5 egyszerű arcpakolás a monszun szezonban

Minden évszak egyedi kihívásokat hoz a bőr számára, és a monszun sem más. A monszun a páratartalomról, izzadságról és melegről szól. A nedves bőr melegágya a mikrobák és gombák okozta bőrfertőzéseknek. A hőmérséklet állandó változásával a bőrnek különös gondosságra van szüksége, hogy megvédjen mindenféle bőrproblémától a pattanásoktól a kiütéseken át az ótvarig. Monszun idején a bőr hirtelen fényes és zsíros lesz, vagy fakó és száraz, vagy fordítva. Ahhoz, hogy megvédjük a bőrt a különböző problémáktól, arcpakolást kell használnunk a monszun szezonban.

Egyszerű arcpakolások a monszun szezonhoz:

Íme a top 5 arcpakolás a monszun idején, amelyeket a bőr különleges igényeinek kielégítésére terveztek ebben a szezonban.

1. Vaadi Herbals sáfrányos bőrfehérítő arc szandál kivonattal:

Vaadi Herbals sáfrányos bőrfehérítő arc szandál kivonattal

Ez a sáfránnyal és szantálfával dúsított arcpakolás javítja a bőr arcszínét, csökkenti a finom vonalakat, ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát. Ez az arcpakolás eltávolítja a szennyeződéseket, fényesíti a bőrt, hogy egészségesen ragyogó bőrt kapjon.

Hozzávalók: Sáfrány, szandál paszta, narancshéj kivonat, kurkuma, citromfű olaj.

Ár: 275 INR

2. VLCC Papaya Fruit Facial Kit:

VLCC Papaya Fruit Facial Kit

A papaya a papin enzimek és az A -vitamin gazdag forrása. Ez az arckészlet segít eltávolítani az elhalt bőrt, hidratálja és fenntartja az olaj egyensúlyát. A papayán kívül ez az arckészlet görögdinnye, őszibarack, narancs és uborka kivonatot tartalmaz, amely hozzájárul az egészségesebb kinézetű bőr eléréséhez. Ez is az egyik legjobb monszun arcpakolás.

Hozzávalók: Papaya, uborka, őszibarack, narancs és zöld alma kivonata.

Ár: 250 INR

3. Shahnaz Hussain csokoládé arcpakolás:

Shahnaz Hussain csokoládé arcpakolás

Ez a csokoládé esszenciával dúsított, aloe vera és grapefruit kivonatokkal dúsított arcpakolás olíva- és mandulaolaj jóságát is tartalmazza. Ez az arcpakolás hámlasztja, revitalizálja és megfiatalítja a bőrt. A bőrben lévő sejt -aktivátor csökkenti az öregedés jeleit a sejtnövekedés előidézésével.

Hozzávalók: Kávémag, aloe vera juice, mandulaolaj, kókuszolaj.

Ár: 321 INR

4. Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular öregedésgátló arcpakolás:

Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular öregedésgátló arcpakolás

Ez az arcpakolás platina aktivátorokat tartalmaz, amelyek elősegítik a kollagént és védenek a szabad gyököktől. Csökkenti a bőr kitörését, mint a sebek és a pattanások. A készlet elősegíti a sejtek regenerálódását, amely aktívan csökkenti az öregedés jeleit a bőr rugalmasságának növelésével.

Hozzávalók: Passion fruit kivonat és kolloid platina.

Ár: 1395 INR

5. Inveda Passion Fruit & Selyemfehérje arcpakolás:

Inveda Passion Fruit & amp; Selyemfehérje arcpakolás

Selyemproteinnel, maracuja gyümölccsel és más aktivátorokkal átitatva, ez az arckészlet csökkenti a fakóságot és ragyogóvá teszi a bőrt. Ez a készlet megvédi a bőrt a szabad gyököktől és a környezet negatív hatásaitól. Természetes csizmát ad a bőrnek, hogy folyamatosan ragyogjon, és korrigálja a pigmentációt és a bőrfoltokat. Az arcpakolásról is ismert, hogy megvédi a bőrt a pattanásoktól és a hasonló bőrbetegségektől.

Hozzávalók: Passion fruit olaj, selyemfehérje, argánolaj, manjistha kivonat és C -vitamin.

Ár: 180 INR

A különböző bőrtípusoknak különböző igényeik vannak a monszunban. A zsíros bőrű embereknek gyakran kell mosniuk arcukat, vagy hideg tömörítő csomagot kell alkalmazniuk. A száraz bőrűeknek növelniük kell a víztartalmat a hidratálás érdekében. A piacon sok arcpakolás kapható a monszunhoz, de az is lehetséges, hogy otthon keverje össze a könnyű arcpakolásokat a monszun szezonra. Győződjön meg arról, hogy módosítja bőrrendjét, hogy megfeleljen a monszun idején tapasztalt különleges igényeknek, és megőrizze bőrének boldogságát és egészségét.