af Jolen Inc. fra ovenstående beskrivelse. Hver har sin egen anvendelse og unikke kvalitet, som muligvis ikke findes i andre moderniserede mærkevarer. Så brug sådanne anmeldelser, der helt sikkert ville være nyttige for de fleste af dem, der er meget interesserede i at passe på deres hud.