15 Bedste koreanske frisurer til piger

Koreanske frisurer er en vigtig indikator i det koreanske samfund. Mens en simpel fletning betegner en enlig kvinde, betyder en bolle en gift kvinde. Der er forskellige modeklaner, der følger forskellige påklædningsstile og gør deres hår på en særlig måde. Mens der er andre, der tilfører de nyeste mode, er der andre, der er trendsættere i frisurer over hele verden. Her er et kig på de allerbedste koreanske frisurer.

Smukke koreanske frisurer til piger med billeder:

Denne artikel indeholder en liste over 15 fantastiske koreanske frisurer til piger og kvinder med billeder, der er meget fine at følge let.

1. Båndbolle:

Båndet er en meget traditionel koreansk frisure. Det indebærer dybest set at pinde hår i en bolle og lave smukke mønstre med det. Tilføj endelig smukt sløjfeformet tilbehør og clips for at give det et strejf af farve. Den større version er lavet med en bunke med flere bouffanter med meget traditionelt og detaljeret tilbehør.

2. Koreansk Pixie Shag:

Knivskarpe udskårne striber passer til de små formede koreanske ansigter i porcelæn. De ser mere fantastiske ud, når de er udført i en varieret tekstur og farveformat. Det er et hit på tværs af grænser, da de fleste A-liste-berømtheder er set med dette look. Dette er en meget sød koreansk frisure til piger med kort hår, der ser så fantastisk ud.

3. Baby Doll:

Koreanske frisurer 3

Dette er samtidig den sødeste såvel som den hotteste frisure blandt koreanske frisure kvinder med langt hår. Den tunge pandehår og krøllerne i den nedre ende tilføjer et strejf af romantisk glød. Denne frisure er bedst åben, og er perfekt til striber og tilbehør.

4. Pandaørerne (Odango):

Det er super søde boller, der ligner pandaører på dit hoved. Inspireret af anime Sailor Moon er dette et brølende hit blandt anime -elskende koreanere. Det er hovedsageligt to sammenrullede boller på hver side af dit hår. Denne stil er sød som en knap. Dette er en af ​​de nyeste og mest populære koreanske frisurer til piger og kvinder med langt hår.

5. Asymmetrisk Bob:

Denne frisure er den mest kopierede stil fra den koreanske lookbog. Det er dybest set en bob med længere pandehår, der skrider frem mod ansigtet. De sidste pandehår, der falder over dit ansigt, er de længste. Det er en meget glat stil, der passer til det poker koreanske hår. Det kan være en kort bob eller en længere.

Dette er en anden enkleste koreansk frisure til piger med lige mellemlangt hår. Man kan rocke dagen med denne koreanske stil. Bliv for sent, prøv dette look på dit hår for at deltage i modetrenden.

6. The Swept Back Fringe Style:

Denne frisure er en enklere, hvor hårets længde bedst kan prales. Normalt har de fleste koreanere udkant eller pandehår. Denne stil samler bare den midterste del af pandehårene eller frynserne og fejer den tilbage til et smukt hårklip. Denne koreanske hårstil med langt hår åbner ansigtet og er en borderline Lolita -inspireret frisure.

7. Lang høj hestehale til bryllup:

Koreanerne er kendt for deres lange og flydende glatte hår, hvilket er helt tydeligt fra alle deres anime -funktioner. Så her er en blanding mellem anime -styling og sidepony. Det er sjovt og kan struktureres med Ombre -stilen for at få det til at skille sig ud.

8. Rodet topknude:

Topknot, som er den hotteste hårtrend verden over, er traditionelt koreansk siden generationer. Blandingen mellem det rodede hår og den øverste knude giver os denne traditionelle koreanske piger -frisure med et moderne touch. Det er lav vedligeholdelse og giver denne skødesløse skønhedsopførsel, der er meget tiltalende.

