5 csodálatos fekete arcmaszk lehúzható készlet Indiában

Ki ne szeretne okosnak vagy szépnek látszani ?? Meg tud nevezni egy olyan személyt, aki nem akarja levenni az összes fekete fejét az arcáról, hogy okosabb legyen? Nos, van néhány módja annak, hogy ezt otthon is megtehesse a saját kényelme érdekében. A piac néhány jó arcmaszkkal áll elő, amelyek segítenek megszabadulni a mitesszerektől, hámlasztani a bőrt és ragyogóvá tenni. A leggyakrabban előforduló fekete arcmaszk a szén kivonatokkal elterjedt.

A legjobb fekete maszk lehúzható készletek fekete fejekhez:

Íme néhány legjobb fekete maszk készlet, amelyek közül választhat,

1. A Body Shop Himalája faszén arcmaszk:

The Body Shop Himalája faszén arcmaszk

A Body Shop Himalayan Charcoal mélytisztító fekete arcmaszk a fekete arcmaszkok legjobb termékei közé tartozik. Kettős hatása van – az egyik mélytisztító, a másik pedig a bőrt. Ennek az arcmaszknak az egyik alapvető tulajdonsága a magas iszap textúra, amely kiváló hámlasztó szerként szolgál.

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Vastag réteget kell felvinni, hagyva a szem, a szemöldök, a hajszál és az ajak területét. Ügyeljen arra, hogy egyenletes réteget vigyen fel. Hagyja száradni, majd óvatosan húzza le, kezdve a külső szélektől. Öblítse le és vigyen fel hidratálót. Használja ezt hetente egyszer az elején, hogy megszüntesse az összes mitesszert.

  • Miért működik ez: A szennyeződéseket és a toxinokat könnyen és gyengéden távolítják el a bőrről.
  • Vigyázat: Hámlás közben irritációt okozhat az érzékeny bőrön.
  • Előnyök: Ezt nagyon könnyű használni, mivel ez a faszén maszk sár szerkezetű maszk.

2. Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask:

Origins Clear Improvement aktív szén maszk

Ez a másik legjobb fekete arcmaszk leválik. Az „Origins Face Mask” elsődleges összetevői a bambusz szén & Fehér kínai agyag, amelyet glicerinnel és mirtusz vízzel kevernek össze. Ezek segítenek abban, hogy a bőr hidratált maradjon, ahelyett, hogy pelyhesedne. Ez is egy nagyon jó fekete arcmaszk mitesszerek számára.

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Vékony, egyenletes réteget vigyen fel az arcára és a nyak felére, majd szárítsa le. Dörzsöljön be egy kis hidratálót. Tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket a szem, a szemöldök, az ajkak és a hajszál elkerülése érdekében. Használja 15 naponként egyszer, hogy az arcbőr foltmentes legyen.

Miért működik ez?

A bambusz szén és a fehér kínai agyag erős mágnesként hat. Kivonják a szennyeződéseket és a szennyeződéseket. Segít az olaj szabályozásában is.

Vigyázat

Legyen különösen óvatos hámlasztás közben, mert kissé fájdalmas lehet és irritálhatja a bőrt.

Előnyök:

Ez a fekete arcmaszk csodálatosan hatékony a mitesszereken, mivel hajlamos kitisztítani az eltömődött pórusokat, megakadályozva a mitesszereket.

3. Eredet egyértelmű fejlesztésű aktív faszén maszkkal:

Eredet a Clear Improvement aktív szén maszkkal

Ez a fekete faszén arcmaszk mélyszürke színű, és mikro -fekete szénrészecskékkel keveredik. Sima textúrájú. Segít megfiatalítani a száraz és fakó bőrt.

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Vigyen fel egy kis mennyiséget az egész arcra és nyakra. Hagyja hatni körülbelül 15 percig, majd öblítse le meleg vízzel. Hetente kétszer használja.

Miért működik ez?

Ezt az arcmaszkot kifejezetten zsíros bőrű emberek számára fejlesztették ki. Ellenőrzi a felesleges olajat az arcról, és mélyen tisztítja a pórusokat.

Vigyázat

Ne vegyen be túl sok mennyiséget, mivel a textúra megakadályozza a vastag réteg felhordását. A ragyogás a maszk eltávolítása után nem tart tovább 2 napnál.

Előnyök:

Mivel nagyon krémes, csak egy kis mennyiség borítja az egész arcot, és nagyon gyorsan szárad. Frissnek és pihentetőnek érzi magát. Mélyen tisztítja és ragyogóvá teszi a bőrt.

4. Aroma Magic aktivált bambusz szén:

Aroma Magic aktivált bambusz szén

Ez a fekete pórusú arcmaszk nagy százalékban tartalmaz aktív szenet, vitaminokat és ásványi anyagokat. Nagyon gyengéden hámlik. Könnyen segít megszabadulni a sminktől

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Mossa le az arcát enyhe szappannal vagy tisztítószerrel. Használjon takarékos mennyiséget a csomagolásból, és vékony, egyenletes réteget kenjen az arcára. Hagyja 15 percig, és mossa le meleg vízzel. Annyira enyhe, hogy naponta, éjszaka is használható.

Miért működik ez?

A nagy mennyiségű aktív szén nagyon könnyen eltávolítja az olajat, a szennyeződést és a sminket. Nem szárítja a bőrt, mivel gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.

Vigyázat

Nagy mennyiségű aktív szén jelenléte irritációt okozhat az érzékeny bőrön.

Előnyök:

Táplálja és hidratálja a bőrt. Rendszeres használata összehúzza a pórusokat, és az antibakteriális pajzs fényesíti a bőrt.

5. Sziklás -hegyi aktív szén maszk:

Sziklás -hegyi aktív szén maszk

Ez a mitesszeres arcmaszk hámozó termék meglehetősen új a piacon, de nagyon sikeresen értékesít. Kiderült, hogy ideális kombinált vagy zsíros bőrtípusra.

Módszer / Hogyan kell alkalmazni / Milyen gyakran kell ezt tennie?

Először mossa le meleg vízzel, vagy törölje le az arcát meleg vízbe mártott törülközővel, hogy kinyissa a pórusokat. A maszkot egyenletesen kell felhordani az arcra és a nyakra. Miután teljesen megszáradt, óvatosan törölje le nedves puha ruhával, és vigyen fel hidratáló krémet.

Miért működik ez

A bentonit agyagot tartalmazó kókuszdió aktív szén erőteljes méregtelenítő hatású, és tisztává és frissé teszi a bőrt. Ez a maszk azt állítja, hogy fekete gyöngy van, amely segít összehúzni a pórusokat és javítja a bőr minőségét.

Vigyázat

Nem alkalmas nagyon érzékeny bőrre.

Előnyök:

Rendszeres használatával a pattanások és mitesszerek problémái jelentősen csökkennek. Mélyen tisztítja a pórusokat és jól táplálja a bőrt. Mivel ez nem lehúzható maszk, nagyon biztonságos. Ezenkívül nem tartalmaz kemény vegyszereket, ezért meglehetősen biztonságosnak bizonyul.

A fekete arcmaszkok meglehetősen hatékonyak olyan bőrproblémák esetén, mint a mitesszerek, pattanások, pattanások stb. Van néhány maszk, amelyek öregedésgátló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Használat előtt mindig ellenőrizze a terméket a kézfején, hogy ellenőrizze, alkalmas -e Önre.