4 legjobb Jolen arcpakolás a bőr fényességéhez

A Jolen a bőrápoló krémek vezető nemzetközi márkája, amelyet a Jolen Inc. USA gyárt. Mind a személyes, mind a bőrápolási márkákból áll, amelyek forradalmi és minőségi bőrtermékeket kínálnak, nevezetesen a Bleach krémeket, testápolókat, testkrémeket, arcpakolásokat, szőrtelenítő krémeket, arclemosókat stb..

A legjobb Jolen Face Pack termékek a bőrfehérítéshez:

Itt található a Jolen által piacra dobott Jolen Face csomagok innovatív választéka,

1. Jolen Aesthetic Papaya Face Pack:

Jolen Aesthetic Papaya Face Pack

Ez az üveg Jolen Aesthetic Face Pack a Jolen nemzetközi márka egyik innovatív terméke, amelyet széles körben használnak bármely más arckrémhez és testápolóhoz képest. Ez egyfajta terápia, amelyet a bőrsejtek megújítására használnak. Ez a Jolen Papaya Face csomag bőrfeszesítésre szolgál, és viszonylag új árnyalatú, tisztább arcszínt biztosít. A fő összetevő papaya olívaolajjal elősegíti a bőr jobb légzését, és jól csökkenti a hegeket a bőrön, ha vannak ilyenek. Különösen a zsíros bőrtípusra készült, amely csak 2-3 alkalommal alkalmazva óriási eredményt ad . Késlelteti a felesleges olaj kiválasztását az arcon, és ragyogást kölcsönöz a bőrnek a helyszínen.

Főbb összetevők:

Aqua, kaolin, glicerin, paraffinum liquidium, cetenil -alkohol, carcica papaya kivonat, olívaolaj.

Használati útmutató:

Nedvesítse meg arcát és nyakát normál vízzel. Nedves kézzel vigye fel és gyengéden masszírozza a bőrre. Hagyja a csomagolást 15-20 percig száradni. A gyönyörű megjelenés érdekében alaposan öblítse le.

Ár:

500 g Jolen Papaya Face csomag 570 INR.

2. Jolen Esztétikus fehérítő arcpakolás:

Jolen esztétikus fehérítő arcpakolás

Ez a Jolen fehérítő arcpakolás hidratáló arcpakolás, amely fehéríti, megújítja és javítja a bőr textúráját. Fokozza a bőr hidratáltságát és lágyítja azt a hozzáadott olaj segítségével. Ezekkel az öregedésgátló képességgel is rendelkezik. Ez az organikus, természetes arcpakolás minden bőrtípusra a legjobb, különösen a férfiak számára. Tehát azok a srácok, akiknek szükségük van az arcbőr feltöltésére, fehérítésére, kisimítására és tisztességességére, használhatják ezt a Jolen fehérítő arcpakolást.

Főbb összetevők:

Sár, fehérítő, nedvesítő, hidratáló szer

Használati útmutató:

Vigye fel a szükséges mennyiséget sima rétegben az arcbőrére és a nyakára is. Hagyja száradni 15-20 percig. A tisztításhoz nedves kézzel finoman masszírozza. Hideg vízzel mossa le, hogy jól hidratált, megfehéredett bőrt kapjon.

Ár:

500 gramm Jolen fehérítő arcpakolás ára 570 INR.

3. Jolen Esztétikus szandál arcpakolás:

Jolen Esztétikus szandál arcpakolás

A vadonatúj Jolen szandál arcpakolás célja a bőr világosítása és fiatalítása. Ez az arcpakolás segít a szépség titkainak hordásában. A hagyományos évekből, mint tudjuk, a szandál hajlamos arra, hogy a bőr egészségesen ragyogjon és ragyogjon. A fő összetevő itt a szandál, amely segít ragyogóvá varázsolni a bőrt, és teljesen eltávolítja a barnulást. Ha bármilyen gyógyászati ​​panasza van, mint például bőrviszketés, irritált bőr, száraz, pelyhes bőr, minden gyógyítható a csomag rendszeres használatával. Ez az excentrikus szantálfa arcpakolás revitalizálja a bőrt, és fiatalos lesz.

Főbb összetevők:

Szandál kivonat, olívaolaj, glicerin, paraffinum liquidium.

Használati útmutató:

Vigyen fel egy nagyon vékony réteget a megtisztított arcra és nyakra. Hagyja a csomagolást 15-20 percig száradni. Öblítse le arcát meleg vízzel, és törölje szárazra pamut ruhával. Fedezze fel az egészségesen ragyogó arcbőrt.

Ár:

500 g Jolen Sandal Face csomag 500 INR -ba kerül.

4. Jolen Aesthetic Fruit Face Pack:

Jolen Aesthetic Fruit Face Pack

Fedezze fel ezt a figyelemre méltó, egzotikus gyümölcsökből álló arcpakolást, amely a bőr egészségét szolgálja. Ez a Jolen gyümölcs arcpakolás megadja a bőr frissítésének és megfiatalításának előnyben részesített megoldását. Ez egy kiváló megoldás, amely szépségjavító szereket tartalmaz, amelyek segítenek a hegek halványításában, a finom vonalak csökkentésében és a barnulás eltávolításában. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően meggátolja a sejtek károsodását. Ha rendszeresen alkalmazza ezt a Jolen arcpakolást, a bőr olyan puha, rugalmas és ragyogó lesz. Az egzotikus gyümölcsök nemzetközi választékát tartalmazza, mint a kivi, az eper almával, a szőlő stb.

Főbb összetevők:

Aqua, kaolin, glicerin, paraffinum liquidium, többféle gyümölcs kivonat, olívaolaj

Használati útmutató:

Vigyen fel egy nagyon vékony réteget az arcra és a nyakra finoman masszírozva. Hagyja a csomagolást száradni körülbelül 15-20 percig. Alaposan öblítse le.

Ár:

500 g Jolen Fruit Face csomag 410 INR -ba kerül.

Ezek mind a legértékesebb és leghasznosabb arcpakolások, amelyek természetes összetevőket használnak saját belső szépségük felfedezésére. A fenti leírásból felfedezheti a Jolen Inc. által kínált szépségápolási termékek körét. Mindegyiknek megvan a maga felhasználása és egyedi minősége, amely más korszerűsített márkás termékekben nem található meg. Tehát használjon olyan értékeléseket, amelyek mindenképpen hasznosak lennének a legtöbbjük számára, akik nagyon érdeklődnek a bőrük ápolása iránt.