9. Front Braid Lolita Hestehaler:

Lolita mode er en varemærke i koreansk stil, hvor piger klæder sig ud som dukker lige fra håret, make-up til selv hvordan de bærer sig selv. Deres hestehaler er ekstremt omfangsrige og prydet med smukke bånd og tilbehør. Læg dertil den seneste fletningsoplivning, og du får disse stilfulde rammer. Det samler pandehår og frynser for at give en pæn og yndig stil. De fleste af pigerne kan også godt prale af denne koreanske frisure til bryllupper.

10. Pæne finesser:

Koreanske frisurer til piger 10

Frisuren, som du ser her, definerer et meget klassisk bryllupslook. Så hvis du selv er en koreansk pige eller holder et koreansk tema bryllup, kan dette let være din frisure til den store dag, der ankommer. Alt om denne frisure er god og sjov. Pandehårene bringes alle sammen på et tidspunkt i sidste ende, hvilket giver looket en klassisk, men sjov stemning. Slutresultatet er et tykt bladdesignet design. Frisuren kan opgradere din følelse af stil til et helt nyt niveau, især hvis du har venner, der sætter pris på at eksperimentere med den stil, de vælger.

11. Lige Pixie koreansk frisure til piger:

Koreanske frisurer til piger 11

Hvis du vil gå til en offentlig begivenhed som et interview, men ikke ved, hvordan du skal style dit korte hår for at få et mere formelt look, her er et tip, som du kan tage til efterretning og værdsætte. Det har en meget slank og smart tilgang i det hele taget for at få dit hår til at tale. Hvis du har tykt hår, kan det blive lidt svært at styre, så hold en masse rigeligt hårspray rundt. Nissen er ikke kantet eller piget, men det tilføjer stadig smagen af ​​twist og fanger din opmærksomhed på enhver måde.

12. Fletning koreanske piger frisure:

Koreanske frisurer til piger 12

Hvis du elsker at gå til arrangementer, men er træt af det lange hår, der bevæger sig rundt overalt og bliver en årsag til irritation, skal du binde det op som dette. Den klassiske koreanske frisure, dette er, det vil være et hit, hvis du dyrker det, især da du vil overraske alle. Fronten holdes løs, så den ser mere afslappet ud, mens håret flettes meget pænt. Du kan bære den med ethvert vestligt slid uden at se for formel ud som den sædvanlige bundne fletning.

13. Front Bangs:

Koreanske frisurer til piger 13

Denne koreanske kvindelige frisure er mere et kort bob -look med forkantshår at prale af. Det er en af ​​de nye på trenden og har en smuk up do. Men hvis du har glat hår, kan det blive svært for dig at opnå slutkrøllerne uden en krølle, så hav dit tilbehør på plads, før du begynder. Også at have lag på dit hår vil ikke gøre dig noget godt med denne frisure. Bob -frisuren her er meget koreansk ned til det grundlæggende. Pandehår forbedrer skønheden i denne frisure, hvilket gør den enkel og afslappet til enhver begivenhed, du deltager i.

14. Bred pandefrisure:

Koreanske frisurer til piger 14

Når du vil have søde koreanske frisurer til at få dig til at ligne den diva, du er, er denne frisure en anden tilgang til den klassiske korte frisure med et twist. Selvom der er lag på håret, er de ikke nogen steder i ansigtet. Dette gør det lettere at fremhæve din ansigtsstruktur. Hvis du dog har et rundt ansigt, passer denne frisure ikke helt til dig, da den får dig til at virke rundere. På den anden side, hvis du har en bred pande og et ægformet ansigt, er ingen andre en bedre kandidat til dette hårklipp end dig.

15. Rodet Pixie:

Koreanske frisurer til piger 15

Med den rodede berøring får denne korrupte koreanske frisure til piger dig til at se formelt afslappet ud på samme tid. Ideel til kontorfester, vil dit korte hår blive under en glad makeover med denne frisure.

De 15 bedste koreanske frisurer til piger er blevet sat op og diskuteret her. Tag dig nu god tid, og beslut dem, du vil beholde på din ønskeliste for at prøve. Så prøv disse koreanske søde frisurer til piger og tilføj et strejf orientalsk til dit look.